2015. augusztus 26.a párjával járt itt 45 Nyaralás első estéjén tértünk be, még az úttól fáradtan :) így kiadós harcsázás mellett döntöttünk a párommal. Azonban leülés után két dolog tűnt fel: a pecsétes abrosz és a dolgát igen értő pincér anakronisztikus mivolta. Úgy döntöttünk mindezek ellenére, hogy maradunk, így tehát olyan finomat ettünk, amilyen finomat már régen - a harcsa igen ízletes volt.
Ami kissé rontotta az összhatást, az az, hogy a köretként adott krumplirolád nem volt "kézműves", porból készített bolti volt. A hangulatot még rontotta az irgalmatlanul torz és recsegő hangszóró, de összességében annyira nem, hogy ne ajánljam másoknak.
2015. augusztus 11.a párjával járt itt 45 Két év után jártam újra a helyen. Valami elveszett a 2013-as hangulatból. Hogy mi, azt nem tudom, de a hely önmagához képest kevésbé volt élmény-kategória, mint anno. Az ételek ugyanolyan finomak voltak, tehát látszik, hogy a szív nem veszett ki a konyhából - bár az adagok kisebbek lettek, azt hiszem, itt már csak a tálakból fogok jóllakni.
Viszont ami igen megdöbbentett, hogy a kiszolgálás kevésbé volt szívélyes: bennünket két pincér szolgált ki, egy fiatal nő és egy középkorú úr - ami borravalót adtam, 10 százalékot, azt csak azért adtam, mert a barátnőmnek ízlett az étel, és nem volt baja a hellyel, de ha rajtam múlt volna csak, nem kapnak sokat. A fiatal lány kedves volt, de szívet nem éreztem, csak rutin, az idősebb úr meg kissé mogorván majdhogynem hozzám vágta a másodikra kikért túrós csúszát, amihez nem kaptam újabb villát, így kanállal ettem azt. . . :)
Ezúton is üzenem: jobbulást nekik.
2015. július 21.a párjával járt itt 45Kicsit 10 évvel ezelőtt visszamaradott felfogás, hogy a vidéki környezetben jazz szólt nappal is, méghozzá néhol elég hangosan, ami személy szerint engem jobban zavart, mint nem, de amúgy rendben volt a hely, mind belsőileg, mind étel szempontjából, habár a pincér nem tudta, mi az a házmester, annak ellenére, hogy tudta, mi az a fröccs.
Kritikaként több fajta ételt is szerepeltethettek volna az étlapon, és a parkolás azért nem a legtökéletesebb. Ami miatt én nem térnék vissza, az az előbb említett zene és a környezet disszonanciája. :)
2015. július 21.a párjával járt itt 45Ünnepelni tértünk be, és nem szegte hangulatunkat a hely, mivel kora este kevesen voltak, és igaz ugyan, hogy csak egy pincér volt, de a kiszolgálás tempóját nem érhette panasz, az ételválasztásnál is segítőkész volt, és nem volt hamis információja ételről. Nagy adag volt az étel, laktató volt, amit rendeltünk, állást-elmúlást nem ízleltünk étkünkben. Ha Budaörsre megyünk legközelebb, valószínűleg újra betérünk. :)
2015. június 16.a párjával járt itt 35 Ebédre jártam itt, tehát hétköznapi konyhát vártunk, hétköznap déli forgalommal. Ebben nem csalódtunk a barátnőmmel. Abban már igen, hogy a kért paradicsomleves nem volt túl sűrű, és hogy az egyik paellában kevesebb osztriga volt, ellenben valami műanyag tasakszerű izé.
Ezt a paellát nem számlázták ki, és a medvehagymás borsókrémlevesük fetával kifejezetten jó volt, szóval, van amit jól csinálnak, csak néha úgy tűnik, figyelmetlenek. Még lenézünk ide, kipróbálni az all you can eat-et, reméljük, rosszabb élményünk akkor sem lesz.
2014. augusztus 26., csoporttal járt itt 45Remek hangulatú hely, mindig megpihenek, ha ott vagyok, és az ételek sem rosszak, bár azért a kiszolgálás tekintetében mintha egy picit rutintalanok lennék, ha tömegrendezvényen kell ételt-italt osztani. Úgyhogy inkább max 5-6 főig tudnám ajánlani, nagyobb rendezvények (esküvő stb.) ne itt csináljanak :)
2013. július 14.a párjával járt itt 45 délután, forgalmas Nagykörút, még is jól sikerült ebéd volt azzal a lánnyal, akivel ismerkedek. Az ételek, spenótos saláta és hal garnélarákokkal finom volt, tényleg, mintha egy csipetnyi olasz tengerpart költözött volna a Szent István körút mellé.
És ami a legjobb volt, egyedül voltunk a teraszon :), és heves beszélgetésünkben egyszer sem zavart meg a személyzet, sőt, egy idő után úgy eltűntek, hogy nekünk kellett vadászni rájuk :)