2014. február 3., kollégákkal járt itt 45 Egy tipikus háromcsillagos hotel. Régen nem költöttek rá, de tiszta és rendezett. Hozzáteszem ez a város „legtöbb csillagos hotelja” és azt is megjegyezném -megyei jogú városról beszélünk, van bőven látnivaló. A szoba tiszta, rendezett és az is igaz, hogy a színvilág és a bútorok is passzolnak erre panasz nem lehet.
A fürdőszobán azért lehetne szépíteni, modernizálni. Az étterem tetszetős és itt is minden mindennel passzol. A reggel friss, de egy picit többet várta (a hideg tej nem volt hideg, csak szoba hőmérsékletű). A személyzet kedves és udvarias.
2014. január 31., üzleti partnerrel járt itt 45 Otthonos, le tisztult családias és igényes, talán így jellemezhetem ezt a szállás. A szoba kellemes méretű letisztult, de azért hiányoztak a virágok, kép a falról és még egy szőnyeg. Nagy a belmagassága ami engem zavart egy kicsit,-ez az épület jellege miatt van- de minden igényesen megcsinálva.
A társalkodó és az étterem hangulatos és családias, a reggeli nagyon finom és változatos, lehet kérni. A környezet idilli és magáért beszél. A háziak kedves és vendég szeretőek.
2014. január 29., üzleti partnerrel járt itt 45 Gyönyörű helyen-környezetben található a szálloda. Sokat csalódtam a láncolatban, még is azt mondtam ezt kipróbálom. Azt le kell szögezzem nagy jóindulattal adnék ennek a szállodának is négy csillagot -szobák miatt. Nekem szűkös és valami hiányzott a szobából (képek a falról, virág) egyhangú, érdektelen, stílustalan.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A vacsora illetve a reggeli finom és bőséges. A wellness tetszett és persze a kilátás a szobából is. Rengeteg program van, minden elismerésem a szállodának, családdal biztosan visszajövünk.
2014. január 28., kollégákkal járt itt 45 Nem hittem, hogy mostanában az utazásaim során találok még négycsillagos hotelt, pláne nem Pakson. De találtam és Pakson. Bevallom féltem, hogy itt minden magától világít ;), de nem. A hotel ha jól értettem két részből állt egy Klasszicista és egy modern szárnyból, mi itt laktunk.
Szép és hangulatos szoba, modern minden, de nem zavaró, kellemes környezet és meglepő, de tetszett a wellness részlegük. Az étterem „meleg” hangulatú nyugodtságot biztosít. A személyzet kedves és figyelmes, a reggel változatos, van „minden”,de standard. Tetszett nagyon
2014. január 28., kollégákkal járt itt 45 Még szeptemberben találtam ezt a helyet, teljesen véletlenül. Kedves és barátságos tulajdonosok, akik időt nem kímélve körbevezettek. Mesés és csendes. A szobák meghittek és rendezettek. A park óriási a kis tóval közepén egyenesen mesébe illő. Csen, nyugalom, béke. A reggeli finom volt, házias (vaj, tej, kolbász, stb) ebédet és vacsorát nem kértünk.
Az ebédlő családias nagy nyugalmat árasztó. Ajánlom családosoknak, vagy azoknak a kik a városból ki akarnak szabadulni, és nem akarnak sokat utazni. Családommal vissza térek.
2014. január 28., kollégákkal járt itt 35 Ár érték arányban nem nyerte el a tetszésemet (30000Huf/2ágyas és nincs erkély! ) és csak 1500 kor lehet a szobát elfoglalni, 11000 ki is raknak. A szoba nagy, de jellegtelen és nem barátságos – és nem azért írom ezt mert drága! A piros + narancssárga keverék + a
barna nekem sok.
De van gyermekpancsoló és játszószoba ami szimpatikus a wellness részleg megfelelő. A reggeli lehetne választékosabb, a vacsora igazán finom volt. A személyzet kedves, de határozott. Összességében nem rossz, de nem jövök ide a családommal.
2014. január 27., kollégákkal járt itt 35Kellemes, mondhatni családias környezetben található ez a négycsillagos hotel. A standard szoba kényelmes tiszta és hangulatos. A fürdőszoba nekem itt rideg volt és puritán a szobához képest. Az árak elfogadhatóak. A reggeli standard a vacsora finom, az étterem nekem egy kicsit rideg volt. A wellses az nem nagyon van, hiszen ott a Gyopárosi fürdő ami magáért beszél. A személyzet kedves és figyelmes. Családosoknak ajánlom.
2014. január 27., kollégákkal járt itt 45 Már három alkalommal ettem itt a kollégáimmal. Retro hely még a felszolgáló ruhája is, de nagyon kedves és segítőkész. Egyedül van kB 60 főre és mégis mint a villám percek alatt már a leves az asztalon van. Igazi régi „gyári vagy csillebérci” menza hangulat.
Az ételek nagyon finomak és frissek a krumplipüré krumpliból van és nem porból, csak sietni kell, mert mindenből egy megadott mennyiséget főznek. A sütik is kiválóak, helyben csinálják. Ajánlom ha utazni akarsz az időbe.
2014. január 27., kollégákkal járt itt 35 Korábban érkeztünk mint 14:00 egészen pontosan 12:40 kor, és beengedtek, igaz ezt már máshol is tapasztaltam -szerencsére, de azért pozitívum a hotel részéről. A szállodába ment megint csak „egy” furcsa érzés fogott el, de mos jó értelemben -biztos hogy ez „csak” háromcsillagos?
Rendezett környezet, tiszta folyosók, nagy és jó hangulatú szoba, barátságos személyzet. Az árak viszont igen csak a három csillag tetejét vedreseik. A központ 5-6 perc. A reggeli háromcsillagos standard a vacsorát étlapról rendeltük finom és bőséges volt – de kicsit drága szerintem. A wifi lassú.
Izek, mámor, Árnyas -
Curry House Budapest
2014. január 27.gyerekekkel járt itt 45 Bevallom annyian emlegették, hogy milyen klassz és csúcs hely, hogy elmentünk a családommal hétvégén. Ezt a hely igazán azt hiszem nyáron érdemes meglátogatni, mert a beltér bevallom nekem kicsit kaotikus és zsúfolt volt. A Thone székek nyikorognak és kényelmetlenek, az asztalok távolsága babakocsival igen csak szűkös, de legalább a szomszéd asztal etette a kisebbik gyermekemet :) No de az ételek.
. . és a kiszolgálás. . hát igen így kell ezt csinálni kérem. Minden tökéletes ami nem a belső térrel kapcsolatos. Elismerésem a szakácsnak.