2016. november 21.családjával járt itt 25 Az étterem bejárata nem elég figyelemfelkeltő. Vasárnap este az egész étterem kong az ürességtől (előző nap asztalfoglalást kértek! ). A személyzet kedves, udvarias. Az ételek azonban sótlanok, de ami a legfőbb probléma valamennyi étek HIDEG volt. Feltételezem, hogy a személyzet tudhat a dologról, mert egy mindenki által használható mikró van csatasorba állítva.
Az evőeszközök tisztasága is hagy "némi" kivetnivalót, 3 kanál közük kettő koszos volt, a süteményes tányéron pedig káposzta maradékot találtunk. A szórólapjukon szereplő ételek hiányoztak a választékból (pl. majonézes saláták, fagylalt). A gyümölcsök között félbevágott banánokat kínáltak, ami a gyér forgalom miatt gusztustalanul megbarnulva várták, hogy valaki elfogyassza őket. Számomra hatalmas csalódás volt.
2016. október 20.barátokkal járt itt 15 Tegnap este 5 főre foglaltam asztalt. A lenti helységben szerettünk volna leülni. A kiválasztott asztal melletti padon lévő párna nem volt a helyére igazítva,jócskán lelógott a padról ami nem volt látható, ezért majdnem a pad mellé ültem. Az asztalon lévő bordó színű kiegészítő terítő minden bizonnyal látott már jobb napokat is, de ez nem az a nap volt.
Az előző(k) vendégek étel-ital fogyasztása is megtalálható volt rajta. Miután érkezésünkkor rajtunk kívül csak egy asztalnál ültek vendégek, a felszolgálónak bőven lett volna ideje az asztalok kulturált rendbe tételére. A felszolgált ételek minősége is hagy "némi" kivetnivalót. A borjú bécsi szeletben a hús vastagsága egy-egy helyen már elérte akár a 2 mm vastagságot is, de volt olyan része is, ahol csak a panírt kaptuk, húst nem. Nem is értem, hogy tudta a séf ilyen ügyesen elkészíteni. Igaz, vártunk is rá eleget. A bécsi saláta krumplis része ehetetlenül sós volt és tömény ételízesítő íze volt. Sajnálom, hogy a felszolgáló nem kérdezett rá, hogy ízlett-e a vacsora (bár gondolom, hogy észre vette, mivel majd mindannyian otthagytuk a saláta ezen összetevőjét). Miután elég kevés volt a vendég,egy kicsit több figyelmet is fordíthatott volna ránk, mint vendégekre az esetleges újabb rendelések miatt. Az éttermet elég gyakran látogattam eddig (az elmúlt hónapban is ott jártunk), de soha többé nem veszem igénybe, és másokat is lebeszélek róla.