2018. augusztus 21.a párjával járt itt 15 Előzmény. A szobát Májusban lefoglaltam, és foglalót kértek 20. 000 -ft-ot. Tehát, nem igaz az hogy nem kérnek előleget, mint azt hirdetik. Na megérkeztünk. Kaptunk egy koszos , mocskos szobát a legfelső emeleten, három ágyasat , ketten a párommal. A szobában dög meleg volt, alig bírtuk ki.
Mikor ezt lent e recepción szóvá tettük, az volt a válasz, hogy el kellett cserélniük a szobát, mert osztrák vendégek jöttek, és nekik kell a szoba. Persze a párom kiverte a balhét hogy mi ezt már Májusban lefoglaltuk, és végül is kaptuk egy szobát a földszinten. A szoba elő volt készítve, mivel Klíma volt benne és német nyelvű újságokkal volt tele. De, hát ne tudjátok meg. 4 csillagos? Nálunk ez a Balatonon munkás szállásnak sem vennék ki. Akkor beszéljünk kicsit az étkezésről. Reggeli, svédasztalos, hideg, maradékok, mindenből. Kemény kifli és zsemlével. Ebéd: hideg, porból készült, makaróni. A sajtos pulykamell sonkával töltve, kicsit eltúloztam, de az étlapon ez állt. Na a sonka az szalámi volt több rétegben és szerintem vagy Penny, vagy Lidis termék. A túrós palacsintát, kicsit eltolták, mivel a kettő darabból az egyiket felszeletelték és tűz forró volt. A másik jég hideg, túró darabokkal. Szerintem elfelejtették megmelegíteni , mikor kivették a fagyasztóból. Étkezéseink után kemény hasmenést tapasztaltunk mindkettőnknél. Frankó volt, úgy hogy mész az Alföldön és se közel, se távol nincs toalett. Tehát semmi esetre sem ajánlom senkinek. Tudom nem sokáig lesz fent az értékelésem, de akkor is ez volt mindkettőnk tapasztalata.