2022. február 26.gyerekekkel járt itt 45 Családi hétvégére utaztunk, pici babával, pihenni, fűrdeni. Szép hely így február végén is, nyáron mégjobb lehet a kinti játszó terek miatt is. Kisgyerekes családoknak főleg ajánlanám a látottak miatt, van itt minden mi őket leköti. . . A kisbaba miatt, kértünk bekészítéseket, mindent tudtak biztosítani,amit csak lehet.
A szobák kényelmesek, az ételek finomak voltak, a személyzet kedves, segítőkész. A babaúszás szuper volt, a tréner nagyon kedves. Az étkezésekkor viszont zsúfoltak voltak a termek, várrni kellett mire lett helyünk, amit viszont pillanatok alatt leszedtek, letakarítottak. A szobaszéfet nem tudtuk használni, a melegvíz este elfogyott. . . De összsségében jól éreztük magunkat,. . Itt sem tudtak kedvezményt adni a MESZK tagságra mivel nem a Hotel oldalán foglaltunk. . . A wellness részleg jó, de ennyi vendégre kicsi már, a gyerekmedence vízhőfoka nekem kicsit hűvös volt, van több is, inkább a jakuzzit használtuk. . .
2022. február 26.a párjával járt itt 45 A szálloda tetszett, kényelmes szoba, kényelmes ágy. Szép a wellness részleg is, kisebb de van több szauna, medence. . . . Az nem tetszett hogy hétköznap csak délután 16 órától lehetett a wellness részlegbe bemenni a fürdőköpenyért külön fizeteni kell, nem nagy összeg de 4*-ba ez nem fér már bele. ?
Az örzött parkolásért is fizetni kell, MESZK tagként semmi kedvezményt nem kaptam /pedig csak munka miatt kellett mennem-eü. dolgozóként /. . Az ételek finomak voltak, a személyzet kedves. Szerettem volna korábbi bejelentkezést,de ez is megint plusz költséget jelentett volna. . .
2016. október 3.családjával járt itt 55 Hètvègi kiràndulàs alkalmàval tèrtünk be ide ,és nem bàntuk meg! Gyors,udvarias volt a kiszolgàlàs,hagyomànyos magyar ètterem,kultúràlt,nagyon tiszta. Többfèlèt rendeltünk,4-en voltunk ès fèl óra sem telt bele,màr ehettünk is,tovàbb tartott kivàlasztani az ètelt.
;-) Nagyon finom volt minden,a deszzertet azèrt mèg beprèseltük. Az àr is korrekt. Jóllaktunk! Megèrte ide eljönni. Ès ne felejtsetek otthonra vinni a szemben levő friss,hàzi rètesekből,kb. 15- fèle és fenséges mind! Ha gyerekkel mennek,tèrjenek be az utbaeső Dinnèsre megnèzni a minivàrparkot,illetve a velencei tópartot is .
2016. október 3.a párjával járt itt 55 Kiràndulàs alkalmàval tèrtünk be,nagyon szèp a kilàtàs ,szèp az èpület,nagyon tetszik! Az ètteremben töltöttünk el egy kellemes ebèdet. Pont jókor mentünk,volt szabad hely,pedig megtudtuk hogy svèdasztalos hètvège van. Kètfajta leves,többfajta főètel,többfajta deszzerttel,fix àrral.
Ezt vàlasztottuk mert nagyon èhesek voltunk ès így csak szednünk kellett,amit csak akartunk. Finom volt minden,csirke,disznóhusos ètelek,sültek,pörkölt,vegyes köret,pàrolt zôldségek,gyümölcsök,desszertnek:sütik,pudingok. Mindent megkóstóltunk,amit csak tudtunk,de hamar jól is laktunk. Nagyon udvarias a kiszolgàlàs. Az ètlapot így nem is néztük meg,majd legközelebb. . . :-) Szèp az ètterem belül is ,terített asztalokkal finom ètelekkel vàrjàk a vendègeket. Ahogy fogytak ,fel is lettek töltve az ètelek. Megèrte ,ajànlom nèzzèk meg,gyönyörű a helyszín,a kilàtàs,jó ètelek,mi kell mèg? Ja,lehet szobàt is foglalni és bowlingozni,biliàrdozni,kiràndulni is . :-)
2016. október 3.családjával járt itt 55 Màr hallottunk a helyről,gondoltuk megkóstóljuk . . . . nagyon szép környék,hàla az égnek nem voltak sokan. Bajor kocsma, több helyi ètelt ill. italt is kóstólni lehet. ;-)többfèlèt rendeltünk,s mîg vàrakoztunk kaptunk kóstolót is a helyi specialitàsból .
Ízlett minden ,mindent megettünk a bajor grillkolbàsztól,a szűzèrmèkig,a wagabund sertèsrolàdig,a pikàns húskenyèr a kètfèle mustàrral fenséges volt. A hàzias mèzes szörpök finomak,a helyben sütött bajor vekni ,friss ès finom volt. A csokibomba,a gőzgombócok hú isteni volt. A kiszolgàlâs gyors volt. Jóllaktunk! Ajànlom mindenkinek! Az àr elfogadható.
