2019. január 17.barátokkal járt itt 55A szálláshely jól megközelíthető, a Balaton partján fekszik.
A személyzet kedves, a szállodában tisztaság volt. Ott jártunkkor latin tánc esttel kedveskedtek a vendégeknek. A gyerkőcöknek pedig volt délutáni játszóház és csillám tetoválás.
A büféreggeli ill. büfévacsora ízletes és sokféle.
Wellnes részleg kicsit kicsi.
Összességében ajánlanám.
2016. május 26., kollégákkal járt itt 45Elegáns, színvonalas étterem.
A teraszon jólesik meginni egy kávét vagy koktélt.
Az ételek viszont átlagosak.
Kicsi adagok, átlagosnál magasabb árak.
Összességében viszont szivesen térek be ide legközelebb is
2016. május 17.barátokkal járt itt 55Az egyik legjobb wellness szálloda, ahol valaha is jártam. A wellness rész nagyon jó, sok élmény elemmel.
Az ételek nagyon finomak és soha nem volt kifogyva a svédasztal.
Mi télen voltunk, úgyhogy a strand nem játszott szerepet, de attól még gyönyörű kilátás volt a téli, viharos Balatonra.
Mindennel meg voltunk elégedve.
Biztosan visszatérünk még ide.
2016. május 17.barátokkal járt itt 55A legjobb éttermek egyike azok közül melyekben jártam.
Helyet foglalni kell előre, de az étel nagyon finom, a kiszolgálás kedves, udvarias. Zeneszó mellett fogyasztottuk el az ételt a teraszon.
Evés után sétáltunk a vízparton. Mindenkinek ajánlom hogy egyszer látogasson el ide. Árban nem a legolcsóbb, de szerintem megéri. Biztosan visszatérek ide.
Sári Csárda válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönöm kedves visszajelzését, mely nagyon fontos számunkra! Örömmel vettük pozitív visszajelzését az ételekre, zenére és a környezetre vonatkozóan!
Bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmunk Önöket Csárdánkban köszönteni és további kellemes élményekkel és ételekkel gazdagodhatnak.
Üdvözlettel: Sári Csárda csapata
Sári Csárda, értékesítési vezető
2016. december 21., Sári Csárda, értékesítési vezető
2016. május 17.a párjával járt itt 45 Nagyon sokszor voltam már ezen a helyen, barátokkal, céges rendezvények kapcsán, vagy a párommal. Bőséges a kínálat. A pincérek kedvesek, a kiszolgálás nagyjából gyors. Ami talán negatívum, hogy az étlap már évek óta ugyanaz, nem újul meg, pedig nem ártana néha új ízeket látni rajta.
Az adagok nagyok és az ételek finomak általában, mikor a rizsnek éppen nincs "hűtőíze". Ennek ellenére biztosan visszatérek még erre a helyre.
2016. május 17.barátokkal járt itt 45Többször jártam már ebben az étteremben. Magyaros jellegű belülről. A kiszolgálás gyors, udvarias és kedves. Míg a rendelt ételre vártunk házi tepertőkrémet és májkrémet kaptunk. De volt már hogy pálinkával is kínáltak minket.
A rendelt étel finom volt és hamar kihozták.
Összességében elégedett voltam mindennel. Biztos, hogy erre a helyre még visszatérek.