2014. január 8.gyerekekkel járt itt 45 A sors úgy hozta, hogy Kőszeg felől vissza kellet fordulni és még egy éjszakát Szegeden kellett még töltenünk. A hét elejéből okulva maradtunk a Novotel-nél. Most nem volt Tiszára néző szoba. Köd volt, úgy hogy nem bántam. A szálloda még mindig jó, parkolásért most nem kellet fizetni, a gyerekek kaptak ajándékot, a személyzet kedves és türelmes volt.
Egy kicsit drága az étlap, de finom az étel (Gulyásleves -két főnek bőven elég- 1400HUF). Reggeli pazar, volt puding, epres joghurt, retek csíra, bio tej, laktózmentes tej, és Rapunzel müzli és magvak! ! Hihetetlen (Ez a legtisztább -és drágább- Bio termékek gyártója közel 35 éve, és Szegeden a szállodában lehet reggelizni. Egy Manager kétszer is oda jött, hogy ha kell valami extra szóljunk, vagy ha valami elfogyott. Van baby konzerv nem Bio, de nem is az olcsóbb fajta, de a többi hotelhez képest remek irány amit képviselnek. Délig maradhattunk,a szobákban ez sem mellékes.
2014. január 8., kollégákkal járt itt 35 Bevallom, ha csillag osztó lennék elvennék egy félcsillagot, igaz nem azért mert a szoba mérete nincs 24m2, vagy mert koszos a szoba, hanem a berendezés és ahogyan ami szobákat berendezték vagy nem - nekem szegényes és hangulattalan, hiányzik a „melegség” nem szállodás érzésed van.
Nem értem, a szálloda többi része rendesen, és ízlesésesen van berendezve, igaz nekem nem tetszik a stílus világa mit képvisel. A reggeli standard, de még is más, jobb mint az utóbbi időkben eddig ettem a körutam során. A személyzet kedves és udvarias.
2014. január 8.a párjával járt itt 45 Hangulatos, család centrikus szálloda. Kedves és mosoly személyzet. Szép környezet, rendezett parkkal, igaz a köd nem sokat engedett látszattani. A szobánk kellemes, -sikerült a nem standard szobát kivennünk kedvező áron (és ha már itt tartok Ár-érték arányból ötös a szálloda)nagy, tiszta és egyedi.
A reggeli finom és lehet válogatni azaz van válaszék, kicsit más mint a megszokott (felvágott, virsli, rántotta,müzli) volt kefir, puding. A wellness részleg jó, nem nagy de minden van, bár nem tudom teleháznál milyen lehet. Nyáron biztosan visszamegyünk.
2014. január 8.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda nagyon szép és méltán megérdemli a négy csillagot, de a szobánk nekem nagyon sötét volt erről a bútorok és a sötét tapéta plusz a szőnyegpadló tehet. Nagyon igényes a szoba, de engem nyomasztott, igaz csak egy darabig.
Azután azt vettem észre minden a helyére került és minden mindennel passzolt és ettől a pillanattól kezdve láttam a szép nem IKEAS bútorokat, az igényes tapétát és mindent ami egy kicsit mássá teszi ezt a szállodát. Az étteremben csak reggeliztünk, de sikerült végre ham and eggs-et reggeliznem. Egyébként bőséges és folyamatosan töltik. A személyzet kedves.
2014. január 8.gyerekekkel járt itt 35 A hely maga ugyan főút közelében a „fő téren” található, de nem zajos, és maga az épület nagyon patinás. Van parkoló, és hely is. Az étteremben nem voltak sokan, gondolom már az ebéd „lement” mi 15000 körül voltunk. Nagy a beltér, olyan váróterem feling,de tetszett. A leves nekem zsíros volt (Vegyes halászlé) és a páromnak is.
A főételeink hamar elkészültek, frissek voltak, igaz a hasábon érezhető volt, hogy fagyasztott volt és egyik-másik nem sült át teljesen. A desszert ízletes volt. A kiszolgálonk kedves és udvarisa volt.
2014. január 8.gyerekekkel járt itt 45 Szegedről „elkirándulva” botlottunk bele eme kis étterembe. Kívülről már tetszett, hiszen hangulatot árasztott, és még a panelek sem zavartak a környéken. A beltér hangulatos és meggondolt. Családias – és nem is nehéz, hiszen egy családi házból alakították ki. A kiszolgálónk gyors és kedves volt.
Az ételek finomak és frissek voltak, az árak teljesen barátságosak. Van babaszék és még ajándékot is adtak a gyermekeknek.
