2014. április 11., kollégákkal járt itt 45Kellemes hangulatú és izlésesen berendezett étterem. Lehet reggelzni, ebédel és vacsorázni. Délben teltház van, talán mert jól és izletesen főznek elfogadtahó áron, pedig ez a kérem a kökemény belváros. A kiszolgálás gyors é uvdarias, az ételek hamar elkészűlnek nem kell sokat várni. Teltháznál néhol szűköcske a hely, a wifi kódos. Az ételek mennyisége jó. Terasz van.
2014. április 11., kollégákkal járt itt 45 Bár a hotel berendezés és felszereltsége nem az én világom, (bőranapé, normál Tv, járólap -Superior szoba-stb) még is egy négycsillagos hotelról beszélünk. szép és idilli környezetben, kedves és figyelmes személyzet az egész hotel területén. Tisztaság és rend uralkodik. A kiszolgálás kulturált és szintén figyelmes.
Az árak viszont drágák a "berendezéshez képest" (mindíg napi árról beszélek) és a félpanzió sem olcsó, de igazán bőséges és izletes ételekket kapunk. . A wellness nekem itt is kicsi, de tiszta. Check in:1400, Check out: 1100
2014. április 4., kollégákkal járt itt 55 Imádnivaló hotel. A környezet, nyugalom, nagyon kedves személyzet és minden tagja kivétel nélkül. Másnap nem akartam kicsekkolni. Pedig semmi extra, nem forog a padló az ágy, nincs bidé a wc-ben (nem mintha kellene), de még is olyan hangulata, atmoszférája és intezitása van, hogy leírhatatlan.
Jó időben is mentünk, nem volt teltház, így teljes nyugalom honolt, kár hogy dolgozni mentünk. Kerestem a hibákat -nem szokásom, csak ha szembe jön de nem találtam. Az étterem az ízek. Minde tökéletes, a családdal visszatérek.
2014. április 4., kollégákkal járt itt 45 Elegáns, tiszta, minőségi és magas színvonalú hotel,de nekem nem ez a zsánerem. A személyzet nagyon segítőkész igyekeztek mindent megtenni a kényelmünkért, rugalmasak, kedvesek és korrektek, a vendég náluk tényleg vendég. Jól felszerelt, bár (nem olcsó itt sem) a wellness részleget nem próbáltuk, de itt is kicsi -nekem, igaz ebben nem vagyok mérvadó.
Az étterem hangulatos, igaz szabványos a reggeli. Nagyszerű elhelyezkedéssel.
2014. április 4., kollégákkal járt itt 45 Kellemes, szép és igényesen megépített szálloda, olyan igazi négycsillagos. Kedves és segítőkész személyzet, mindenben megpróbálnak segíten, gyors a be és kijelentkezés. A szoba rendben volt, a fürdőszoba hatalmas és tiszta. Kellemes hőmérséklet. Bőséges a tárolóhely a szobában. Nagyon szép helyen van és minden könnyen megközelíthető.
Az étterem hangulatos és kellemes, a reggeli bőséges. Szívesen visszatérünk. A bár kicsit drága, de hol nem :(, a szobaárak elfogadhatóak. A wellnes nekem kicsi, most nem, de teltháznál szerintem az, bátr ott a gyógyfürdő amit érdemes kipróbálni.
2014. április 4., kollégákkal járt itt 45 Déli órában "teltáz" hangulatos és kedves hely. A kiszolgálás jó és gyors. Van választék és menü is, igen kedvező áron. Az ételek minőség és íze elsőosztályú volt. A leve (gulyás) izltes és friss alapanyagokból készűlt, porhanyós hús és krumpli a palacsinta nagy és hihetetlnűl finom, persze mazsola nélkül ahogy kell és mind ez április elején.
Maximálisan elégedett vagyok . Nagyon örülök hogy ezt az éttermet választottuk, igaz sok választásunk nem volt. Mindenkinek ajánlom aki ízletes bőséges ételeket szeretne fogyasztani.
2014. március 16., kollégákkal járt itt 35 Modern és harmonikus, pasztel és megegyező színvilág jellemzi a szállodát. A szobák letisztultak, kellemes benyomást tesz az emberre, csendes környezet az étterem hangulatos és családias. Az árak nem négy csillagosak, meglepöen nagyon jó árfkvésű. Minden rendben volt, tisztaság a személyzet kedves, segítőkész és udvarias, a reggeli izletes és bőséges.
A wellness részleg szerintem kicsi. A mi nagyon nem tetszet : bejelntkezés 14. 00, kijelentkezés 10. 00! ! ! , más holtelokban nem így szokás.
2014. március 16.gyerekekkel járt itt 45 Igaz nem ide készültünk, de végül is itt kötöttünk ki. Utoljára kb 8 éve volta, azóta a lényegi dolgok igazán nem változtak. Nagy és kényelmes ülőgarnitúrák, olyan igazi 60-70 évek kellemes környezet. Babakocsival is el lehet férni, udvarias és gyors felszolgálás, bár sokan voltak, még is kb 13 perc alatt kész volt az ételünk.
A feleségem salátát és stake burgonyát evett a nagyobbik gyerkőc hamburgert (olyan igazi, nem mc-s) sült krumplival, jómagam bélszínt ettem. Mind hármunk étele nagyon finom és ízletes volt, a végén 3 shake-t is kérünk az is finom volt. Az ár sem volt vészes 9500HUF. Amire odafigyelnék: a kapott étlap már avétos volt, csak újra kellene laminálni. A wc viszont szörnyű, a benzinkúthoz tartozik és borzalmas koszos és igénytelen, volt folyékony szappan és wc papír is.
2014. március 4., kollégákkal járt itt 45 Tipikus Danubius szálloda ( kicsit régi, de még is modern és otthonos, minden tiszta és rendezett) az arborétum közelsége még inkább növeli az ázsióját, nyugodt, békés családias környezet. A szoba nagy, nem modern még is hangulatos és jó érzés ücsörögni és olvasni. Vendégbarát, személyzet és kiszolgálás, sok ingyenes szolgáltatás.
Jól kihasználják a környezet adta lehetőségeket. Az étkezések során a választék bőséges és ízletes volt. Családdal biztosan visszajövök tavasszal
2014. március 3., kollégákkal járt itt 45 Nem olcsó szálloda, sőt. . , de család és gyermek centrikus. Az ételek mennyisége és minősége jelzi, hogy 4 csillagos szállodában vagy. Bőséges és nagyon finom volt minden, a pincérek a felszolgálásnál gyorsak és türelmesek voltak. A szoba és a fürdőszoba szép, tiszta volt. Igényes kialakítású hotel.
Minden jó állapotú, modern hely, igaz azért egy hetet nem töltenék itt el. A wellness megfelelő. Ami nem tetszett, hogy 15. 00 a be és 11. 00 a kijelentkezés, ez más helyen 11. 00-14. 00 vagy 12. 0015. 00