2020. július 10.gyerekekkel járt itt 55 Családdal töltöttünk el itt 3 napot. Az egyik szállás ajánló oldalon találtuk ezt az apartmant és tetszett amit ott a fényképeken láttunk, gondoltuk megnézzük élőben is, mert hát okozott már meglepetést egy-két szállás. Foglalás után telefonon egyeztettünk a tulajjal aki mindvégig nagyon kedves és segítőkész volt.
Az érkezési és távozási időponttal is nagyon rugalmas volt. Érkezés után kellemes meglepetés volt, hogy nagyon szép és tiszta az apartman, szinte új minden. A konyha nagyon jól felszerelt, minden megtalálható benne ami a kényelemhez szükséges. Az udvaron több játékmis rendelkezésre áll, minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő szórakozást. A szobák szépen bútorozottak és az ágyak is kényelmesek. A fürdők nem túl nagyok, de szépek és tiszták. Minden ablakon szúnyogháló van. Az alsó és fölső szinten is van klíma/amik szintén újak/ és nem mellékesen nem kell a használatért külön fizetni! A wifi a ház és az udvar teljes területén tökéletesen működik. A házban 4 hálószoba van, mindegyikben nagy és kényelmes franciaággyal. Az udvarban 2 autó kényelmesen elfér. A helyi strand kb 5 perces sétával kényelmesen elérhető! Nekünk nagyon tetszett, szerintem visszatérő vendégek leszünk!
2019. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Először jártunk itt családdal és menüs ebédet választottunk, gyorsan meg is kaptunk. 2 fajta menüből lehetett választani + még lehetett kombinálni is. A menü adag bőséges volt és nagyon finom. Ebéd időben voltunk itt, nagyon sokan voltak, ennek ellenére volt helyünk és sok vendég ellenére gyors kiszolgálásban volt részünk. A személyzet kedves volt, a hely igényes és tiszta.
2019. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 35 Egy éjszakát töltöttünk itt családdal! 3 szobát vettünk ki,1 kétágyasat és 2 franciaágyas szobát. A franciaágyak a lehető legkeskenyebbek, számunkra éppen csak elégséges méretűek. A közös konyhában a hűtőn és egy vízforralón kívül semmilyen konyhagép nincs, se kávéfőző, se tűzhely.
A fürdőhöz tartozó büfé csak 11-kor nyit,más lehetőség nincs. . . Előnye viszont, hogy a szállásról egyből átlehet menni a fürdőbe, ahol egy teljesen jó termál medence van és egy elfogadható gyermek medence. A kinti medence is egészen jó, az élményelemek hol mennek, hol nem. . . Árban elfogadható, 1- 2 éjszakára megfelelő hely.
2019. július 14.gyerekekkel járt itt 45 Egy éjszakát töltöttünk itt a családdal. Utolsó pillanatban foglaltunk,de tulajdonos hölgy nagyon rugalmasan kezelte az egészet. nyolc fős apartman részt béreltük ki, két szoba+ konyha-nappali részt. A szobák tiszták voltak és tágasak,a bútorok kicsit régimódiak, de épek és tiszták. Ez az emeleten található apartman.
"Szerencsénkre" egy hűvös időszakot fogtunk ki, a klíma hiánya miatt biztos melegünk lett volna. Ami még nem tetszett, hogy az apartmanokhoz nincs saját fürdő és wc. Az emeleten 2 wcvel ellátott fürdő van (ami tiszta és jó állapotú).
2019. július 14.gyerekekkel járt itt 55Már nem először jártunk itt a családdal és ismét nem csalódtunk! A sütik isteni finomak és azt hiszem, hogy a helyhez képest az áraik is elfogadhatóak! Szép és tiszta hely. A teljesen telt ház volt amikor ott voltunk, mégis viszonylag gyors kiszolgálásban volt részünk. Az alkalmazottak kedvesek voltak és aranyosak! Ha legközelebb itt járunk,biztos,hogy ismét betérünk egy finom sütire!
2019. június 23.gyerekekkel járt itt 45 1 éjszakát töltöttünk itt családdal. Nagyon szépen felújított szobák, szépen felújított fürdőszobák, de a mérete lehetne egy kicsit nagyobb! A szállást reggelivel kértük, ami svéd asztalosnak volt feltüntetve, ehhez képest a reggelit úgy kellett kérni és nem túl nagy választék volt.
A szobák a tetőtérben vannak de a klímáért külön kell fizetni, ami ezért az árért szerintem beleférhetne. . .
2019. február 18., csoporttal járt itt 45 Baráti társasággal tértünk be, egy hirtelen jött ötlet volt. Az egész helynek van egy kis retró hangulata, de ettől függetlenül tiszta volt és rendezett. Rendelésünket elég gyorsan kihozták. Az ételek minősége és mennyisége is megfelelt az elvárásnak és az ára is korrekt volt.
Ahhoz képest, hogy csak egy pincérnő volt viszonylag gyorsan megkaptuk a kért inni és enni valókat! Ha legközelebb is erre járunk biztos, hogy betérünk egy jó vacsorára!
2018. október 23.gyerekekkel járt itt 55 A nejem unszolására mentünk el sütizni, mivel sok jót hallottunk róla. Először a kisebbik Csibe cukrászdához mentünk, de az zárva volt. A helyiek elmondása szerint a Baross Gábor utcában is van egy Csibe cukrászda nézzük meg azt. Első ránézésre azt hittük, hogy egy étterem. Ahogy bementünk láttuk meg a hatalmas hűtőpultot és a rengeteg süteményt.
Ünnepnap lévén rengetegen voltak, de ettől függetlenül pörgős és gyors volt a kiszolgálás. A sütemények frissek és kivétel nélkül mind nagyon finomak voltak!
2018. július 22.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy napot töltöttünk itt családdal. A szobák szépek és tiszták voltak. A fürdőszoba tiszta és modern. Nagyon tetszett, hogy csak 3 emelet van, de van lift, még ha nem is túl nagy. A lift is modern és kellően gyors. Reggelit kértünk, és kaptunk is. A választék nem volt túl bőséges, de elegendő volt, minden friss volt és finom.
A személyzet nagyon figyelmes volt és kedves, kérésre a tojás bármely formáját elkészítik. Legközelebb, ha Debrecenben járok és szállást keresek valószínűleg első lesz a szállások közt amit felkeresek!
2018. június 12., kollégákkal járt itt 55 Oktatáson vettünk részt a Váci utcában. Az oktatónk javaslatára kerestük fel az éttermet. Nagyon szép látvány fogadott minket, az árakhoz képest meglepően szép a berendezése az étteremnek. A menzás ételosztást leszámítva, bőséges választékból tudtunk választani. A a kívánt mennyiséget tették tányérra és mi sétáltunk át a kasszához.
Amikor azt mondták, hogy 495. - Ft egy nagy adag hasábburgonya 2db rántott sajttal, azt hittem rosszul hallok. Nagyon tetszett! :-)