2013. december 17.gyerekekkel járt itt 35 Mi is több alkalommal jártunk itt a fagyi nekünk egyetlen egy alkalommal sem izlett, a sütik a pogácsák és a parfé torták viszont annál inkább. Van minőség esés (a pogácsa nagysága, szerkezeti összetétele) és van áremelkedés,de nem olyan feltűnő, mint egy „másik” cukrászdánál.
Parkolni nehéz, sor van, de attól hogy még sor van, nem jelenít feltétlenül a kivállóságot. Kicsit túl értékelt Budai cukrászda, de azért nem rossz.
2013. december 17.gyerekekkel járt itt 25 Mit ér a sok fagyi, ha minősége romlik, de az ára emelkedik? Nem lesz, ki megvegye. Több alkalommal jártam itt, mindig más volt a mákfagyi íze, volt, amikor több volt a citrom, mint a mák, volt, amikor keserű volt a mák. Ilyen dij olyan díj, de a fegylatok nagyrész nem jó ízű illetve átlagos, olyan min bárhol máshol, csak itt pont a duplája!
Jó van chilis csoki, amit pont 2 gombóc után kidobsz, mert már nem érzed az ízét. Az árak elképesztően drágák, nincs köszönő viszonyba a minőséggel és az ízekkel. A mentség bio alapanyagból készítik a fagyit, na de honnan jön a tej? Svédországból az indokolja a drága árakat? A pék sütik és a torták sem jobbak, átlagosak, semmi extra, de cserébe nem olcsóak. Egy darabig biztosan nem megyünk, találtunk jobbat.
2013. december 17., kollégákkal járt itt 35 A hangulata kellemes, és anno volt egy pár ilyen a városba, úgy hogy öröm ismét ilyenekkel találkozni. A kiszolgálás gyors, pontos és barátságos. Az ételek és italok frissek és finomak voltak.
Ami kétséges: a Cserpes egy anno jó minőséget képviselt, ez ma már sajnos csökkent, nem is kicsit (joghurtok hígabbak, nincs annyi alapanyag benne, a tejeket sem töltik már tele és a kakaóban több a cukor százaléka, mint maga a kakaó-na ez már nem igazán egészséges) az ára viszont emelkedett, de még mindig nincs benne vegyszer és tartósító szer-ez jó. Nem vagyok benne biztos, hogy a frissen sült csiga, túros és egyéb finomságokról is ugyan ezt el lehet mondani. Szerintem ezek fagyasztottak, mint a fornettik, de remélem jobb minőségűek.
2013. december 17.a párjával járt itt 45 Sokszor ettem már ezen a helyen, anno garázsnak hívták-a sajttortájuk egyedülálló volt, előtte meg nem tudom már mi volt a neve. A hétvége kicsit már-már zsúfolt érzetet kelt és valljuk be ilyenkor a sznobizmus is felüti a fejét, de hétközben egy teljesen elfogadható és jó étterem.
Az ételek jók és ízletesek a pincérek kedvesek és mosolyognak –olyan olaszosan és profin, a berendezés ízléses és hangulatos. Mesterségesen drága igaz jó a minőség és mennyiség, de azért kicsit fel van értékelve, -na ja ha „TV sztár” a tulaj meg is teheti.
2013. december 17.gyerekekkel járt itt 45 Fehérváron a kedvenc helyem, sokat ettem már itt. Hangulatos utcácskában található meg az étterem, mely már a belvárosi része. Minőségében megállná helyét Magyarország sok helyén. Bő ételválaszték, jó hangulat, kedvesség jellemzi, Ízletes, bőséges és nagyon kedves a kiszolgálás. Rosszat még sose ettem, minden kiváló volt.
Ha nem szereted a sört, van bor, koktélok és házi limonádé is a sárgadinnyés a kedvencem.
2013. december 17., kollégákkal járt itt 45 Egy éjszakát töltöm el, ez nem egy klasszikus hotel, szálloda vagy motel. A szobát lakosztályt kapod, reggeli lehet, de csak a kávézó részben, wellness és egyéb kívánni valók nincsenek, de a hangulata, hogy a kastélyon belül lakik az ember és akár 0200 kor is elmehet sétálni a parkba, még akkor is, ha rossz az idő ez kérem, mindent kárpótol- persze azért jelezni kell az őrszolgálatnak.
