2013. december 19., üzleti partnerrel járt itt 55 Nem gondoltam volna, hogy Sopron után találok még hasonlóan jó steak house-t, de ma
Úgy érzem sikerült. Etyekről jövet megéheztünk, és a kollégám javasolta, szerinte MO legjobb steak-jét itt készítik, nosza, lássuk, persze kételkedtem –nem kellet volna. Kedves, hangulatos, családias, és nem óriási az étterem.
Kedvesek a pincérek, gyorsak és elmondják, azt miért nem ajánlanák ahhoz a steak-hez, és hittem és jól tettem. A steak (30g) zseniális, a mérete, az íze, és ahogyan elkészítették. A köretre házi krokett, na, igen nem a fagyasztott ízű olyan amilyennek lennie kell. Örülök, mert nem kell 200km utazni, ha szeretnék egy jó steak-et enni. Visszajövünk.
2013. december 19.egyedül járt itt 45 Ha jól tudom ebben a Nagyközségben ez az egyedüli "étterem", hiszen nem is nagyon bírna el többet. Mint kiderült a volt polgármester a tulajdonosa. Legutóbb 4 éve voltunk itt akkori emlékeim szerint kellemesen éreztük magunkat. Ma úgy döntöttünk frissítjük az emlékeinket.
Az eredmény: A káposztasaláta nagyon ízletes, a lávakövön sült pulykamellfilé (normális nem adag nem szétklopfolt a hús) és a hozzávaló szószok szintén nagyon finom volt -igaz én sütöttem :). Nagy az étlap választék, kedvesek a pincérek a leves is jó volt,nekünk ismét tetszett és jót ettünk.
2013. december 18.a párjával járt itt 45 Szentendre szép és aranyos „kis” város. Szeretem a belvárosát, hangulatos, kicsit Rómát, Velencét idézi. Itt találod az étteremet. Hangulatos, jó atmoszférájú az egész hely. Ami feltűnt vacsora közepénél kicsit már soknak tűnt a falakon lévő kellékek, de nem volt zavaró.
Kedves és gyors a kiszolgálás, bár nem nagy az étlap válaszlék, azért biztosan mindenki talál magának valót. Az ételek ízletesek,bőségesm házias és ne sajnálnak semmit.
2013. december 18., kollégákkal járt itt 35 A munkámnak köszönhetően sokat utazom és emiatt sikerül már eljutnom(nunk) egy-két wellness szállodába az évkülönböző időszakában. Így van összehasonlítási alapom(uk). A recepción kedvesen, de fáradtan fogadtak. A szobánkban lépve kicsit hűvös volt 12-13 c. A köntösnek szakadtak volt a zsebe, és nem volt a méretem (xl) kifogytak.
A szoba tisztának tűnt, de valamiért még sem ez az érzése volt az embernek. A panoráma lenyűgöző. A klíma-fűtés –ventilátora –hangos volt. Az étterem: a svédasztal ismétlődik, az rendben hogy bizonyos elemek igen, de hogy minden ugyan az (reggelinél, és vacsoránál). A vacsoránál rágós volt a marha, kevés a köret választék, drága az ital. A wellness részleg tiszta, kellemes. A családdal visszamegyünk, igaz egy ilyen hotel az év minden hónapjában ugyan azt a színvonalat kellene nyújtania.
2013. december 18.a párjával járt itt 45 Bórkóstolás alkalmával találtam erre a kis gyöngyszemre. Hangulata mediterrán ház, a hegy tetején. Pazar kilátás, csend és csend. A berendezés stílusos, modern és a régmúlt (60 évek) keveredése, de ízlésesen és stílusosan. Hatalmas és otthonos, családosoknak kifejezetten ajánlom. Nem nyaraló, hanem a bérelt időszakban a „Házad”.
Minden igényt kielégít, még a reggelit is meglehet beszélni a faluban és felhozzák, de egy jó sétával is megoldható. Nincs wellness, nincs bár, de ma még a házak zömében ezek nem találhatóak meg, akkor itt miért is várnánk el.
2013. december 18.gyerekekkel járt itt 45 Itt mindig történik valami és valóban. Eszel, iszol, majd elmész. Egy hónap múlva visszamész és már egy betonozott sátor áll a ranch egyik végén. Kemencében sült házi pogácsa kezdetnek, eszed és eszed, mire a leves kezdődne már véged, de nem tudok le állni és csak eszem.
Az ételek nagyon ízletesek, háziasak olyan nagymamis az íz világuk –hú, ilyet már ettem valahol, de hol is, ja, igen a nagyinál. Bőséges és nagy adagok, gyors kiszolgálás, hangulatos berendezés, idilli környezet. Nagyon tetszett, visszatérünk.
2013. december 18., kollégákkal járt itt 45 Hossza vacillálás után ajánlották (helyiek)ezt az éttermet. Belépve retró feeling „csapot meg”, de a WC benn egy automatából fogkefe készletet lehetett vásárolni kompletten- na ez nem semmi. Az ételek jók, finomak és ízletesek, a leves hatalmas a második adagot már meg sem tudtuk enni, csak megkóstolni, de az is finom volt.
A kiszolgálással is meg voltunk elégedve. Nagyon kellemes csalódás volt, tudom ajánlani.
2013. december 18.gyerekekkel járt itt 55 Ha Sopron, akkor Papa Joe. Közel 8 éve voltunk először és azóta is a No1, ezért nehéz 300 karaktert írni hogy milyen is. Minden tökéletes, és ez nálam ritka, nem vagyok sznob és nem feltétlenül vagyok gourmand, de ha eszem, akkor jót szeretnék, különlegeset, és főként ízleteset. Ezért járunk étterembe vagy nem? .
Sokat járunk Sopronba évente 10-12 alkalommal, mindig be „ugrunk”. A hangulata, a felszolgálás, ki kell próbálni ennyi.
2013. december 17., kollégákkal járt itt 45 Pécsen vannak szebb és talán jobb szállodák is, de ez a szálloda midig is a kedvencem marad, igaz egyszer-kétszer „megcsaltam” család és a wellness miatt, de ha munka kapcsán a városba megyek, itt szállok meg. Hozzá kel tennem nem az Economy szobát választom (kicsit szűkös nekem) ha nem a Standard szobát és egyszer már laktam a standard lakosztályban is.
A személyzet nagyon udvarias, segítő kész. A parkolás kicsit drága. A tisztasággal sincs baj. A reggeli és vacsora választékos és bőségese. A hangulata egyszerűen magával ragadó-persze csak annak, aki szereti az építészetet és nem a modern beton épületek híve.
2013. december 17., kollégákkal járt itt 45 Több alkalommal jártunk itt, mindig meg voltunk elégedve. Finom bőséges és ízletesek az ételek, gyors a kiszolgálás. A felszolgálók kedvesek, gyorsak, figyelmesek és viccelnek is,ja és értik is a poénokat. Nem sznob hely annak ellenére, hogy a belváros közepén (Hold utcában) találhatóak,többször láttunk már egy két „ismert alakot is” itt ebédelni.
Hangulatos,családias hely. A kandalló itt is sokat „dob” a helyen. Ajánlani tudom