2021. szeptember 7.a párjával járt itt 35Tiszta szállás, szoba. Finom ételek.
Kicsi szoba, szép kilátással. Az ágy elhelyezése kényelmetlen. Úgy kell felmászni rá az egyik félnek. Fogmosó paháron kívül nem volt más pohár.
Fürdőszobai kis szemetesen kívül nem volt nagy szemetes.
A WC-vel a probléma, hogy nincs nagy nyomás a felső emeleten, ami hagyott egy kis gondot maga után. . . .
2016. április 4.a párjával járt itt 35 A szálloda szellőztetése borzalmas volt, bár ingyen szaunában részesültünk minden egyes szobából való kilépésünkkor a folyosóra. A két kis kinyitható ablakot Én merészeltem kinyitni szellőztetésre amely egy egész emeletre volt hivatott. Sima levegő szobában voltunk ahol a wc az első 2 nap igen csatorna szagot árasztott.
A hotel alacsonysága miatt és az illatszobák bevezetése miatt lehetett ez gond. Az ételek: nem ehetetlenek, de 2 napig azok a sütemények, lekvár van, de kalács nincs mindig hozzá. Este csak pénzért vehető innivaló van. Sehol egy sajt tál, egy gyümölcs kehely. Nem vagyok telhetetlen, de mivel volt szerencsém ilyen kategóriájú és áru hotelben megszállnom már, attól a színvonaltól elmaradt. Félre értés ne essék éhen nem marad az ember. De ahol még egy kis butik sincs , ahol képeslapot, ajándéktárgyat, stb tudnék venni az sincs, pedig több kiló méteres körzetben még egy bolt sincs. A személyzettel, a szagon kívül a szobával , a tisztasággal semmi probmlémám nincs, de voltam, láttam, de nem kívánkozom vissza. Elnézést , de Nekem ez a véleményem.