2019. január 20.a párjával járt itt 45 Már sokszor töltöttünk itt pár napot, családdal. Azért is jövünk gyakran, mert meg vagyunk elégedve mindennel. Általában olyan csomagot választunk, amiben benne foglaltatik az ebéd, és a gyógyvizes medence használata. Ennyi pénzért ilyen szolgáltatásokat kevés helyen kap az ember.
Igaz, hogy vannak gyengébb minőségű szobák (zuhanyozó vízköves, szennyvízszag érződik), de ki lehet fogni jobb szobákat is. Ha valaki szállodában helyet foglal, előtte célszerű érdeklődni telefonon, vagy interneten, akkor nem éri csalódás. Mi még sokszor tervezünk itt wellneszezni.
2018. október 23.barátokkal járt itt 55Már másodszor töltöttünk itt barátainkkal hosszú hétvégét. A szállodáról csak jókat tudok írni. Sok helyen szálltunk meg, de Magyarországon ez volt a legjobb. Azt kaptuk ismét, amit ígértek. Az étterem nagyon hangulatos, a pincérek udvariasak, nem tolakodóak. Az ételek kiválóak, jóízűek. A cukrászatban rendkívül finom süteményeket ettünk. Máskor is visszatérünk!
2018. június 16.a párjával járt itt 55A szálloda gyönyörű helyen van. Az ágyak kényelmesek, a wellnesz minden igényt kielégít.
Az ételek változatosak, nagyon finomak.
Remélem, vissza tudunk térni még.
A lovagi torna nagyon tetszett. Kár, hogy a középkori lakomán nem vettünk részt, legközelebb azt is kipróbáljuk.
A szálloda által rendezett plusz programokat is érdemes medtekinteni.
2018. február 27.a párjával járt itt 55 Már sok hétvégét töltöttünk el itt, és újra meg újra visszatérünk. Az ételek finomak, a szálloda modern, tiszta. Az ágy kényelmes. Az alkalmazottak a külön kéréseinket is gyorsan, udvariasan teljesítették. A wellness részleg kicsi, igaz, hogy át lehet menni a fürdőbe. De a szálloda mögötti kinti medencében egész nap áztathatjuk magunkat, ez ilyenkor télen a legjobb.
Sok 4 csillagos szállodában voltunk már kis hazánkban, de minden közül ez tettszett legjobban, főleg ár-érték arányban. Továbbra is törzsvendégük leszünk. Mindenkinek bátran ajánlom!
2015. március 24.gyerekekkel járt itt 55A wellnesz nagyon jó.
Az ételek minősége, mennyisége nem hagy kívánnivalót maga után.
A szálloda elhelyezkedése nekünk nagyon megfelelt, jókat sétálgattunk a Balaton partján.
Mindenütt tisztaság, kedves, udvarias személyzet.
Az egyetlen negatív dolog volt számunkra, hogy a fűtés kicsit hangos volt a szobában, és ez éjjel egy kissé zavart a pihenésben.
Ezen kívül minden tökéletes az igazán jó kikapcsolódáshoz, üdüléshez.
2015. január 27.gyerekekkel járt itt 55 Már sokszor voltunk itt a család minden tagjával. Kitűnő helyen van, a Tettyéről szép kilátás nyílik Pécsre. Az ételek minősége, mennyisége nem hagy kifogásolnivalót. Esküvők kiváló helyszíne. Érdemes akár csak egy ebédre, vagy vacsorára is meglátogatni ezt az éttermet.
Akár helyijáratú busszal, különjárattal, vagy személyautóval érkezik valaki, mindig talál parkolóhelyet. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2014. szeptember 1.családjával járt itt 45Idén kétszer voltunk itt, mert kiváló az ár-érték arány. A szobák tényleg kis alapterűek, főleg ha pótágy is van. A falak vékonyak, minden áthallatszik. A 3 csillaghoz képest szerintem az ételek jók voltak. A kilátás viszont mindenért kárpótol. A legtöbb 3 csillagos szállodában menüs vacsora van, de itt az ebéd és a vacsora is svédasztalos volt, ami nagyon jó.
2014. június 3.gyerekekkel járt itt 55Az, hogy a szálloda milyen színvonalú, bizonyítja, hogy már sokszor töltöttünk ott családdal, ismerőssel 2-3 éjszakát. Szuper hely, választékos, ízletes ételek. Minőséghez képest nagyon jó ár, korrekt személyzet. Úgy tudom, most készül a saját wellness részlege.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2014. március 5.a párjával járt itt 55 Nagyon színvonalas szálloda. Finom ételek, tiszta helyiségek, jó ár-érték arány. Az egyik legjobb hely az országban, legyen szó wellnessről, ételekről, aktív kikapcsolódásról,vagy akár csendes kikapcsolódásról. Kettesben is nagyon jól éreztük magunkat, de gyermekekkel tökéletes időtöltés volt.
Ha lehetőségünk van, mindig tervezünk ide utat, sokszor voltunk már, és remélem még sokáig tudjuk élvezni e gyönyörű hely varázsát.