2023. szeptember 27.barátokkal járt itt 45 Évek óta járunk a Hotelba, mindig ősszel jövőnk egy hétvégére. A mostani látogatásunk csalódást okozott és a színvonal romlása látszódott a vendégek számán is. Nem azt szoktunk meg a Hotel Füredtől! ! ! ! ! ! A legnagyobb csalódás az étterem volt. Itt mindig volt hatalmas kínálat és sok különlegesség. Hát ez most nem igy volt.
Az egyes ételek kimondattan nem néztek ki jól. Ilyen kor az ember arra gondol, hogy a konyhában személy változások történtek. A legutálatosabb dolog számomra az, hogy a személyzet nem köszön előre (Itt nem az éttermi dolgozókra gondolok), nézik az emberre és max. elfogadják a köszönést. A nagy terasz asztalai porosok és ragacsosak voltak, de 3 napon keresztül. A fentiéket leírtam és elküldtem a Hotel címeré, de úgy látszik, hogy nem érdekelte őket, nem is reagáltak rá! ! ! !
2022. december 15.barátokkal járt itt 45 Kényelmes, tiszta szálloda, jó a wellness részlege, de a november végén kicsit hideg volt a víz és a levegő is. Ezért kellett szólni a recepción. Nagyon jó a bár élőzenével. Vacsora után volt lehetőségünk kicsit szórakozni. Az egész szállodán érezhető, hogy a német és osztrák vendég előnyben van! Első köszönés "Guten tag"!
Magyarországon? ! Hát nem annyit fizetjük? ! Nem jó a forint? ! (Persze, tudjuk, hogy nem jó! ) Az ételek is a német ízvilágot tükrözik, nekünk fűszeretlenek voltak. Ezt más országokban nem tapasztaltuk, minden ország saját gasztronómiával kényezteti a vendégeit.