2014. január 7.gyerekekkel járt itt 45 Szeged felé menet megéheztünk és gondoltuk megállunk ebédelni, a helyiek ajánlották, mondván gyors, finom és nem drága. Mind a három kijelentésük megállta a helyét. A választék nem nagy, de mindenki találhat magának valót és még reggelizni is lehet. A felszolgálok kedves volt, igaz a babakocsival az elején itt is nehezen lehetett közlekedni, pedig nem harmincas évekbeli.
A babgulyás remek volt, „tanyasi” ízzel mint mifelénk, a vasalt csirkét nehéz elrontani, de a mákos guba az csúcs volt, úgy hogy elvitelre is kértünk egyet.
2014. január 7.gyerekekkel járt itt 35 Sokat gondolkoztam azon amit láttam és tapasztaltam a Hunguest Hotelekkel kapcsolatosan és bíztam, hogy a láncolat ezen tagja talán más lesz mint a többi. Tévedtem. Eddig mindig a „másik nagy hotelben” szálltunk meg, de most az gondoltam kipróbáljuk és ”megcsaljuk” a jó bevált szállodánkat.
Kár volt, egyetlen előnye, hogy közvetlen kapcsolatos a fürdővel, semmi más -ez csak télen jó. A reggeli gyenge és szabványos, a vacsoráról ne is beszéljünk meg örülök már -és ez nem csak ebben a szállodában tapasztalom a 2 cm x 2 cm re vágott szimpla standard sütiktől, ami szinte mindenhol ugyan az és az ízük. . . . . pocsék és. . . . . . . miért nem lehet krémes, torta, puding, tejberizs vagy bármi az agyon tartósított semmilyen ízű sütik helyett? Alig van választék, a szendvicsek viszont nagyon finomak, igaz drágák 950Huf a legolcsóbb, de nagy. A külső parkolás fizetős a mélygarázs nem-ez pozitív, ja csak ha mikrobusszal érkezel -mint mi ami 2m nél magasabb akkor fizetheted a külső parkolót, mert nem lehet leállni. Nos a láncolat betegsége abban rejlik, hogy egy volt szocreál épületet vettek(vesznek) meg és „újítottak(anak)” fel, de például a liftekre már nem költöttek, kicsik és lassúak, ja és itt két darab van összesen, igaz csak négy emeletes a hotel. Az emeletünkön káosz uralkodott (lásd fotó) nem 20-30 percig, hanem órákig, ami nem szép látvány (megjegyzem ez egy **** hotel! ? ? ) ilyet egy hotelben sem láttam, tapasztaltam. Ez másnap ismétlődött. A szoba tiszta, -igaz a lámpabura koszos(lásd fotó), és bizony nem ártana penészteleníteni 2-3 havonta a fürdőket (lásd fotó) mind ez négycsillagos áron. A dohányzásra kijelölt terület a bejáratnál, ami NINCS 5 méter és pont a füstbe viszed be a gyermekeidet-elmebetegség és ciki is egy hotel részéről. Sajnos ez sem más mint a láncolat többi tagja, talán csak az előtér-lobby része ami hangulatos, illetve a személyzet kedvessége nyújtott némi vigaszt.
2014. január 7.gyerekekkel járt itt 45Egy kellemes belvárosi hely, ami kicsit más akar lenni mint a többi, ez valamiben sikerül van amiben nem ilyen a tálalás és a körítés, de ez lényegtelen, hiszen az ételek íze, frissessége, a leves gőzölgő illata -amiben még érezni a friss paradicsom illatát mind ezt feledteti, mint azt is hogy elég nehézkes babakocsival közlekedni, de megéri az erőlködést és a pincérek is segítettek, akik egyébként, vidám kedves és segítőkészek voltak.
Mint írtam a leves (Gazpacho) nagyon finomra sikeredett, a főételeink is rendeben voltak(Burgundi bélszín ). Az árak/érték arányban rendben van. Tudom ajánlani.
2014. január 7.gyerekekkel járt itt 35A második étterem ahová beültünk Szegeden. Nem voltak sokan talán három-négy asztalnál ültek,mi családdal érkeztünk olyan 2000 körül. A kiszolgálás gyors volt, a leves kicsit hideg volt,de megoldották,az alabárdos ínyenc tálat választottuk,a kisebbik gyermekünk is abból evet, bőséges volt és finom, a többiek is meg voltak elégedve a kért ételekkel(Szárnyas és marha).