2016. szeptember 28.barátokkal járt itt 55 Szép szeptemberi napon "hirtelen felindulásból" tértem vissza az étterembe: 42 éve nem jártam ott. Lenyűgöző volt már a dekoráció is: hímzett fehér terítő, magyaros, de nem magyarkodó tálkák, edények az asztalon, ízléses virágok, fűszernövények. . . Rövid, de változatos étlap, nagyon kedves és figyelmes kiszolgálás.
A halászlét és a libacombot részesítettük előnyben, de utána engedtünk a csábításnak, és ettünk egy kis túrós palacsintát is. . . Egyik jobb volt, mint a másik. . . Igaz, hogy a főételek 2500 Ft-nál kezdődnek, de sem a kiszolgálás, sem az ételek minősége/mennyisége nem okozott csalódást.
2016. szeptember 24.barátokkal járt itt 45 Egy szép kora őszi estén tévedtünk be barátokkal az étterembe. Szép terek, gondosan karbantartott helyiségek, eszközök, tisztaság - és nagyon vonzó étel- és itallap. Megkóstoltuk a borókás vadpörköltet, a sült kecskesajtot salátaágyon - mindkettő ízletes volt, szépen tálalva, már ránézni is jó volt.
Nem kevésbé volt kedvünkre való a kísérő Kéknyelű, és csak két apróság miatt nem mondhatom, hogy kifogástalan az étterem. A felszolgáló hölgy teljesen korrekt volt, de egész este nem sikerült "kicsikarnunk" belőle még egy fél mosolyt sem. S kicsit bosszantott, hogy a kért "kancsó víz" helyett buborékos félkancsó víz érkezett.
2016. június 17., kollégákkal járt itt 55 Néhány év kihagyás után tértem vissza az étterembe (nem a bisztró részbe)- kicsit tartva a szokásos forgatókönyvtől: erős nyitás után néhány év, és a szokásos szürkeségbe simuló étterem. . . De szerencsére NEM! Kifogástalan tisztaság, kedves, udvarias vendégfogadás, és mennyei ételek.
Nem vitás, az árak nem az átlag magyar pénztárcához igazodnak, viszont az élmény sem átlagos. Jó érzékkel választott ételek (mivel vezettem, az alkoholos italok nálam sajnos nem játszottak) nagyszerű kivitelezésben, tényleg vendégmarasztaló kedvességű személyzettel. Minden, ami egy jó ebédhez kell!
2016. március 21. járt itt 55Gyönyörű környezetben, kellemes hangulatú, jól felszerelt szálloda, hihetetlenül kedves és figyelmes munkatársakkal. A szálloda, a wellness részleg, az étterem, a szobák. . . minden igényes kialakítást, gondos odafigyelést mutat. Nagyon kellemes napokat töltöttünk itt egy nagyobb baráti társasággal - csak ajánlani tudom mindenkinek! A környék szépségéről és a sok látnivalóról már ne is beszéljünk!
2016. március 1.családjával járt itt 45 Színes, családias hangulat, szívet-lelket melengető sütemények, kávéillat. . . Állsz a pult előtt, és nem tudsz dönteni: a cukrászda fő profiljába tartozó cupcake-eket, esetleg a habkönnyű Kardinálist, vagy éppen a hivogató piték valamelyikét részesítsd előnyben. Ahogy a gyerekeim mondani szokták, ebben a sorrendben - számomra az örök kedvenc a mákos-meggyes pite.
. . Akárhányszor a felsőgödi termálstrandon járunk, vagy éppen Zebegénybe látogatunk el, kihagyhatatlan programpont a Váczi Sütemény Kuckó, a Pesti út 155-ben. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. február 19.barátokkal járt itt 55 Könnyű ebédet reméltünk egy szentendrei múzeumlátogatásos napon. A csendes eső elől is jól esett bemenekülni az étterembe, ahol kellemes hangulat, figyelmes kiszolgálás várt. No meg egy finom ebéd: könnyű, ízletes, pont annyi, amennyire szükség van - se több, se kevesebb.
S mindezt megkoronázta a finom, illatos kávé - ami olyan jó volt, amilyet legalább fél éve nem ittam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. január 14. járt itt 45Gyönyörű, napsütéses kirándulásunk Esztergomban, ahol véletlenül tévedtünk be az Anonim étterembe.
Hangulatos étterem, kedves tulajdonos, bőséges és ízletes ebéd, kifogástalan kiszolgálás. A húsleves házias, a kapros harcsa pedig nagyon jó volt.
Az pedig csak hab a tortán, hogy egyáltalán nyitva volt - szemben nem kevés étteremmel és kávézóval a városban.
2015. november 27.barátokkal járt itt 35 A szálloda összességében "elhanyagolt" állapotban van (a fürdőszobai tusolófüggönytől a közterületen található székekig, dekorációig. . . ). A recepción dolgozó munkatársak felkészültek és szolgálatkészek voltak, de a takarító személyzetet leszámítva három nap alatt a helyi alkalmazottak egyike sem köszönt előre a vendégeknek (kivéve az ismerősöket):
A szobák kellemesen melegek voltak, a közös területek (beleértve az éttermet is), viszont hűvösek voltak.
Összességében jól éreztük magunkat, nem volt jelentős problémánk, de ezek az apróságok egy kicsit elrontották az örömünket.
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Vendégünk!
Munkatársainkat emlékeztetni fogjuk arra - az egyébként általuk ismert - szabályra, hogy előre köszönni kell minden vendégnek (inkább többször is egy nap). Elnézésüket kérem, amiért ez nem minden esetben történt meg.
Az étteremben tapasztalt fűtési probléma a napokban megoldódik.
Örülünk, hogy összességében jól érezték magukat.
Tisztelettel:
2015. december 1., , Hotel Nagyerdő