2017. július 7.gyerekekkel járt itt 45A Bazilika meglátogatása után tértünk be családostól egy kis pihenésre és nassolásra. Nem bántuk meg, legfeljebb a pénztárcánk, mert bizony elcsábultunk plusz körökre is. :). Bár semmi extrával nem rendelkezik a hely, de csalódni sem csalódtunk. Tiszta, rendezett, ( a mosdó is ) kellemes terasszal, diszkrét személyzet, finom sütemények és forró csokik. . . Mi kell még?
2016. október 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Párommal Kéktúra alkalmával tértünk be ide. Kedves kis hely, kint talán több hellyel mint bent. Abszolút a természet ölén, de parkoló mégis van. mi cask egy meleg italt ittunk, capuccinót illetve kakaót, forró csokit nem tudtak adni a kiírás dacára. A hely tiszta, barátságos, családias.
Igaz látszanak az álmennyezeten a beázás nyomai, de még ez is csak a hangulatot növeli, és nem zavaró. Abszolút tisztaság van a WC-ben is. Kéztörlő, szappan volt. A két ital 580 Ft volt. A mélyhűtőben fagyasztott húsok voltak, nyilván abból készül az ételek egy része. . . Ezek ára egyébként barátságos, honlapjukon megtekinthetők! Én ajánlom a helyet mindenikek aki arra túrázik!
2016. október 10.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Valamikor a város legjobb pizzáriája volt, ami mára már nem mondható el. És nem csak azért, mert jobbak nyíltak volna, hanem mert szép lassan romlott a minőség. Csökkent a feltét, változott a tészta, amik egy közepes pizzéria nem lett belőle. Mostanra egyébként a város felé üzemelt részen nem lehet beülni, csak rendelésre visznek ki pizzát, gondolom ennek is oka van.
. . Hogy a strand felé belehet e ülni még azt nem tudom. Éppen nem rossz a izza, de nem is a legjobb. . .
2016. szeptember 8.a párjával járt itt 35 Telefonon rendeltünk pizzát, amit gyorsan ki is szállítottak. Sajnos a környék pizzái közül ez volt eddig a "legrosszabb". Az időzőjel azért van mert nehéz dolguk van, van bőven jó pizza Komáromban. Nekem ez sajnos nagyon olajos volt, állt az olaj a doboz alján, meg túlságosan vékony is, szinte nem is volt pereme.
Az alja hófehér volt, talán kicsit túl gyorsan is küldték ki, maradhatott volna mér a kemencébe (vagy sütőbe). Szóval éppen nem rossz, csak 3 pizzázó is van, ahol finomabb a pizza. Tisztaságot nem tudjuk mivel csak rendeltünk, illetve a hangulatot sem. . . .
2016. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 55 Gyerekeinkkel tértünk be egy Győri kiruccanás után, miután párom kollégai ódákat zengetek az itt kapható hamburgerről, és bizony nem tévedtek! Már az illata gyerekkorom hagyományos IGAZI hamburger illatát idézte, és az ízében sem csalódtunk! Kapható kis és nagy hamburger, bár egyes fajták (pl. BBQ) csak nagy méretben vannak.
Itt tulajdonképpen a zsömle mérete azonos, csak a benne lévő hús emberesebb. :) Ja a zsömle! Az külön említést igényel a szürkemarhából készül isteni hús mellett. Mondanom sem kell, ez is hagyományos, műízektől mentes igazi hamburger zsemle! Ha már a hagyományos szóba került, vagy retróburger is, csalamádéval és csemege ubival. :D
A kisebb burger (ami nekem nőként pont elég) 500-600 Ft között van, a nagy burger 800 valahány forint. (nem emlékszem pontosan, párom fizetett)
Kapni még melegszendvicseket, (gyrosost is! ), hotdogot, szokásos gyorskaják, a szokásosnál jobb ízben. Mosdóba nem voltunk, arról nem tudok írni, de egyébként általános tisztaság volt, (pedig ezek mellett a hatalmas burgerek mellett, és ami kifolyik belőlük nem kis teljesítmény)Bent és kint is helyet lehet foglalni, bár gondolom hétköznapi csúcsidőben nem kis forgalom mellett lehet étkezni, lévén egy buszpályaudvar mellett található a hely. Mi vasárnap voltunk, így hely és nyugalom is volt bőven. Egyébként a büfé most augusztusban este 23-ig van nyitva minden nap, de vasárnap csak 14-kor nyit. Egyetlen említésre méltó "negatívum", hogy én talán legközelebb (mert lesz ilyen :D ) kevesebb ketchupot kérek, mert kissé dominánsan volt érezhető az én ízlésemnek. Azonban ez egyéni ízlésvilág kérdése, így nem a hely hibája.
2016. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A környéken voltunk nyaralni a családdal, és persze kihagyhatatlan célpontként tartottuk nyilván a Szigligeti várat. Nem csalódtunk! Az idei nyáron nem volt olyan nap, hogy heves vihar ne tombolt volna a Balaton térségében, és persze egy ilyenen volt alkalmunk nekünk is ellátogatni a várba. Kb.
