2013. december 11.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon kedves és barátságos személyzet. Csodálatos környezet és levegő. . A wellness kellemes, jó ár-érték arány. A szobák (még a standard is) nagyon hangulatos, mi a junior lakosztállyal kényeztettük magunkat, ami luxusnak mondható, persze ez szubjektív dolog,de szobából látod az erdőt, és ez ma már ritka dolog.
Tiszta, rendezett az egész szálloda. A reggeli és vacsora bőséges, az étterem kiváló íz világával nyűgözött le . Ha be akarunk jutni a városba akkor kocsival kb 6-8 perc (kb 8-9km)
2013. december 11., kollégákkal járt itt 45 Gyula sok jó szállodával rendelkezik, de azt hiszem nekem sikerült a legjobbat találni, igaz nem voltam még más Gyulai szállodába így nincs összehasonlítási alapon, de az elhelyezkedés, a kiszolgálás a tisztaság, minden stimmelt. A szobák tiszták és szépek, a reggeli és vacsora bőséges,a wellness számomra kielégítő volt.
Este a várat lehet látni az erkélyről, ez kellemes és hangulatos. A belváros 4-6 perc gyalog.
2013. december 1., kollégákkal járt itt 45 A szálloda nem nagy, olyan családias a szobák kellemesek, tiszták a lakosztály nagyon szép a fürdője egyszerű én felújítanám. A wellness nem nagy, telt háznál. . kényelmetlen. A svédasztalos reggeli és vacsora választéka kitünő. A személyzet Udvarias, közvetlen, barátságos. A környék nagyon szép, a levegő friss.
A koktélok finomak. Családosoknak ajánlani tudom, sajnos én dolgoztam, de biztosan elhozom Őket is.
2013. november 27.gyerekekkel járt itt 55 A név csak úgy mint a Novoteleknél azt hiszem itt is kötelez és ezt Ők is tudják és komolyan is veszik. Ez a második BW Hotel, amiben megszálltunk Magyarországon és azt kel mondjam nem csalódtam. A színek, a harmónia, a stílus, igen itt jól érzed magad, még a rossz idő ellenére is.
Nem wellness hotel,ha azt keresed akkor nem jó helyen teszed, de a kiszolgálás nagyszerű volt, a reggeli és a vacsora bőséges. Mindenhol rend és tisztaság uralkodott. Szép és hangulatos szobák, kedves személyzet. Már a BW –t is a kedvenc láncolataimhoz csatolom:)
2013. november 27.gyerekekkel járt itt 55 Tegnap délután véletlenül tévedtünk be, miután az M0-n jöttünk haza Hódmezővásárhelyről, a POI ezt adta ki, mivel éhesek voltunk próba cseresznye alapon. Nagyon kellemes csalódás volt, figyelmes kiszolgálás, annak ellenére, hogy nem kevés vendég volt –hétfőn du.
1500-kor és csak jöttek és jöttek, majd köszöntek szevasz Jenő – a tulaj azt hiszem, és az egész egy családias hangulatot idézet fel bennem. Ízletes ételek, finom levesek, a lávakövön sült étel valami eszméletlen finomak. Jó a hely atmoszférája-hangulata. Ajánlom
2013. november 21.gyerekekkel járt itt 55 A név senkit ne tévesszen meg! Ez nem borozó ez a hely egy kulináris feltöltődéset biztosít. Talán őszíntén állíthatom magyarország egyik legjobb étterem. Itt minden házi, Cola, Fanta sprite NINCS, de van szürke marha bélszín, kakas pörkölt, bárány ragú, házi császármorzsa, málna szörp és még temérdek ételkülönlegesség.
A kiszolgálás fantasztikus, gyors és humorral fűszerezve. Az ételek minősége, csodálatas, a fűszereket a kertből hozzák. Kézele készült és nam fagyasztott köretek. Egyszer ki kell próbálni. Egyszerű a megközelítése.
2013. november 21.a párjával járt itt 45Mese szép környezet, bár hotel párti vagyok, de magával ragadott az egész hely. Tiszta levegő, csend,igényes,rendezett és tiszta szobák, házias izletes és remek reggelei és vacsora. Tökéletes vendéglátok. A Balaton kb 5-8 pec kocsival. Hangulatos és romantikus, igaz ha "telt ház van" akkor a kert csak egy része lehet az "tiéd". Fantasztikus napokat töltöttünk itt a tavasszal.
2013. november 20., kollégákkal járt itt 45A szálloda 2 különböző besorolásba tartozik egy ***(Hotel Eger)és egy ****(Park Hotel). Este érkeztünk, kértün némi hideg élelmet tegyenek félre, és félre is tették, igaz a pékárú már nem volt ropogós, de ez nem az Ő hibájuk. A szobák rendezettek és kellemesek. A személyzet kedves, segítőkész, még az esti órákban is. Jó az elhelyezkedése, lehet parkolni. A wellness részleg is elfogadható.
2013. november 20.a párjával járt itt 45 Csodálatos hotel, persze ilyen helyen nem is nehéz. Szép és tágas szobák, a berendezés érdekes stilust képvisel, de tetszett. Tisztaság, ragyog minden. A kilátás. . lenyűgöző. A személyzet mosolyog és kedves, nem foglalkoznak azzal, hogy magyar vagyok. A reggeli böséges, igaz a pékáru nekem sótlan volt, az első reggelen, a második alkalommal már izlett.
A szobába friss gyümölcsök amit 2x cseréltek/töltöttek naponta. Nagyon szép és patináns Hotel. Nagyon tetszet.
2013. november 20.a párjával járt itt 45 Elsőre megijedtem, mert szocreál az épület kívülről. Na, belenyúltam - gondoltam, de amint beléptünk, minden megváltozott. Szép és rendezett hotel, igaz néhol érződik a múlt, de nem zavaró, sőt. A kilátás a levegő, leírhatatlan. A szobák szépek, tiszták, ízlésesen berendezve. A személyzet kedves.
A reggeli bőséges és egyedűl álló a vacsoránál lehetne egy kicsit nagyobb választék. A wellness részleg nem nagy,de azt hiszem a Mátrába nem wellness a lényeg -szerintem.