2016. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 35 Szép hely,nyugodt környezetben. A szállodai személyzet végtelenül barátságos,kedves,segítőkész. Negatívum a takarítás,szobák nem voltak tiszták,felületes a takarítás,elhasználodottak a törölközők és a köntösök! Beázik a szálloda helyenként,amire több figyelmet kéne fordítani! Parkoló igazából nagyon kicsi,s nem őrzött!
Szállodától lejjebb kellett parkolni,s még kamerás megfigyelő sincs! Ételek kifogástalanok,wellness szuper,levegő nagyon jó,sokat lehet kirándulni a környéken ! ! !
2015. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 55Csodás hetet töltöttem el itt,barátaimmal,családommal.Nagyon jól éreztük magunkat.Táj csodás,az ellátás kifogástalan,finom ételek!! Alig akartunk hazajönni, de vissza fogunk menni még !!! A három fogásos vacsorák isteniek voltak. Tulajdonosok,kedvesek,közvetlenek.Családias hangulatban telt a hetünk!!!
2014. augusztus 4.barátokkal járt itt 55Családommal,és két baráti családdal töltöttünk egy hetet a vendégházban. minden szuper volt,nyugalmas helyen van,csendes környezet,tiszta szállás,sok kikapcsolódási lehetőség szinte,pár lépésre a háztól. A Bodrog öt perc séta a háztól! Egyedi pincerendszer a ház alatt,tulajdonos bor kóstolással egybekötött pincelátogatással kedveskedett nekünk. családoknak kiváló hely,gyerekek biciklizhetnek kedvükre a nagy udvarban.
2014. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 55Tokajban nyaraltunk családommal,barátainkkal.Egy falubeli ajánlotta a Lebuj éttermet,és nem bántuk meg hogy hallgattunk rá!Egy hetet voltunk tokajban,és minden nap itt ebédeltünk.Hangulatos hely,szuper a kiszolgálás,kedvesek az alkalmazottak,nagyon finomak az ételek.Kiváló hely,ajánlom mindenki figyelmébe!!
2014. június 5.gyerekekkel járt itt 45Néhány napot töltöttem családommal ebben a szállodában. Megvoltam elégedve,igaz érkezéskor,kb. másfél órát kellett várnunk a szoba elfoglalására,mert az előző lakó nem távozott időben. Központban van,minden közelben egy helyen. Ételek nagyon finomak,bőséges választék volt. Ajánlom kisgyermekes családoknak is,gyerek barát szálloda.