2015. június 13.gyerekekkel járt itt 45Igazából azt kaptuk amit vártunk. Kicsit minden olyan régi de nem okoz csalodast. A panorama csodas, az ételek finomak a gyerekeknek mindig van program. A legjobban a szúnyoghalo hianyzott az ablakrol, mivel légkondicionálás nincs.
2015. június 13.gyerekekkel járt itt 45Alapvetően nem szeretem a nagy szallodakat de miután erről mindenki szuperlativusokban beszelt egy teli hétköznap mi is felkerekedtunk. A szálloda tényleg szép es a recepcio szemelyzete nagyon kedves es segítőkész. Ugyanez az étteremrol es a wellness részlegrol már nem mondható el de a legnagyobb csalódást mégis az etelek minősége es a svédasztal választeka okozta. sajnos ez a közepest sem érte el.
2015. június 13.gyerekekkel járt itt 55Kozelsege miatt is gyakori vendégek vagyunk es az etelek minőségeben meg soha nem csalódtunk. Van néhány mufurcabb pincer akik kimondottan nem szeretik a gyerekeket.
2014. szeptember 16.gyerekekkel járt itt 55Nagyon hangulatos halaszcsarda kivalo etelekkel nagyon udvarias, figyelmes kiszolgalassal. Gyerekeknek kukon aprosaggal kedveskedtek.
2014. szeptember 16.gyerekekkel járt itt 55Jo hogy van egy hely ahol az utobbi 12 evben nem romlott sem az etelek sem a kiszolgalas minosege. Ja es a mennyiseg se valtozott.
2013. szeptember 17.gyerekekkel járt itt 55egy borusabb nyári napon ad-hoc estem a gyerekekkel. ellentétben sajnos sok hellyel nagyon csunyán néznek, mikor egyedül megyek a 4 gyerekkel, itt azonban kedvesek és segitökészek voltak. a huslevesböl repetát kellett kérnünk, annyira finom volt, és a fötelben sem volt hiba. jó hogy zárt az udvar, és még játszótér is van. bármikor szivesen visszamennék
2013. július 30.gyerekekkel járt itt 55Mind a 2x szállóvendégként vacsoraztunk ott. Az adatlapon hibásan szerepel, kártyával nem lehet fizetni, egyébként más kifogás nem volt a hellyel kapcsolatban. 1 év különbséggel ugyanolyan izletes vacsorát kaptunk, a tócsi egyszerüen fantasztikus. Mindehhez kellemes badacsonyi borok, és a kertben lévö óriási diófa árnyéka biztositja, hogy ne is nagyon akarjunk felállni.
2013. július 29.gyerekekkel járt itt 35 Kecskeméti létemre többször jártam itt, és igencsak felszolgáló függö az összbenyomás. Van, hogy jó a kiszolgálás, de van hogy minden egyes uj rendlésért komoly küzdelmet kell vivni. Az ételek minöségével sosem volt gond, bár nem tudom mitül függ, hogy jár e pár falat a az étel elött, vagy nem.
Mivel nagyon jó helyen van, biztos, hogy mindig esz vendégkör, de azért jobban kéne figyelni a betért vendégre.
2013. július 29.egyedül járt itt 15 Sajnos jót nem tudok irni, mivel az a 20 perc alatt amit ott töltöttem, jó nem sok minden történt, ugyanis egyszerüen nem vettek tudomást rólam. Mivel barátokra vártam, az elsö magányomban eltöltött 5 perc után kimondottan kiváncsi voltam mennyit kell még várni, hogy egyáltalán odaköszönjenek. Ök nyertek, mert 20 perc után feladtam, és odébb álltam.
Mai napig meglep, hogy éttermeknek milyen jól megy, hogy ilyet megengedthetnek maguknak.
2013. július 29.barátokkal járt itt 45 Egy barátnünket bucsuztattuk, és itt kezdtük az estét, hiszen tudtuk, igy az este folyamán már nem fogunk megéhezni. Két ünnep között voltunk, és ugy tünt mindenki itt potkarácsonyozik, vagyis teli volt az étterem Ennek ellenére a kiszolgálás gördülékeny volt, a csévingeket, és a tálakat hamar ujra töltötték, egyedül a sushihoy kellett egy kicsit többet sorban állni.
Egyedüli problémánk a zenével volt, ami dec. 28. a ellenére folyamatosan karácsonyi dalok votak, és ugye ilyenkorra az ember már telitödik az Ave Mariaval, amit október vége óta hallgat.