2016. november 7.családjával járt itt 45Születésnapi családi összejövetel volt november elsején ebben a vendéglőben. Nagyon sok volt a vendég. Kellemes meleg volt. A kiszolgálás megfelelt az osztályba sorolásnak. Gyors, udvarias. A vacsora finom volt, csak nekünk borzasztóan nagy adag. Igaz, ha marad, becsomagolják. Szerintem ha kicsit kisebb lenne az adag, kicsit lehetne olcsóbb. Azért jól éreztük magunkat. Keszthelyen az egyik legjobb!
2016. augusztus 31., csoporttal járt itt 15 Osztálytalálkozót tartottunk szombaton, előre megbeszélt menüt kértük, és kaptuk. A felszolgáló fiuk utcai ruhában, némi unalommal szolgáltak ki minket. A tálakhoz nem hoztak kiszedőt, azt én szedtem össze a többi asztalról. A salátát úgy szolgálták fel, hogy egymásra rakták a tányérokat, és a saláta lelapult volt.
Még javában tartott az összejövetel, elkezdték leszedni az asztalt, jelezve, hogy menjünk már! Ahelyett, hogy azt kérdezték volna, hogy nem kérünk-e még valamit. Az étel minősége is kívánni valót hagyott maga után. A hús rágós volt a krumpli, pedig száraz. Ehhez képest az ár nagyon magas! nem ajánlom senkinek!
2016. június 20.családjával járt itt 45Fiam családjával voltunk egy szombat este. A kiszolgálás figyelmes, jó, az ételek gusztusosak, finomak voltak. Hangulatos zene, ami mellett jól lehetett beszélgetni. A zenészek öltözete visszataszító, / fakó kinyúlt póló, hanyagul felvett zakó/ nem a hely igényeihez igazodott. Nekem nagyon drágának tűnt,/ nem én fizettem. /Szép környezet, de ár-érték arány nem teljesen megfelelő.
2015. szeptember 23.családjával járt itt 25Hétvégén jártunk ott családommal. A választék nagyon gyenge volt, arra hivatkozva,hogy sokan voltak aznap. Egy órát kellett várni, a megrendelt hamburgerre, ami állítólag ír marhából készül. Ízetlen száraz, borzasztó volt. A zöldség nagyon kevés benne, a hozzáadott burgonya előtte meg volt főzve, utána valami szörnyű zsiradékban pirították meg, olyan íze volt, mintha már egy hetes lenne. Nagyon nagy csalódás volt! ! ! ! ! ! És drága! ! ! ! !
2015. szeptember 2.családjával járt itt 35 Egy vasárnapi napon kirándultunk Kőszegre. A vár aljában találtuk ezt a kellemesnek ígérkező éttermet. Hangulatos, amint belépsz, a személyzet kedvesen üdvözöl, azonnal jöttek, hogy mit kérünk. Megrendeltük az italt, majd az ételeket is. Hamar megkaptuk, azzal nem volt baj. A levest csorba csészében hozták, ami azonnal visszatetsző volt.
A fokhagymakrémleves kritikán aluli volt. Híg, szinte ízetlen, és égett savanyú kenyérdarabkák úsztak a tetején. A főétel finom volt, csak az a kifogásom, hogy miért nincsen kisadag is? legközelebb nem ide megyünk! ! !
2015. augusztus 11.családjával járt itt 25 A kiszolgálás hagy némi kívánni valót maga után. Grimaszt vágott a pincér, mert nem kértünk több italt vacsora után, mert kicsit drágának találtuk az árakat. vizet kértünk, erre kaptuk a grimaszt. Az ételek kritikán aluliak voltak, mind ízre, mind gusztustalanságra gondolva. A vajas galuska sötét színü, gusztustalan volt.
A leves ehetetlenül sós! A pincér szerint jó volt. Megjegyzem, mindig a vendégnek van igaza! ! ! ! A számla magas. Szóval többet nem megyünk.
2014. február 21.a párjával járt itt 25 Hangulatos a cukrászda, de számunkra nagy csalódás volt. A berendezés nagyon szép, a dolgozók viszont szerintem dolgozhatnának korhű ruhában, ha már százévesként hirdeti magát a cukrászda. Az árak nagyon magasak. El tudnám képzelni, hogy a sütemény mellé, egy kis pohár vizet is szolgáljanak fel!
Párom, egy százéves tortaszeletet kért, hát az valóban " százéves " volt. Erre jobban oda kéne figyelni!
2014. január 3.a párjával járt itt 15 Szeptemberben jártunk itt kettesben. A szállodát elég könnyen megtaláltuk, a recepció el van dugva,és kicsi. A személyzet nagyon kedves. Az étterem kicsi, inkább presszóba való asztalok vannak benne, nehezen fértünk el étkezéskor. Az ételválaszték gyenge, és a minősége is kifogásolható. Pl: az volt írva, hogy csirkecomb, és csak a csirke fara volt a tálon.
A reggeli mindkét nap ugyanaz volt. Nagyon csodálkoztunk a sima kalácsból készült úgynevezett somlói galuskán ami a szakma megcsúfolása volt. Úgy gondoljuk,ide sem megyünk többet.