2013. június 9.családjával járt itt 55 Magam is vebdéglátós lévén úgy érzem objektív véleményt tudok alkotni egy étterem-panzióról. Ottjártamkor először is meglepett, h bár nyitás előtt érkeztünk, mégis azonnal kedvesen beinvitáltak. A hely tisztasága rögtön szembetűnő. Leültünk, ismét kedvesen - szinte családiasan - köszöntöttek.
A kiszolgálásra, rendelés után csak a szükséges időt kellett várni. Mivel nem szegedi lakosok vagyunk,segítséget, és útbaigazítást is kértünk, amit készségesen teljesítettek. Ez még jobban értékessé és felejthetetlenné tette számunkra az ottlétet. A kül- és beltér kialakítása, a kiszolgálás, és az elfogyasztott ételek és italok ize , minősége, tálalása tökéletes. Ehhez képest az ár középkategóriás, maximálisan elfogadható. Csendes , barátságos környezetben van. A parkoló hely ingyenesen rendelkezésre áll. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha Szegeden jár. Főleg azoknak akik az Állatparban tesznek látogatást. Onnan mindössze 5 perc. Ezúton ismételtem köszönöm, vendáglátóink segítségét. Tisztelettel :
Varga-Kis Katalin