2016. május 9.családjával járt itt 55 Átutazóban voltunk a csalàddal,és màr nagyon èhesek is ! A főútról könnyen ès jól kiszúrtuk magunknak a helyet. Jól is tettük! :-D Kívülről is jól nèz ki,de belül is igènyesen kialakított,szèp, tiszta hely! ! ! Zàrtkörű rendezvènyre volt bennt terítve,kinntre invitàltak finoman minket is,de nem is bàntuk,mert jó idő volt.
Udvarias,gyors,figyelmes volt a kiszolgàlàs. Hamar meg is kaptuk a rendelést,csárda-tàl volt 4-szemèlyre,amivel dugig laktunk,a kinèzett desszertnek,màr nem jutott hely! :-D Bőségesen volt rajta vàlasztèk,töltött,sűlt,ràntott,húsok,gomba,sajt,vegyes köret. A babgulyàs is ízlett. Az ètlapvàlasztèk vàltozatos,hal,szàrnyas,sertés,marha,nem nagy, semmi extra,de elegendő,jó kis magyaros ètelekkel fűszerezve. Finom volt minden,ès gyorsan meg is kaptunk mindent. Jól laktunk mindannyian! :-D Az àrak is elfogadhatók! Szerintem màskor is benézünk ha erre jàrunk! :-D
2016. április 8.családjával járt itt 45 A hely kívűlről nem sokat vàltozott,jó pàr ève màr voltam itt. jó kis kirànduló környèken van. Belülről szèp kis dekoràciók vannak,az illemhelység is kúltúràlt. Hamar megkaptuk a rendelèsünket,pedig többen is voltunk. Az ötből egynek nem ízlett csak az ètel,de ő vàlogatós is.
Az ètlapon nem csak egyszerű hagyomànyos ètelek hanem vad ès hal ètelek is vannak de nem nagy a vàlaszték,nèha inkàbb túl kacifàntos. De finomak,ízletesek,az adag is bőséges. Hàt àrban kicsit dràgàbb. Vadàszhàzhoz hasonlít a belső enteriőr,a gyerekek nèzelődhetnek kedvükre,ha jó az idő kinnt is lehet pihenni egy jó kis kiràndulàs utàn!
2016. április 8.a párjával járt itt 55 A város szívében, jó és szép helyen, az arborétum szomszédságában, a vártól nem messze található. A fűrdő sem messze, jó kis kikapcsolódás, kellemes séta a történelmi, de szépen renovált épületek, szökőkútak, sétányok között. A fürdő miatt választottam ezt a helyet, na meg persze a saját wellness részleg miatt is.
A fürdő jó nagy területen helyezkedik el, így többféle lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. Nagyon tetszett, nyáron pedig még jobb lehet a kinti résszel is kiegészítve. Családosoknak is bátran ajánlom, különösen a gyerekeknek készült részt. A hotel személyzete udvarias, az étterem választék nem túlzottan bőséges, de nagyobb adagok és finomak. A reggeli választék viszont bőséges. A wellness részleg nagyon tetszett, lehetne egy kicsit nagyobb jakuzzi. Itt lehet kipróbálni a hideg terápiát is! A szoba megfelelő volt. Nyáron van a belső zárt udvaron medence is. Közelben minden megtalálható, gyalogosan is. Az arborétum a tóval csodálatos szomszédság. Na meg persze a vár is.
2016. január 22.a párjával járt itt 45 A hely kívűl belűl àtlagos. Lehetne mit csinàlni mèg vele,egy kis felújítás,odafigyelés ràfèrne. A felszolgàló hölgyek csinosak,egyen szemüveg,egyen fekete poló,hamar jöttek. Nem kellett sokat vàrni a kajàra,nagyon finom,bőséges a vàlasztèk,mi nem pizzàt ettünk (abból is bőséges és finom a repertoàr).
Úgyhogy az ètelèrt èrdemes betèrni! De a mellèkhelyiség és az odavezető emeleti rèsz igénytelen,koszos,szemetes volt ,erre odafigyelhetnènek ! ! ! ! Az àrak korrektek,mèg betérünk szerintem. Az egyen,egyforma dolgok kicsit megzavartak ,mert nemtudtam eldönteni kinek is szóltam,kitől rendeltem . . . . :)De nagyon jól laktunk! ! !
2016. január 22.családjával járt itt 55 Èn is csak jókat írhatok az előttem szólók màr mindent tökèletesen leírtak! Ès minden igaz,csak azèrt nem jàrunk ide sűrűn ,mert nekem egy kicsit dràga hely ,de ha különleges èlmènyeket szeretnènek,különleges alkalomra akkor ez az a hely! ! ! !
Mi pont diplomaosztàst ünnepeltünk itt,de mivel nőnap volt,minden hölgy kapott egy szàl viràgot,ez jóleső figyelmessèg volt tőlük. A kiszolgàlàs fenomenàlis,ahogyan azt tanítjàk,először kicsit furcsa volt,többen egyszerre szinkronba szolgàltak fel. Mindent tudtak az ètelekről ,hozzà italt is szakszerűen ajànlottak ès a desszertet is a szàjízünkhöz ajànlottàk . A meggysőr nagyon finom,kóstóljàk meg ,èn nem szeretem a sőrt,de ez jó volt! A hely is nagyon elegàns ,de így az egyèsz ,az ètelek ,a kiszolgàlàs minden kiràly! ! !