2015. szeptember 17.barátokkal járt itt 25 Két éjszakát töltöttünk a nevezett szálláshelyen, de senkinek nem fogom ajánlani. A szobánk minősíthetetlenül piszkos volt. Az éjjeli szekrény alatt használt óvszer, ami sajnos a másnap délelőtti takarítást követően is ott éktelenkedett. A bútorokon vastagon por, a fürdőszobában a csap tele hajjal, és még ki tudja mivel.
A fürdőkád oldalán az előző - vagy még az azt megelőző - vendég után maradt zsíros szürke szappanhab rászáradva. . . WC piszkos, WC papírt kérni kellett. . . A személyzet egyik része kedves, segítőkész, míg az éjszakai - egy idős hölgy - hogy is mondjam. . . Megérkeztünk a szállásra, ő kint dohányzott a teraszon, míg mi álltunk a recepciós pult előtt és megvártuk amíg elszívja a cigarettáját. Annyit nem szólt hozzánk, hogy búúúú. . . Öten reggeliztünk egyszerre, amihez 2 joghurt és 2 kefir volt kitéve. Nagyjából 1 paradicsom és 1 paprika volt felszeletelve a svédasztalon, egy tányérra. Néhány (8-10)szelet szalámi és nagyjából annyi sonka. . . Amikor második nap reggel 8-kor a szállást el akartuk hagyni az autónk mögött 2! lengyel rendszámú gépkocsi parkolt. . . Esélytelen volt kiállni. Ez az éjszakai személyzet hibája, mivel nem figyelt oda arra, hogyan is állnak be az autók este. Azt gondolom, hogy ezeket a "bakikat" egy magára valamit is adó szállás nem engedheti meg magának. . .
2015. május 20.családjával járt itt 35 Többször jártunk már itt, és mindig ugyan az a tapasztalat. Legutóbb egy hétköznap este vacsoráztunk az étteremben, ahol sajnos a már korábban tapasztalt lassú, döcögős, kiszolgálásban volt részünk, figyelmetlen, fáradt, túlterhelt, kedvetlen felszolgálóktól. A környezet hangulatos, viszont a szabad tér előnye a hátránya is.
Az asztalok koszosak, levél, szösz, ételmaradék van rajta, amit a személyzet nem tart tisztán. Az ételek minden esetben fenségesek. Nagy adagok, kiváló ízek, viszont borzasztó hosszas várakozás árán lehet ebben része a vendégnek.
2015. február 19.a párjával járt itt 45 Egy rendezvényre érkeztünk a városba, és a rendezvényhelyszín közelsége miatt esett a választásunk a Három Gúnár Hotelre. Megérkezésünkkor rendezvény pontos helyéről a szállodában kértünk információt. A recepción az úr felajánlotta, hogy akár a szobánkat is elfoglalhatjuk - még csak reggel 9 óra volt -, de erre már nem volt időnk, viszont a felajánlott mélygarázsban történő parkolásnak nagyon örültünk.
A személyzet figyelmes, udvarias, segítőkész. A szobánk nem túl tágas, de kényelmes, egy éjszakára tökéletesen megfelelt. Az egyetlen negatívum, a wellness részleg volt, ami szombat délután is 17:30-kor nyit ki. Ezt döbbenten tapasztaltuk. Másodszori nekifutásra 18:00 órakor is felkerestük a részleget, ahol teljes sötétség fogadott minket, sehol egy teremtett lélek, ami nem zavart volna minket, ha legalább a világítási kapcsolókat megtaláljuk. . . Érdeklődésünkre a recepción közölték, hogy "jaaa, épp vacsorázik a kolléga. . . "
És mivel természetesen fél 6-kor kapcsoltak be minden szolgáltatást, a szauna hőfoka kb. 50 fok volt, az infra szauna 42 fokra beállítva, a gőzkabinban nem működött a padfűtés, jég hideg padra kellett ülni, a jacuzzi vize is kellemetlenül hideg volt, így nem sok időt töltöttünk el ott. A legkellemesebb meglepetés vacsoránál ért minket. Gyertyafény, élő zene, meghitt, hangulat, maximálisan figyelmes, és udvarias kiszolgálás, ami nem volt túl gyors, de a kellemes környezetben eltöltött időt észre se vettük. Az ételek nagyon ízletesek, és gyönyörűen szervírozottak voltak. Az este feledtette velünk a délután kényelmetlenségeit.
