2016. november 8.barátokkal járt itt 45 A szolgáltatásokkal alapvetően meg voltam elégedve, de azért lennének javítandó területek! A konyha, a személyzet átlagon felüli, ezért több pontot is tudtam volna adni. Annak ellenére, hogy őszi időszakról beszélünk, mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek volt lehetőségük elfoglalni magukat.
Ami nem tetszett:- a wellness-rész aránytalanul kicsi egy ekkora szállodához, főleg, ha úgy fogadnak vendégeket, hogy a jó időjárás nem garantált. Mindamellett több minden nem működött. Nem, vagy hiányosan működtek az élményelemek (ezért, és a tömeg miatt sem), nem volt élvezhető. A szaunák részben üzemeltek, a gőzkabin akkor működött, ha nem volt benne senki, és a gőzös szauna pedig szintén szaunaként üzemelt. Mindezek ellenére a kedves és szolgálatkész (de nem tolakodó) kiszolgálás nagyban ellensúlyozta a hiányosságokat. A végén egy poén: a bár pezsgős vödrébe a szauna jégkészítőjéből vitték a jeget. . .