2015. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 25 Sajnos nekünk nem volt akkora szerencsénk, mint a többi értékelőnek. A kiszolgálás kritikán aluli volt, a pincér sokára jött, majd bunkón ledobta az asztalra a napi menüt. A leves éppen langyos volt, a főételt vissza kellett küldeni, mert annyira hideg volt. Direkt szóltunk, hogy csípős nélkül kérjük az ételt, 2 adagból csak 1-nél sikerült, de mondták, hogy "nem olyan csípős az".
. . Köszi! A limonádé ízetlen volt (kb 800 Ft-ért). A szomszéd asztalhoz kihozta a pincér az ételt, a hölgy szólt, hogy evőeszközt is szeretne (teljesen udvariasan), a pincér válasza: "már hoztam" - és puffogva elsétált. Én elvárnám, hogy elnézést kérjen, és szedje a lábát azért a villáért. . . És még csak dél volt, hogy viselkedhetett este? ? ? Pozitívumként talán annyit említenék meg, hogy hozzájuk tartozó fagyizóban nagyon finom a nutellás fagyi.
2013. október 20.családjával járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek csak ajánlani tudom! Gyönyörű helyen épült a szálloda, tiszta, modern, az alkalmazottak kedvesek.
A wellness rész nagyon jó, különleges élmény a szabadtéri pezsgőfürdő és a panoráma szauna!
Az ételek is nagyon finomak, egyetlen észrevételem lenne: egy ilyen magas színvonalú helyen ne porból legyen a krumplipüré :(
Ezt leszámítva viszont tényleg minden kifogástalan! ! !
2013. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 25 Sajnos nekünk nagyon nagy csalódás volt a szállás. Egy tetőtéri szobát kaptunk, ahol nem volt légkondi, így a kánikulában elviselhetetlenül meleg volt. Az ablakokon nem volt szúnyogháló, esténként áradt be a konyhából a szag, és minden este üvöltött a zene 10 óráig. (A foglalásnál jelezték, hogy "hetente több alkalommal" van élőzenés vacsi, de azt nem, hogy minden nap.
. . ) Így este 10-től reggel 5-ig lehetett kb pihenni, mert reggel meg már jöttek a szállítók. . . A fenti szobákat nem szabadna kiadni nyári időszakban! ! ! A személyzet hozzáállása sem volt kiemelkedő, unott felszolgálók, recepciósok, 1-2 kivétellel találkoztunk (pl animátorok). A szoba felszereltsége, a tisztaság, és az ételek megfelelőek voltak, a fürdőbe közlekedő kisbusz és a wellness kosár nagyon jó ötlet.