2013. október 17.a párjával járt itt 55A Relax Hotel a Sárvári fűrdőtől kicsit távolabb van de a jó ár és a nagy, modern appartman kárpótolja a vendéget. Csendes nyugodt környezet, korrekt személyzet, megfelelő reggeli. Az internet sajnos a szobában nem müxik igy csak a recepciónál használható. Összességében egy JÓ szálláshely kispénzű de igényes vendégeknek. Ajánlom!
2013. szeptember 17.a párjával járt itt 35 Az első rossz benyomások után, (a szoba a zajos főútra néz, kissé megvárakoztattak )pár kellemes napot töltöttünk Egerben ahova ugyan busszal jártunk be de elég jó volt a közlekedés. A személyzet kedvességgel pótolta a szállás hiányait. Őszeségében egy jó ár/értékarányos turista szállás. Innen minden elérhető.
Ja és az egri üdvözlő borok fennségesek és bőségesek voltak. Köszönjük.
2013. szeptember 14.a párjával járt itt 15 2013. szept. 09. -13. között vettük igénybe barátainkkal a kuponos(RETRO csomag) lehetőséget,amit már januárban kifizettünk. Először is kikérem magamnak a RETRO szó ledegradálását,mert ez
a korunk miatt számunkra nagyon sok kellemes emléket takaró szó nem koszt,mocskot és egyáltalán negatív dolgokat jelent,mint amilyeneket mi is tapasztaltunk.
Én csak az ellátásra térnék ki, mert számunkra az marad emlékezetss,hiszen az első és második napi vacsorától annyira elrontottuk a gyomrunkat,hogy 2 napig az ágy és a WC között közlekedtünk. Valaki azt mondta a vacsora mennyiségére és minőségére, hogy üzemi konyhai. Nahát az üzemi konyhán tartalmasabb, ízletesebb és bővebb volt az ellátás. A RETRO-nak titulált fogalom szerint például a vállalati
és SZOT üdülőkben legalább volt működő televízió, villanykörte
a burákba, WC papír, takarítás tiszta ágynemű és törülköző stb. megfelelő színvonalú kaja ,mert a börtönben a rabok a mi menünktől fellázadnának. Kaja:
1. nap vacsora
pár kanál rántott leves (négyen 11 szem csillag tésztát számoltunk meg)
Sajtos tészta párizsi vagy vagdalt szelet darabkákkal (kb 8-10 keskeny csík)
desszert nukú
2. nap reggeli
4 tálcán papirvékony párizsi ,sajtreszelék, 1 tálcán pár szelet paprika, vizes kakaó tea, porból narancslé zsömle doszt azt mindenki vitte is mint az aranyat
2. vacsora húsleves -ehető a mennyiség bölcsődei
második fogás húsgombóc téglalében (paradicsom szósz végletekig hígitva) 1 szelet kenyér kérésre fejenként kiosztva. Hurrá! desszert : 5 ft nagyságú lekváros linzer karika
3. naptól kezdve fogyókúra a szobában hányás és hasmenés - harc a WC használatért. többet nem látogattuk az éttermet. Csak ajánlani tudom , ha valaki gyorsan akar leadni pár kilót.
2013. június 15.a párjával járt itt 35 Jó elhelyezkedés, a fürdő megközelítése gyors, a személyzet kedves apró hibáktól eltekintve egy ár/értékarányban jó szálláshely tudom ajánlani ha olcsón korrekt szállást akar valaki Szoboszlón. A reggeli kiváló a hotel méretéhez képest, de a vacsoráról jó lenne már elöző nap tudni,hogy mi lesz.
( amit kaptunk egyébként nagyon finom volt, csak mikor lementünk enni zsákbamacska szerűen kaptuk)
2013. április 11.a párjával járt itt 45Majdnem minden tökéletes de a 35 fokos melegben a légkondi hiánya lerontja az örömöt (de már holnap újra indulnék. . )A beiktatott Siklósi várnézés még vonzóbbá teszi a helyet. A fürdőt a hotel szolgáltatásai "miatt" nem is kerestük fel. Az érkezési idő szigorú betartása torlodást okozott a recepción, amit rugalmasabban kellene kezelni.