A recepciósok kedvesek, tiszta és rendezett szoba-lakosztály, nagyon hangulatos. Nem az én igényeimet kielégítő, de még is valami nagyon megfogott, így nyáron visszamegyek a családommal.
2013. december 17., kollégákkal járt itt 45 Egy esős este érkeztünk, 1800-körűl és 0100 "mi zártuk a helyet"Nagyon kellemes, tiszta, barátságos izlésesen berendezett és jó fej a tulaj. A végén már egy körre a vendége voltunk, igaz rendesen fogyasztottunk (8fő). Az ételek nagyon finomak, ízletesek és jó minőségűek. A kandalló nagyot dob a hely hangulatán, na meg a disz kivilágítás.
A különterem is nagyon hangulatos és izlésesen berendezett A pincérek türelmesek, és pörgősek. Mindennel meg voltunk elégedve, barátságos környezet, nyáron biztosan lemegyünk a családommal.
2013. december 17.gyerekekkel járt itt 45 Eleinte féltem, de igen kellemes csalódás volt, igaz a WC-hát. na, azon van mit csiszolni, illetve újra építeni, de maga a vendéglátótér nagyon hangulatos és kellemes. Vacilláltam a bélszínen, hiszen ilyenkor ritka a friss és nem 3 hónapja fagyasztott bélszín, hiába "nagyvárosi rang", sok helyen csalódtam, DE ITT NEM.
Zseniálisan volt elkészítve, az íze és a frissessége mintha aznap vágták volna azt a marhát. A család többi része is nagyon meg volt elégedve. Gyors kiszolgálás, igaz a kávégép tejhabosítója elromlott, de ezt leszámítva minden nagyon jó volt, így elégedetten és jóllakottan távoztunk.
2013. december 16.családjával járt itt 25 Belépve egy "marha" gyűjtőhelyen éreztem magam, asztal asztal hátán, szűk helyek,10 percenkén "Boldog, Boldog Születésnapot. "A lényeg minél több vendéget bezsúfolni, minél kisseb helyre, igaz ez tűzrendészetileg némi kivetni valót von maga után. Babakocsival alig fértünk el, és folyton bocsánat szabad, és ezt 10x mire eljutottunk az asztalhoz.
Az ételek semmilyenek, ehetőek, de nincs extra. A sütik 50% ehetetlen. A pincérek lótnak, futnak, udvarias a kiszolgálás. Utólag kiszámolva (16. 000 2 fő + 2 gyermek 4-éves, 04hó) semmivel nem olcsón min egy hasonló étterem. Ezt nem azoknak találták ki, akik gasztronómiai élvezetre vágynak, mi nem vagyunk hú, degeszre zabáljuk magunkat, mert ingyen van, és mert kifizettem típusúak, ha Te sem vagy nem éri meg, ha viszont 2 napja nem ettél, akkor ez a Te éttermed.
2013. december 16., kollégákkal járt itt 55 Ritkán fotózom egy szállodában, de azért vannak kivételek, ilyen Four Seasons Hotel is. Korábban jártam már itt egy ügyfelünkkel tárgyalni,de most megadatott, hogy itt is tölthettem az éjszakát plusz még egy teljes napot. Mesés a vendéglátás, a személyzet, az ízek, a frissen pörkölt kávé, minden minőségi, a szoba- ami lakosztálylett.
. a kilátás. Értem a nagyokat miért itt szálnak meg. Nem tudtam hajnali kettőkor olyat kérni, amit ne tudtak volna teljesíteni (DVD-film, ananász+fagyasztott málna)Nos a szobácska: a padlón is lehetne aludni olyan puha és tiszta. Csend, rend egyszóval minden mesés és akkora, hogy bújócskázni is lehet. Az ágy olyan kényelmes, hogy azt hittem lebegek. Az árak: ne kérdezd, mesés és hihetetlen. Imádtam.