2014. április 28., kollégákkal járt itt 45 Mivel korábban már ettünk a Bazilikánál lévő éttermükbe, gondoltam nem lehet nagy csalódás, és jól gondoltam. A berendezés kellemes, viszonylag szellős terek jellemzik leginkább a helyet-mint megtudtam ez volt az első étterem a Café Vian sorozatból A külső terasz nagyot dob a hely atmoszféráján és igazán hangulatos.
A kiszolgálás gyors és udvarias annak ellenére, hogy majd nyolcvan százalékos a vendégek aránya. Az étel (Kacsamell filé Vian módra) ízletes és friss alapanyagból készültek.
2014. április 28., kollégákkal járt itt 45 Ért már pár csalódás ezzel a szálloda láncolattal, igaz az utóbbi (januárban - Hunguest Grand Hotel Galya ) egy kellemes csalódás volt és kezdtem ismét pozitív lenni. A szálloda kellemes és könnyen megközelíthető helyen fekszik. Tetszett,hogy könnyen megközelíthető a város. Nagyszerű kilátás és nyugalom fogad.
Hangulatos szobák – kép itt is van a falon, padlószőnyeg. Kedves és figyelmes személyzet. Finom, bőséges reggeli, segítőkész személyzet igaz az étterem nekem nem tetszett -személytelen, kerek és nagy asztalok, egy légtér. Tiszta külső-belső medence, megjegyzem itt a wellness tetszett. Az ágy kemény-ezt szeretem, de a rugókat néhol érezni lehetett. Ez a hotel is bababarát ( játszóház,a medencék tömkelege) 6 éves korig a gyermekek ellátása ingyenes! ! ! Check in:1400! ! óra, Check out: 1100
2014. április 28., kollégákkal járt itt 45 Bár a környék ez az egyedüli négycsillagos hotel, nem lazultak és lustultak el, sőt. . . A személyzet minden tagja kedves, köszön érthetően és barátságosak. A környezet magáért beszél, a szoba szép, otthonos, tágas -szó szerint és mindent igényt kielégít. Van kép a falon :), LCD Tv és még egy kis csokor virág is jutott plusz csodálatos kilátás (vár) ha olyan szobát kérsz.
Kellemes wellness részleg, de szerintem kicsi és néha csúszós. Bőséges,finom és ízletes ételek, segítőkészek és udvarias felszolgálás. A gyerek is eltudják foglalni magukat (sok, szép játék, könyv). Családias és kedves szálloda. Ahogyan mondták 4-csillagos minőség 5-csillagos kiszolgálással párosul és igaz. Minden nagyon tetszett (kivéve ,Check in:1500! ! óra, Check out: 1100 -ez mondjuk rendben) visszajövök a családommal.
2014. április 24., kollégákkal járt itt 45 Nem kimondottan kedvelem a kastélyszállókat ha van más lehetőség akkor inkább azzal élek, de most nem volt, így marat ez a szálloda és nem bántuk meg. Az enteriőr magával ragadó tisztaság és főúri kényelem körös-körül. A szoba lenyűgöző, tapéta és padlószőnyeg, kép a falon, hangulatos és otthonos, az lcd-tv sem hiányzott.
A park és környezet mesés, nagyokat lehet sétálni. A kiszolgálás és a személyzet figyelmes, az ételek finomak, bőségesek és igazán ízletesek. A talpmasszázs jó volt és standard áron, az italok és a szobák kicsit drágák, de egy ilyen helyen mire is számíthat az ember? Ami nem tetszett a Check in:1500! ! óra, Check out: 1100 -ez mondjuk rendben
2014. április 24., kollégákkal járt itt 35 A környezet meseszép (őspark),tiszta levegő csend. Könnyen megközelíthető. A személyzet kedves és udvarias, gyorsak és szakszerűek mint ha egy négycsillagos szállodában lennék. Hotel tiszta csak úgy mint a szoba, de a berendezés „háromcsillagos”, igaz van kép a falon. A reggeli és vacsora ehető-semmi extra, cserébe bőséges.
A felszolgálás gyors és szakszerű. Kellemes wellness részleg,de telt ház esetén ez is kicsi-szerintem, van esti program-szórakozási lehetőség. Ami szimpatikus 7 év alatt nem kell fizetni a szállásért és étkezésért -követendő példa. Check in:1400, Check out: 1000. Ritkán megyek három csillagos hotelba, így mindent a négy csillagos szállodákhoz tudok és hasonlítok, igaz köztük is van különbség,bizony ez a hotel fel ér egy két négy csillaggal felruházott szállodával.
