2021. február 23., kollégákkal járt itt 45Kedves és barátságos hely, rendezvény céljából is kitünő választás lehet. Belváros, van parkoló. Kényelmes nagy szobák, finom és ízletes ételek, kedves és mosolygós személyzet, erős kávé. Minden közel. Igaz hivatalosan Boutique Hotel Budapest azért a "Zara"Boutique" még néhol visszaköszön. Még barátságos árak. Ajánlom.
2019. november 9., üzleti partnerrel járt itt 45 A szobák tiszták, rendben vannak, kellemes hangulatú és nagyok. A svédasztalos reggeli remek volt,hangulatos étterem. Csalódtam már Park inn hotelbe, de itt szerencsére minden rendben volt. Van mélygarázs, felszíni parkoló, nagy rendezvénytermek. Átgondolt elosztásokkal találkoztam itt is. Figyelmes személyzet, az ingyenes Wifi.
Összességében szép és kellemes hotel, főként konferenciákra, nem messze a várostól. A személyzet kedves és segítőkész.
2019. november 9., üzleti partnerrel járt itt 45 Esti fényekben is lenyűgöző kilátás tárulhat elénk,ha Dunára néző szobát kérsz. Remek személyzet, gyors és segítőkészek. A be és ki jelentkezés gyors volt. Tiszta, kényelmes, megtervezett szobák, kellemes hangulatú, minden passzol mindennel. A reggeli rendben volt, ízletes, bőséges választék, az étterem nagyon hangulatos és jó a kilátás itt is, a felszolgálok kedvesek és segítőkészek.
Tökéletes rendezvény helyszín, elkülönült termekkel, külön szinten és innen is jó a kilátás. Van külön parkoló a kis utcában. Természetesen a közelben van elektromos töltőállomás. Meglepő, de a "város közepén van" és még is csendes és nyugodt hangulatú hotel.
2019. augusztus 30., üzleti partnerrel járt itt 45 Utoljára, kb 10 év voltam ebben a hotelba, így nosztalgiával tértem vissza. Nem sokat változott, de mégis, lett vagy 3-4 féle szoba, de a hangulat, a feeling, a pezsgés megmaradt. Akkoriban még nem volt Superior szoba, csak emlékeim szerint a Standard ami a "sétálóutcára nézett". Most superior-t kértünk, ami nem volt rossz választás.
A külföldi partner le volt nyűgözve, mind az elhelyezkedés, mind a szolgáltatásokkal kapcsolatosan. Jó volt a reggeli, kedves és mosolygós személyzet, impozáns termek és étterem, a város egy karnyújtásnyira -szó szerint. Medence nincs, de van jó masszázs. A reggeli választéka és a kiszolgálás jó.
Érdekes
2019. augusztus 30.gyerekekkel járt itt 45 Összeségében remek, de a múzeum része nem lesz a kedvencem, igaz a lovas kiállítás és a gyufaszálakból épített kastélyok nagyon tetszett. Nagyon széphelyen van és este igazán gyönyörűen van kivilágítva, hangulatos és pulzáló. A parkolás ingyenes Sárváron -vérlázító- így nem is kell sokat aggódni, hogy lejár a parkolás.
A középterem hatalmas és díszes, de nem giccses, amin azért meglepődtem csak úgy, mint a csodálatos fa lépcsőn.
2019. augusztus 26., üzleti partnerrel járt itt 45 Impozáns épület, kedves személyzet, otthonos és hangulatos szobák. Egy kicsit nekem egy [moderálva - a szerk. ] Soproni hotelre emlékeztetett mind épületileg,mind pedig hangulatilag. Családias feeling, remek és ízletes ételek / reggeli vár az itt pihenőkre. A város zaja kint maradt.
Ha wellness-ni szeretnél, akkor ez nem a Te szállodád, de ha egy nyugodt, ízléses és családias hotelt keresel a város szívében akkor ez az. Az Accor láncolat tagja.
