2014. június 26.gyerekekkel járt itt 25 Nyitómondatnak annyit hogy minket nem látnak erre többet! Egyedüli pozitivum a kilátás a 11. ről. Azon kívűl semmi más. A személyzet informálatlan (nem tudja hol a mosdó) az ételek menza szintűek ( gyorfagyasztott dino figurák a vacsoránál? ) Az ital kupon csak Alkoholos italokra vonatkozik?
(várandós lévén szerettem volna egy alkohol mentes koktélt elfogyasztani hát nem sikerült)
A lift lassú és egyszer beragadtunk. A recepciós azt nem tudta hol a legközelebbi mosdó de azt elmesélte hogy a szálló felszámolás alatt van és csak azért van nyitva mert igy jobb áron értékesítik majd. A "wellness" részleg egy 19 fokos medence ami a kiirás szerint 28 fok és egy db 4 fős jakuzzi szerű medence egy ezer ember befogadására képes szállóban? A négy csillagot kettőre cserélném!
2013. november 8.a párjával járt itt 55 5 csodálatos napot töltöttünk itt el a párommal. Nem szoktam bejegyzéseket irogatni, de nem tudom kifejezni máshogy köszönetemet. Sok helyen jártam már országszerte, de biztosan állíthatom, hogy ez volt eddigi legbarátságosabb, legkomfortosabb, legtökéletesebb(és még sorolhatnám a pozitív jelzőket) szálloda.
Ezt nevezném az igazi vendéglátásnak! :)
A személyzet barátságossága, az ételek íze az aromaszauna minden minden maximális elvárásainkat felül múlta. Egy apró dolog: amit zárójelben jegyzek csak meg ( egy merülő medence vagy legalább egy dézsa a szaunázás után jó lenne)
Biztosan visszatérő vendégek leszünk. Köszönjük szépen.