2016. augusztus 21.a párjával járt itt 35 A nász utankon voltunk ott. Sajna az időjárás már akkor nem volt jó így a hotel medencéjét használtuk. Ami nagyon jó volt. És a szórakozási lehetőség is a hotelben megvolt. Biliárd booling stb. Az étkezés is megfelelő volt és jók voltak a kaják. A kiszolgálás megfelelő volt és kedvesek voltak. A szobánk is jó volt és kényelmes. Azóta még egyszer vissza tértünk még.
2016. június 17.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tavaly voltunk ott baráti társasággal és nagyon jól éreztük magunkat.
A kaják és a kiszolgálás is nagyon jó volt,és megfelelő.
Az ár megfelelő volt a kínálathoz. A hangulat fergeteges volt.
Szívesen elmegyek oda még. És szerintem el is fogunk. Voltunk a másik Trófeában is,de ott annyira nem volt jó a hangulat. Persze függ a dj től is,itt remek volt.
2016. március 18.barátokkal járt itt 45Nem is olyan régen jártuk ott farsangi bulin. Sztárvendég Gáspár Laci volt. Igen keveset énekelt,de viszont kedves volt. A hangulat is jó volt egy darabig mert a dj nem a legjobb. A helyiség szűkös pláne,hogy tele tömték asztallal. Így nem nagyon volt tánctér. Maga az étterem sötét lehetne világosabb is. A kiszolgálás jó volt. Az ételek is finomak és bőségesek voltak.
2015. december 18.családjával járt itt 45Szeretek ide járni,mert ott található a községemben ahol felnőttem. Hangulatos csendes hely a kiszolgálás is jó és ismerősök vannak benne. Házhoz szállítást is szoktunk kérni tőlük. Ami szintén gyors,és finom. Az ételeik finomak,és ár érték arányban vannak. Ünnep napokok alkalmával is megkönnyitik napjainkat,mert akkor is lehet tőlük rendelni. Egyszóval szuper jó hely.
2015. november 13.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ezt az éttermet nagyon tudom ajánlani,mind fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Jó kis helyen van,szép környezetben. A kiszolgálás jó a személyzet is szuper. Az árak is barátságosak és a mennyiség is megfelelő. Mi többször jártunk már ott,és még fogunk is hisz ez az egyik kedvenc helyünk. Házassági évfordulónkat mindig ott szoktuk megtartani.
2015. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 35 Most voltunk nyaralni augusztus elején,egy jó kis apartmanban. Majd úgy gondoltuk,hogy meghosszabbítjuk a nyaralásunkat. Így kerültünk a Viktória panzióba. Maga a panzió elég jónak mondható,de pont mikor mi voltunk ott a nagy melegben nem működött a klima. A szoba is nem mondható felszereltnek. Pl:én hiányoltam a hűtőt.
De a tisztaság az jó a személyzet is kedves. Szóval azt az egy napot kibírtuk.
2015. július 15.barátokkal járt itt 55 Egy baráti társasággal voltunk ott még régebben. Nagyon jól éreztük magunkat. Jól szórakoztunk ,voltak műsorok is ami szintén tettszett. A kiszolgálás udvarias és gyors volt. Lesték minden kívánságunkat. Még a buli hangulatában fényképet is készítettek rólunk. Az ételek finomak és nagy adagok voltak.
Szivesen vissza térnék még oda ,de most már a családommal. Megmutatnám a gyerekeknek is ezt a csudi jó helyet.
2015. július 8.gyerekekkel járt itt 45Nagyon jó kis hangulatos hely.Személyzet kedves és gyorsak.Az ételek minősége néhol kifogásolható volt.De kompenzálták egy fagyival.Az evőeszközök is néha kifogásolhatóak voltak.Mi nagyon jól éreztük magunkat.És többször is vissza mentünk az egy hét alatt,és idén is tervezzük,hogy vissza megyünk oda egy egy ebédre.
2015. április 8.gyerekekkel járt itt 45Nagyon tetszett a szállás,Az ételek is nagyon finomak voltak.Kedvesek voltak az alkalmazottak is.Gyerekbarát hely,a medencéjük is szuper és pont elég nekünk még a gyerekek is élvezték a medencéjüket.Szóval szeretnénk majd visszamenni az idén is.A gyerekek is kérték,hogy megint menjünk a medencésbe.
2015. március 10.a párjával járt itt 55Régen jártam már itt az akkor még vőlegényemmel.Aki most már a férjem.Nagyon jól éreztük magunkat.A környék gyönyörű az ott dolgozók kedvesek segítőkészek.Kiszolgálás is remek gyors volt.Az ételek,hát attól függ volt ami nem annyira ízlett,de volt ami kimondottan finom volt.Szívesen vissza mennénk mégegyszer.