2019. augusztus 26., üzleti partnerrel járt itt 45 Utoljára 2004 ben szálltunk meg átutazóban Miskolc felé, akkor és persze most is jó helyen van :) Közel az m1-m7 bevezető, de a nagyváros zajából vajmi keveset lehet hallani. Azóta szépen felújított szobák várnak, normál reggeli a vacsorát már nem vártuk meg, tovább utaztunk. A személyzet kedves és segítőkész.
Van Élménymedence-ami nekem kicsi, de talán 85 szobára elegendő lehet,Pezsgőfürdő,Finn szauna,Bio szauna,Aromakabin,Sókabin,Gőzfürdő,Infra szauna,Fitness
Masszázs. Az árak egy szoba 2 főre kb 25. 000Ft reggelivel. A parkoló vagy garázsért fizetni kell.
2019. augusztus 1.gyerekekkel járt itt 45 Egy kellemes és hangulatos környezetben található étterem, konkrétan a "sétló / belvárosi" részen. Kedves és barátságos kiszolgálás, a belső designe toppon van, letisztúlt, minimalista, de mégsem a beton és a fa hihetetlen jó "össszedolgozása" a színek és a vintage stilus izzók a 60 éveket idéző kényelmes székek, egyszóval izléses és igényes és hangulatos/ otthonos.
A teraszra kiülve egy barátságos környezet vesz körűl. Az ételek ízletesek és finomak, a hamburgerek jól összepárosított alapanyagokból vannak,a csirkés pl: kecskesajtal és valami hihetetlen finom szószal. Nincs 37 féle étel, de ami van az mind remek-igaz kb csak 6 félét ettünk. A wc magáért beszél.
2019. július 31.gyerekekkel járt itt 55 Kedves személyzet, remek reggeli és tenyésztett-saját marhákból készített fínomságok. Gyönyörű környezetben, csendes helyen és rendkívűl izléses szobákkal - mint egy 5* hotel, csak itt 21 után nincs recepció, de van hatalmas előter a szobának / ez közös/ hűtővel,mirkróval, pohár, tányér, mosogató, stb.
Csodálatos park, medence, wellnes, állatok a pressó kávét ingyenesen kaptuk. Biztosan visszatérünk még.
2019. július 31.a párjával járt itt 25 A pozitívumokkal kezdem: Kedves személyzet, de fáradt, szétszakadnak és biza van egy két dolog amire nincs idejük. A "belváros" közelsége, kb 1,2 Km, lehet dohányozni az erkélyen. Akkor a negatívumok: A parkolásért közel 10. 000 Ft fizettem (4 éjszakára) persze ez más hoteleknél is így van ami nevetséges még lehúzzuk a vendéget, de itt ahol a városban mindenól igen mindenhól INGYENES A PARKOLÁS, na ITT NEM!
, és nincs hely a garázsban, mert mindíg az van kiírva MEGTELT, hm. . . A szálloda elhagyagolt, az étterem padlója ragad a kiöntött üdítőktől, nem 1,2,3 alkalomm, szinte mindíg csak úgy mint az asztalok, az ételek semmilyenek, büdös halszag ami kivételesen ehető volt csak úgy mint a levesek 85%, de a több. . és ez első kategóriás étterem, de mindegy is hiszen a szlovákok megesznek mindet, mert a szálloda 67% töbségében ők vannak. A szoba: függönytartónak nincs lezáró vég, így lefut a sinről, -megcsináltam, a wc ajtó fordítva volt felszerelve a zár -megcsináltam az ajtókilincsek nehezen műkődött(1em) a wc ből tömény hu** szag áradt az első nap még tudtak mit csinálni a harmadikon már nem sokat. A koszos kanalak az egyiken még a matricai rajtamaradt! A Zalakorosihoz képest ez a hotel szörnyű csalódás,jó indulattal is 3* max. A fürdőben mint a heringek, élvezhetetlen -ez nem a hotel hibája, "külsösök" itt is bemehetnek. Az All Inclusive-kicsit vicces györi keksz 2 féle plusz háztartási keksz kirakva és persze a higított grépfruitlé és kola. A kekszeket nem cserélik, így estére már a keksz. . . . .