2014. augusztus 6.a párjával járt itt 15 Nos a párommal szálltunk meg ebben a hotelnak nevezett förmedvényben legnagyobb szerencsétlenségünkre! A fotóknak közük sincs a szálloda mostani állapotához. . . minden kopott régi és rendkívül koszos! Egy borzasztó állapotban lévő szobát kaptunk ami még egy legolcsóbb panzióban sem lenne elfogadható!
A reggeli egy 5 éves gyereknek is kevés lenne! 3 szelet legolcsóbb felvágott két vékony szelet uborka+ugyanennyi paradicsom és kenyér ja és egy kis kockavaj! Nevetséges! A személyzetről nem is beszélve. . . ha megkérdeztünk valamit vagy netán kértünk abszolút mogorván és udvariatlanul reagáltak. Egy alkalommal szerettünk volna a szállodában enni ahol elvileg 8-ig van vacsora (ami szintén nevetséges de mindegy) nos a recepción azt mondták fél nyolckor hogy nyugodtan menjünk még tudunk fogyasztani. A pincér erre nagy száj húzogatva közölte hogy megnézi hogy felöltözött-e már a szakács! Ez komoly? ? ? Igen komoly volt. Még én mentegetőztem hogy én csak egy rántott sajtot szeretnék. Elment majd kb. 20 perc múlva visszajött és levágott elém egy tányért amin ilyen alaktalan szétfolyt rántott sajt volt a krumpli alatta és mellé csapva a tartár ami eláztatta a sült krumplit mire kihozták. Úgy nézett ki az étel hogy otthon a kutyám elé nem tenném le nemhogy egy hotelben felszolgálni! ! ? ? ? Borzasztó ez hozzáállás. Mi már megfordultunk egy pár szállodában de ilyet még sehol nem tapasztaltunk! Mint utóbb kiderült a hotel külsős vendégeket is beenged ami nem baj de ebben az esetben arról volt szó hogy receptre felírt kezeléseket lehetett itt beváltani. Nekem semmi bajom nincs az idős emberekkel de itt tömegesen jöttek kezeltetni magukat a medencék emiatt foglaltak voltak mert épp gyógytorna folyt a vízben. Tulajdonképpen úgy tűnt hogy ez nekik van fenntartva így aki wellness hétvégét szeretne nyugalmasan eltölteni annak nem ajánlom! ITT A VEZETŐSÉGET KELLENE TELJES EGÉSZÉBEN KICSERÉLNI ÉS ELKÜLDENÉM ŐKET EGY PÁR HELYRE SZAKMAI GYAKORLATSZERZÉS CÉLJÁBÓL! ! !
2013. december 22.a párjával járt itt 45 2 napot töltöttünk a hotelban már megérkezésünkkor probléma volt ugyanis standard szobát foglaltunk le telefonon felár ellenében és meg is beszéltünk részletesen a recepcióssal mindent ennek ellenére amikor megérkeztünk nem tudtak erről és egy alacsonyabb komfortú classic szobában akartak elszállásolni. . .
A hotel önmagában szép olyan hibákat tapasztaltunk amit eddig még sehol! Az egyik törölköző csupa kosz volt az ágyon lévő matracra pedig egy ócska szivacs volt rádobva ami állandóan csúszkált! Én egy ócska több helyen szakadt köntöst kaptam és a fürdőszoba tele volt hangyával a szobában pedig pókok voltak! Első nap állítólag új szakács volt(nem volt egy Jamie Oliver) és az ételeknek borzasztó ízük volt ezért rántott zöldségeket ettünk hasábbal. A desszert és gyümölcskínálat borzasztó szegényes volt (narancs,banán)szép barnán! Másnap ebédelni szerettünk volna de már az étlap is nevetséges volt alig volt egy pár étel. Még egy útszéli restiben is nagyobb a választék. Kértem egy gulyáslevest mert rajta volt az étlapon erre a felszolgáló 2 perc múlva visszajött hogy nincs. . . aha. . . a férjem evett egy húslevesnek csúfolt zöldséges forró vizet amit egy kb. 2,5 dl-es csészében kapott! Ha én ilyen levest főznék neki és ilyen mennyiségben már elváltunk volna! :) A reggeli az elfogadható volt (mondjuk azt nehéz is elrontani)! Ez a hotel maximum külsőre 4 csillagos szolgáltatásaiban 1-2. Az üzletvezetőt és a szakácsot elküldeném egy wellness körútra az országban tapasztalatgyűjtés céljából. Röviden ennyi! Ide biztos nem megyünk többet! ! ! !