2021. július 4.barátokkal járt itt 25 Maga Balatonmáriafürdő egy fergeteges hely: Balatonhoz képest kevés tömeggel, szépen és jól kialakított bicigli utakkal és egy aranyos kis stranddal. Maga a vendégházról:
Pro: nagyon finom ételek, szép környezettel, foci/sport rajongóknak van külön TV az éttermi résznél, kedvesek a felszolgálók, a wellness részleg nagyon jó és kényelmesen elérhető, fitt fiataloknak egy jól felszerelt street workout pálya is megtalálható, és egy kondi terem.
Con: első legnagyobb “sérelmem” az az, hogy a légkondi feláras volt. Nem is kevés pénz, hanem 1700 forint, egy olyan “szolgáltatásért” ami tudtommal mindenhol bele van értve a panziós csomagba, főleg, hogy ez csak utólag derül ki. Másodszor, annak ellenére, hogy kedvesek a felszolgálók, semmi nem állítja meg őket, hogy nyílt helyen “kibeszéljék” a vendégeiket, ami számomra kiábrándító volt. Ezt az értékelést felhívásként írom, hogy a légkondit értsék bele az árba, főleg, hogy már maga az ára is elég csípős, ezen felül, ezt az értékelést, mint balatoni panziónak adom, kifejtve: ha a Balatonon akar az ember nyaralni, van jobb, kényelmesebb, ha nem ugyan ezért az árkategóriáért.