15 perc tartózkodás után hallottuk az első dörgéseket, így szaporára fogtuk a bejárást. Pár fotót azért a csodás panorámáról is kellett készíteni. Még így kapkodva is azt kell mondanom kihagyhatatlan élmény volt a vár, biztos fogunk alkalmat keríteni arra, hogy visszatérjünk egy nyugodtabb látogatásra is. A vár lábánál lévő kávézóról pedig olvassátok el az oldalon írt értékeléseket, az is kihagyhatatlan! :)
Kihagyható
2016. augusztus 22.a párjával járt itt 25 Párommal kettesben mentünk egy kicsit szórakozni a Visegrádi bobpályára. Netes oldalukon informálódtam, és a 450 ft-os felnőtt csúszás árát korrektnek találtam. Odafelé már gyanús volt, hogy minden szabad leállóba autó parkol. Mikor odaértünk kiderült hogy miért! Az egyetlen parkoló közös az Ittjártam.
hu oldalán sokak által lehúzott NagyVillám étteremével, és 1000 Ft parkolási díjat szednek egész napra. Persze rövidebb időtartalomra nem árulnak jegyet, és a weblapjukon sem volt olvasható erre vonatkozó információ. Szerintem ez elfogadhatatlan mentalitás egy szolgálótól. Igaz, hogy a parkolás díja levonásra kerül ha fogyasztunk a vendéglőbe, de ha mondjam már meg én, hogy mikor és hol akarok fogyasztani. (különösen az itt olvasott értékelések után) Egyébként a vasárnapi forgalomban 30 percet kellett sorbaállni, nagyrészt a tűző napon. De ha már kifizettük arra a 45 percre az egész napos parkolást, egyet csúsztunk. Egyébként a pálya szerintem túl rövid, én hosszabbra számítottam. Viszont a jégkása finom volt, és levadásztunik egy ládát is ha már ott jártunk, igaz ez nem a bobpálya érdeme. . .
2016. augusztus 16.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Visegrádi túrázásból hazafelé álltunk meg itt, az oldalon olvasott értékelésekre alapozva. Nem bántuk meg. A környezet valami csodás! Sajnos nekünk nem jutott hely a terasz részen, de a kicsit odébb kialakított fa asztaloknál helyet foglalva is volt minimális rálátás a kilátásra. Maga a menedékház étterme tipikusan menedékház étterem.
Bent nem voltunk a párommal, de a kinti kialakítás pont annyi volt, amennyit a neve ígért. Az asztaloktól távol lévő padok egy túra után pont jók, elvégre nem úri lakomára jöttünk be. Én a tisztaságra is ehhez mérten adtam 4 csillagot. Lenne még hova fejlődni, de panaszra nincs ok. Vaskapui sertés brutál tálat rendeltünk 2 személyre, 2250 Ft/fő áron. A neve alapján nagyobbra számítottam, de semmiképpen nem volt kicsi. 2-2 Cordon bleu, (a sajt csak a rántott hús tetejére van reszelve) fokhagymás tarja, rántott sajt, (jó nagy) grill gomba, ( 1 kicsit és egy közepeset kaptunk csak) hasábburgonya, rizs. A köret sajnos kevés volt nekünk, bár én nem mondhatnám hogy nagy étkül lennék. A párom ellenben az, és azért ennyi feltét mellett csak annyit mondott, hogy bírna még enni. :) Belém már desszert sem fért. Alapjában minden nagyon ízlett neki. Én a magam részéről jobban szeretem a fűszeresebb ételeket, így a rántott ételek nekem nem voltak elég telt ízűek. A fokhagymás tarja viszont semmi kívánni valót nem hagyott maga után. Összességében nagyon örülünk, hogy ide tértünk be, és már azon gondolkodunk, hogy elhozzuk a gyerekeket is. :) Gondolom ez sokat elárul.
2016. július 30.gyerekekkel járt itt 55 Egy internetes szállásfoglaló oldalon találtunk a helyre, és azt kaptuk, amit vártunk. Egy helyes kis apartman, közel a Balatonhoz és Hévízhez is. Erzsi néni nyitott, kedves, de nem tolakodóan. A ház kellemes hűvös, a 30°-os melegben sem kellett a ventilátort bekapcsolni. Igaz, már beredőnyözött szoba várt minket, hogy jó hűs legyen.
Na ilyen figyelmes Erzsi néni! A felszerelés az apartmannak is korrektnek mondható. Tányérok, poharak, evőeszközök, kávé és teás csésze, bögre, mikró, villanyfőzőlap, WC papír. . . minden volt ami kellhet. Ha a környékre tervezünk nyaralást, még visszanézünk!
2016. július 30.gyerekekkel járt itt 55 Mi is az interneten megjelent cikk alapján tértünk be, ha már ott jártunk. :D Csak annyiba csalódtunk, hogy a cikkel ellentétben nem volt fél adag fagyi, és gondolom épp a cikk miatt ez jó előre ki is van írva. Ezt csak azért fájlaltuk, mert így nem tudtuk mind az összes frenetikus ízt végigkóstolni.
Nagyon nehéz volt választani, de kóstolás után méginkább az lett volna, mert hihetetlen igazi ízek vannak. A mentás fagyi olyan intenzíven menta ízű, mintha magát a levelet rágcsálnám. (amit én szoktam is, mert menta örült vagyok, így van összehasonlítási alapom) Szóval erre mindenképp be KELL térni, még ha kitérő is. Sajnos nagyon szétnézni a kávézóban nem tudtunk, mert már dörgött az ég mikor beszaladtunk, de kívülről is nagyon hangulatos, hűen visszaadja az egész környék hangulatát.