2014. január 13.a párjával járt itt 55 Párommal töltöttünk el egy hosszú hétvégét. A szálloda belülról megszokott, viszont tágas. A lift elég gyors, nem kell sokat várni rá. A szobák nagyon szépek, szerencsére a panorámás oldalon kaptunk szobát, gyönyörű! Élmény volt esténként az erkélyen borozgatni. A kinti jackuzzi tetszett, sosem volt tele.
Sokat napoztunk kint a medence mellett, de úgy gondolom, hogy hidegebb évszakokban a benti wellness kicsi, legalább is a vendégek számának arányában. Pénteken napközben kevesen voltak, de szombaton már azért kerülgetni kellett az embereket. Felejthetetlen az óriási panorámás szauna, a szauna szeánszal! Senki ne hagyja ki! A konditerem is elég jól felszerelt, súlyok padok, kis mozgáshoz elegendőek. Az ételek nagyon sokszínűek finomak, sok deszertek között két féle fagylalatból is lehetett szedni, amennyit csak kívántunk. Meglepő volt számomra, amikor először beléptünk, az éttermi részbe egy kedves felszolgáló a fő fogások bemutatta, anélkül, hogy kérdeztük volna. Ilyen hozzáállással még nem találkoztam. Én úgy gondolom, hogy jövőre is nyáron fogok ide visszatérni! Az ára elég magas, viszont az elhelyezkedése miatt ez érthető.
2014. január 13.a párjával járt itt 55 Nagyon szép hotel, nekem kicsit retro, de jó értelemben. Tisztaság, szobák abszolút megfelelnek, kilátás gyönyörű. Az ételek is jók, mindig találtunk 2-3 féle fogást amit megkóstoltunk. Wellness elég nagy folyamatosan működik, el lehet férni. Kirándulás szempontjából a legjobb, a hotelt megkerülve rögtön egy turaútvonal indul.
Ezt a szállást én túrázós jó időben ajánlom. Mi sajnos csak egyszer voltunk, azóta 2-3 alkalommal próbáltam szállást foglalni, de telt ház volt. Szerintem ez is minősíti! :-)
2014. január 13.a párjával járt itt 25 Páromat leptem meg születésnapja alkalmából. A pezsgőfürdős lakosztály foglaltam le, kértem rózsát, pezsgőt. Meg is volt a meglepetés gyönyörű rózsa, pezsgő behűtve. A pezsgőkád nehezen kezelhető - néha magától elindult-, kicsit viseletes de ahogy a képeken, mutatós, üvegfal, stb.
Elindultunk vacsorázni, a szálloda belső része inkább 3*-os, ez nem is probléma. A vacsoránál keresem a csirkemellet, és svédasztalra kirakva találjuk a sajtal töltött MIRELIT csirkemellet. Szerintem már 10 éve nem ettem ilyet, dehogy egy 4*-os szállodába? ? ? Az ebédlő nagyon retró, Művelődési ház feeling, sok német nyugdíjas, idegesítőek is. A második nap egy kicsivel jobb volt a vacsora, de valószínűleg a Márton napi menü miatt. Nem ajánlom senkinek! A wellness nagy, 3 féle hömérsékletű medence, jó a szauna (bár a szauna szeánsz is elég jó volt, csak kicsit kicsi. . )
Összességében, alig vártuk hogy 20 perces séta után beszabaduljunk egy csárdába, és már előre féltünk a vacsorától. A reggeli kielégítő volt, külön sütöttek mindenkinek kérés szerinte rántottát, tükörtojást. A végén a Törley pezsgő, és 3 szál rózsa csokorért 11 000 Ft-ot fizettek, örültem volna ha legalább kis engedményt adnak a szülinap miatt, amit máshol megtesznek.
2014. január 13.a párjával járt itt 55 2 éve járunk ide, 4. alkalommal pihentünk itt. Nagyon szép igényes szálloda, gyönyörű szobák (különbség a standard és deluxe között csak az elhelyezkedése 1-2 emelt standard, 3-4 deluxe)az étterem és az ételek nagyon jók (egyik alkalommal nem felelt meg a vacsora kínálat, és szájhúzás nélkül sütettek részemre csirkemellet).
Meglepően jól felszerelt kondi terem (legutóbb Costa Bravan találkoztam ilyennel), wellness rész valóban nem túl nagy, de el lehet férni (tapasztalataim szerint, más szállodákban ahol több és nagyobb medencék voltak, tartalékon üzemeltették őket). Fantasztikusan jó a szauna szeánsz! Születésnapi kedvezmény, a 2. alkalomnál automatikusan törzskártyát adtak, 10% kedvezmény + késői távozás (14 óra). Nagyon tetszik, hogy a szintek fotocellás üvegajtóval vannak lezárva, így adott szintre csak az ott megszállók tartózkodhatnak. Ilyen megoldás 4*-os szállodába nem láttam még eddig. Ami nem tetszett, és első alkalommal problémát okozott, az ebéd. Mivel elő és utó szezonban, és gondolom ünnepnapok kivételével az étterem zárva van délben. Szerencsére gyorsan rájöttünk hogy kb. 10 percre van siófok - és bár minden zárva van - , a parti úton található pár étterem, csárda.