2013. július 22.a párjával járt itt 452013. júliusában töltöttünk néhány napot a Hotelben. A szoba kényelmes volt és tiszta, a személyzet előzékeny. A környezet nyugodt, csendes. A reggeli és a vacsora nagyon finom volt.
Egyetlen hiányérzetünk volt, hogy a szobában nem volt hűtő. Innen azért zömében kirándulni indulnak az emberek és oda esetleg szendvicset kell készíteni, a hozzávalóknak nem ártana egy kis hűtő.
2013. július 22.a párjával járt itt 55 A kilátás miatt választottuk ezt a szállodát és nem is csalódtunk. A személyzet előzékeny, kedves volt. A reggeli és a vacsora kínálat kifogástalan, nem csak a szokásos magyaros ételek voltak, mindenki talált kedvére valót. A wellness részleg minden igényt kielégítő.
A panoráma lift gondoskodik róla, hogy még addig se kelljen a kilátást hiányolni, amíg felérünk az emeletre. A standard szoba fürdője kicsit retro, de ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, biztosan nem utoljára jártunk itt.