2023. november 12., csoporttal járt itt 55Családias hangulatú, renszeres zenés rendezvények és kulurivó irodalmárok találkozóinak a helyszíne, ahol mindenkit szeretettel fogadnak.
2015. április 10. járt itt 55 Ha valaki itt szeretne enni, jó, ha előtte telefonon foglal asztalt, különben kicsi az esélye, hogy csak úgy bejut és le tud ülni. Tavasztól őszig a terasz rész nagyon kellemes, de az étteremnek is különleges hangulata van a sok régi holmi miatt.
Mindenki, aki először jár itt elnézelődik, van aki a házi savanyúságok dekorációra csodálkozik rá, van akit a csuprok, köcsögök, régi fotók varázsolnak el, de a gyerekek a mosdó hangulatát is élvezik. Az elmúlt pár évben sokszor ettem itt, és soha nem okozott csalódást akár munkaebéd, akár családi vacsora volt. Az ételek finomak, a kiszolgálás udvarias, kedves, hogy mennyire gyors, az azért attól is függ, hogy éppen rohamszerűen jönnek a vendégek, de alapjában véve gyorsan történik. Gondolkodtam ,mi rosszat tudnék mondani róla, és talán annyi, hogy telt-háznál vendégfüggő, hogy mennyire hangoskodók a szomszédos asztal vendégei.
2015. április 10. járt itt 55 Interneten találtam erre a helyre, mely egynapos gyulai utunk során a nap végét jelentette. A fotókat már a neten láttam, így nem okozott csalódást a kicsit menza hangulatú pince helyiség. Az étteremben kb. 30 vendég volt megérkezésünkkor, ennek ellenére a személyzet azonnal fogadott minket úgy ahogy kell.
Udvarias volt, de nem ajánlott semmit sem ételben sem italban, kihozta az étlapot és már sarkon fordult el is tűnt. Az italrendelésünk gyorsan megérkezett, a rendelt bor is az a minőség volt, ami az itallapon szerepelt, majd a vacsorára kb. 15-20 percet kellett várni. Az asztal tiszta volt, és az evőeszközök, poharak is hibátlanok voltak. Az étel hatalmas adag volt, friss és gusztusos, nagyon finom. Elcsodálkoztunk mennyire nagy a választék, de ez talán kicsit túlzás is, mert így azért bizonyos ételeket kikerültünk és a frissensültek közül választottunk. Elégedetten, jóllakottan távoztunk. Köszönjük.
2015. április 10. járt itt 55Mediterrán hangulatú szoba kifogástalanul tiszta, ízlésesen, praktikusan, szépen berendezett. A fürdőszoba külön volt a vécétől, mindkettő higiéniája kifogástalan. A szoba szagtalan, télen is kellemesen melegek. Az ágy is kényelmes volt. Minden a megbeszéltek szerint, pontosan teljesült. Időseknek, fiataloknak egyaránt ajánlom!