2014. április 24., kollégákkal járt itt 45 A környezet gyönyörű ezt senki sem vitathatja,jó parkolási lehetőséggel. A recepciósok kedvesek és udvariasak, igaz belépve inkább kastélyszálló feelingem volt, nem pedig egy négycsillagos hotelé. Tiszta és rendezett a külső (kert és park) mind a belső. A színek egyszerűek és passzolnak.
Az "alap" szoba egyszerűen berendezett,nekem élettelen(fehér fal, barna bútorok, padlószőnyeg, nem modern bútorok, igaz úgy néznek ki, mint ha három héttel ezelőtt vették volna. A szoba egyébként tiszta és rendezett, én a superior kétágyas szobát választottam, ami az udvarra nézett, tágas és igazán elegáns. Harmonikus színek, oszlopok, ami hiányzott a képek a falról. A wellness nagyon hangulatos a boltívekkel, igaz telt ház esetén szerintem kicsi, de nagyon jó szolgáltatásokkal rendelkezik! A közösségi WC-kimondottan elegánsra sikeredet. Az étterem hangulatos és ízletesen főznek, a reggeli bőséges és van választék, a kiszolgálás négycsillagos. A wifi-vel gondjaim voltak, maradt a mobil net, de az "aulában" működött. Az árak. . na igen az négycsillagos. Check in:1400, Check out:1100. Csak 3 éves korig térítés mentes, a korhatárt én 5-6 évesre emelném, mint sok más szállodában (pl:Hotel Fagus)
2014. április 20.gyerekekkel járt itt 45 A belváros közepén található ez a nem igazán sablonos étterm. Hihetetlen atmoszféra ölel körbe amint belépsz. Igazán kaotikus és még is rend uralja az éttermet, elegáns de még is van benne egy kevés "bohóság" és miután leültél, egyszerre minden passzol szép és esztétikus étterem. Az árak. .
nem drága, azt hittem a gatyám rámegy és nem, azt kell írnom baráti. Van ebéd menű kedvező áron (1200HUF + ital) Jómagam egy vargánya gombát sonkával + manchego sajtot ettem. Igazán izletes és bőséges volt. Az étlap választék igazán egyedi, a pezső választék külön figyelmet érdemel igazi különlegessget tartalmaz.
2014. április 20.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda fekvése és adottságai szinte páratlan (Fagus kistestvére) tökéletes a csendre, pihenésre vágyóknak. Nyugodt és családias légkör fogad ha itt szállsz meg. Diszkrét, udvarias előzékeny személyzet. Tiszta hangulatos és nyugalmat árasztó szoba igaz nincs lcd tv- de itt kinek hiányzik. . Kultúrált és sokkféle programszervezés.
. Az ételek jóízűek és változatosak a kiszolgálás itt is udvarias. Az árak elfogadhatóak. ". A wellness nekem itt is kicsi, de tiszta. Szerettük. Check in:1400, Check out: 1100
2014. április 11., kollégákkal járt itt 35 Szintén egy négycsillagos hotelról beszélünk, de a tv- itt is régi mondhatni elavúlt. A szálloda hangulatos és egyszerű, tiszta és kellemes környezetben található. Ha ide mész minden képpen az új épületében kérd a szobát. Az árak elfogadhatóak (Superior Kétágyas szoba terasszal ), a reggeli és a vacsora standard, semmi extra.
A wellnest nem próbáltuk, de viszonylag nagynak néztem. A személyzet figyelmes és udvarias. Check in:1400, Check out: 1100
2014. április 11., kollégákkal járt itt 45 Ha BMW-Mini Moris fun vagy akkor itt a helyed. Fiatalos hely, de csak estétől, addig minden korosztály megtalálható meg persze a sok túrista. Igényes és nivós hely ez az árakon is megmutatkozik, de cserébe egy igazán gyönyörű helyen élvezheted az ételeket és italokat. Terasz van, a felszolgálás gyors és udvarias.
Izlésesen diszitett ételek és koktélok. A minőségre és mennyiségre nem lehet panasz. Kényelmes terasz bútorzat.