2015. február 3.barátokkal járt itt 55Barátokkal látogattunk el először az étterembe.
Szégyen, hogy miskolciként eddig nem jártunk itt.
A panel házak tövében megbúvó kicsi étterem nagyon hangulatos belülről. Szívünknek különösen kedves motívumokat fedeztünk fel a falakon.
A személyzet, kedves, a kiszolgálás gyors, az ételek nagyon ízletesek, és bőséges adagokat kaptunk.
Az óta már többször jártunk ott, és biztos, hogy törzsvendégek leszünk.
2015. február 3.barátokkal járt itt 35 Egy téli szombat kora délután látogattunk el az étterembe, sok év után újra. Szemre tetszetős, igényes külsőre, de az étterem belső része túl van cifrázva, és nagyon vegyes benyomást kelt. A gyönyörű fafaragások és az óriási, modern szőlőlevél mintás fali lámpakarok, valamit a zöld, festett függönykarnisok egy nagyon vegyes képet mutatnak.
Kevesebb jóval több lenne. Nem volt tömeg az étteremben, de a kiszolgálás kicsit akadozva ment. A személyzet, fáradt, unott? Ki tudja, de egy biztos, nem kapkodták magukat. . . Az ételek ár érték arány alatt maradtak, mint esztétikailag, mint ízvilágát tekintve.
2014. december 9.barátokkal járt itt 55Ugyan nem az étteremben jártunk, hanem egy rendezvényen biztosította a Fürtös étterem az étkezést és kiszolgálást.
A viszonylag nagy létszám ellenére a kiszolgálás folyamatos és zavartalan volt. Az alkalmazottak figyelmesek, segítőkészek, udvariasak.
Az ételek változatosak, bőségesek és nagyon finomak voltak. Köszönjük!
2014. december 3.barátokkal járt itt 55Szeptember elején egy éjszakát töltöttünk a szálláshelyen barátainkkal.
A házigazda rugalmasan igazodott érkezésünkhöz, amit köszönünk neki. Az apartman minden igényt kielégítően berendezett és felszerelt, kényelmes, tágas volt. Jó szívvel ajánlom! Biztos, hogy visszatérünk jövő szeptemberben!:)
2014. december 1.barátokkal járt itt 55Barátainkat várva felfedező útra indultam Tihany kihalt utcáin egy péntek este. Döbbenten tapasztaltam, hogy november közepén majdnem minden étterem zárva van este 8 után.
De itt megmentettek minket. Gyors, rugalmas, udvarias kiszolgálásban volt részünk. Az ételek bőségesek és finomak voltak.
Köszönjük!
2014. december 1.barátokkal járt itt 55 November közepén minden bezár Tihanyban legkésőbb 20:00 órakor. Mi később szerettünk volna vacsorázni, mert a barátaink így érkeztek meg. A várakozás idejét felhasználva körülnéztem, hol tudunk még nyolc után vacsihoz jutni, így tértem be a Levendulába is, megtudakolni, meddig vannak nyitva. Az volt a válasz, hogy "Meddig legyünk?
" Másnapi rendezvényre készülve a konyha még működött, viszont már bezárni készültek, de szívesen láttak volna minket, akár később is. Köszönöm ez úton is rugalmas, udvarias hozzáállásukat! Igazi vendéglátók! Végül még sem náluk vacsoráztunk, de nagyon pozitív volt a hozzáállásuk.
2014. november 6.a párjával járt itt 45 November első napjaiban töltöttünk itt két éjszakát. A személyzet előzékeny, udvarias, segítőkész. Jó ötlet az éjszakai beléptető kártya. A szoba kényelmes, tágas, tiszta, világos. A wellness részleg elhelyezkedése kicsit fura, a szaunapark és a medencék között 2 emeletnyi szintkülönbség van.
Nem esett jól végigbaktatni a hideg folyosókon a medencéhez. A belső medence kellemes, viszont a helyiség hőmérséklete hideg volt. A szaunapark szolgáltatásai a szauna kivételével nem igazán voltak élvezhetőek, a gőzkabinban nem szívesen locsolgattam egy slaggal, míg a tepidárium dohos és hideg volt, ellenben a pihenőpadok fűtésével, ami szinte sütött. . . Másnap inkább a vadászkastély parkjában sétáltunk délelőtt. :)
A választásunk azért esett erre a hotelre, mert a rendezvény, amire érkeztünk a szálloda mögötti vadászkastélyban volt, így nagyon kényelmesen tudtuk megközelíteni.