2017. augusztus 15.a párjával járt itt 55Kedves, figyelmes, segítőkész személyzet, jó minőségü termálvíz, jó kialakítású medencék, gondozott kert, kellemesen eltöltött idő az adott környezetben. Kényelmes ágy, tisztaság jellemzi a szobát. Egyetlen negatívum, hogy egyéjszakás foglalás esetén nem érvényes a félpanzió, csak reggeli van az árban, ugyanannyi pénzért, pedig van aki időhiány miatt csak egy éjszakát tud igénybe venni, ennyi is felüdülést nyújt számára. Egyébként minden mással elégedettek voltunk.
2013. augusztus 23.családjával járt itt 55Egy november hónap hétvégéjét töltöttük a Majerik Hotelben. Egyike volt a legjobbaknak. Félpanziós ellátás keretén belül bőséges büfé reggeli és menüválasztásos vacsora volt. Éppen libanapok voltak és teljes mértékben megegyeztek a hazai ízekkel. Tökéletes volt a kiszolgálás, a személyzet kedves, segítékész. A hotel jó fekvésű, kellemes környezetben található, közel a tóhoz.