2016. november 14.a párjával járt itt 55 Kellemes ebédélményben volt részünk. Asztalt foglalatunk bár meglepetésemre az étterem nem volt félig sem. Így szerencsére a párom jelentős késése nem okozott problémát. Nagyon előzékeny, kedves, segítőkész volt a személyzet. Nem voltak tolakodóak de mindig ott voltak amikor szükség volt rájuk. Amint kifogyott a vizespohár töltöttek egyből.
Tisztaság is kifogástalan. A hely kialakítása és hangulata letisztult és egyszerű, modern de nem fogott meg különösebben, talán egy kicsit túl hideg. Térjünk rá az ételekre. Az ár-érték arány kiváló. Ilyen ételkompozíciókat ennyiért máshol nem igen kapni. Az adagok visszafogottak voltak de nem is számítottunk többre. Szépen lassan ízlelgetve a fogásokat az ízharmóniák teljesen eltelítettek. Az előétel: kacsa · karfiol · cékla ill. lencse · gomba · zsálya el voltak találva, az ízek harmóniában voltak kivéve talán a kacsa tálon a savanyított lila karfiol, de ez talán annak is betudható, hogy nem vagyok savanyúság párti. A főétel: makréla. tengeri spárga. sáfrány + kagylók isteni és tökéletes ízélmény volt. A sáfrány öntet tökéletesen fogta össze az ízeket. A desszert: tápióka. ananász. wasabi játékos volt és merész. Merész a wasabi miatt ami ki is lógott kicsit az ízvilágból de nem túlságosan, elég enyhe volt. Szeretem a merész, kísérletező dolgokat így pozitív dologként könyvelem el. A étcsoki és ropogós narancshéj az ananász fagyival? finoman kényeztette ízlelőbimbóinkat és méltóan koronázta meg ezt a kis könnyű de mindenképpen egy élménynek számító ebédünket! Köszönjük!