verus97

verus97 adatlapja

4Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2016.02.28
Utoljára itt2016.02.28

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2016. február 28.gyerekekkel járt itt
Tavaly nyáron voltunk itt,az ezüstparton sétáltunk a szabad strandra mikor megláttuk az éttermet. Szép kilátása fogott meg minket ezért betértünk. Mikor voltunk épp akkor festették le a teraszon lévő asztalokat, ami már sajnos akkor negatívum volt. Rendeltünk,és 40 perc múlva kaptuk meg az ételt (viszont rajtunk kívül körülbelül 4 vendég volt).
2016. február 28.gyerekekkel járt itt
A Pápai Élményfürdőbe szoktunk ellátogatni, és mikor megéhezünk mindig az étterembe térünk be. Sokféle választék, ráadásul nagyon finom és pont olyan adagot adnak ami egy nagyobb étvágyú embernek is teljesen elég. Talán csak annyi hátránya van az étteremnek hogy a strandoló emberekről folyik le a víz és vigyázni kell nehogy elcsússzunk de egyébként teljesen meg vagyok vele elégedve!
2016. február 28.a párjával járt itt
A párommal voltam itt nyáron, a kilátás gyönyörű!
Az árak úgy gondolom megfelelőek és aki romantikus vacsorára vágyik,nagyon ajánlom neki ezt a helyet! :)
A hangulat is jó, zene kellemes.
A parkolással mikor mi voltunk, gond volt mivel este volt és ilyenkor sokkal többen vannak az étteremben..