2021. augusztus 16.családjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A cseh eleterzest kerestük. A csapolt sorok jók voltak. Az ételek annál kevésbé. A barnamártás kesziteset meg kellene tanulni. A knédli gyorsfagyasztottbol készült, ez még rendben lenne. A savanyú káposzta tulajdonképpen bele volt főve a "mártásba", mint egy káposztaleves. Nulla izélmény! A többi étel sem hasonlított a cseh eredetire.
2020. február 3.családjával járt itt 55Egy éve jártunk itt nagyobb társasággal, most ismét erre a helyre esett a választásunk. Bőséges a kínálat, figyelmesek a pincérek, bár vasárnap délután már kissé fáradtak voltak, ami érthető. Az ételek nagyon finomak voltak. Szerencsére időben sikerült asztalt foglalnunk, mert mindvégig telt ház volt. Ajánlani tudom mindenkinek.
2018. október 24.barátokkal járt itt 55 Többször vettük már igénybe a szállást, mindig kicsit fejlesztenek. A fürdőszoba szépen fel lett újítva, nagyon jó inőségű törölközőt kaptunk, és minden tiszta volt. Most próbáltuk ki először a medencéket, jó volt a gyógyvíz és a termál is, akár naponta többször is le lehetett menni.
Kár, hogy télen nem használható, de szerencsére jó időnk volt, így nem okozott gondot, hogy fürdőköpenyben menjünk át a parkon. A recepciósok kedvesek voltak, és meglepetés volt, hogy a medencék este 9-ig nyitva maradtak. A konyha felszreltsge megfelelő volt, bár egy mikrosütő jó szolgáltatot tenne. A TV készüléket már ideje volna lecserélni, de a program nagyon széles volt, meg voltunk elégedve.
2018. október 24.egyedül járt itt 35 Többször kipróbáltuk a déli menüt, talán nem jókor mentünk, de nem volt valami fényes. Pénteken babgulyás volt, némi hússal űés kolbásszal. Úgy tűnt,mintha a maradékokat akarták volna felhasználni, mielőtt megromlik. A tészta jó volt, az árához képest elfogadható.
A "Holsten szelet" azonban már hagyott kívánnivalót maga után, egy papírvékonyságú hússzeletre egy kockában sütött tükörtojás volt a lényege, és amit még sehol nem tapasztaltam: rizzsel szolgálták fel. Lehet, hogy az olcsóság mindenek előtt, de én étteremben szeretek ízletes ételeket kapni. A nyitvatartási idő talán azért jó, hogy ha 2 óra után találunk hazamenni, ne kelljen itt ebédelnünk. Persze, a Hőforrás közelében ez az egyetlen gyalogosan elérhető étterem.
2018. október 24.barátokkal járt itt 55Bőséges választék, gyors kiszolgálás jellemezte, pedig minden asztal foglalt volt a teraszon és a teremben is. Hatalmas adagok, finom ízek. Többször jártam már itt, most sem csalódtam. Gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják a kedvencüket. A pincérek figyelmesek voltak, és nem kellett sokat várni a frissensültre sem. Ajánlom a menüt is, hétvégén pedig az a la cartot.
2018. augusztus 9. járt itt 55Kellemes, hangulatos söröző, nagy italválasztékkel, kifejezetten jó árakon. A klíma nagyon sokat számított, ezután még többször fogjuk felkeresni. Csak a hely kevés, ajánlatos előre foglalni. Társaságoknak sörzsiráf, bőségtál (előre rendelve), betévedő sörivóknak zsíroskenyér, pogácsa. Remek hely!
2018. július 3.barátokkal járt itt 55 Társasággal töltöttünk két éjszakát a kastély vendégházában. A vendéglátók nagyon kedvesek voltak, mindenben a segítségünkre siettek. A környák csodálatos, a szobák kényelmesek. Mivel a kastélyban nem volt vendég, csak szállást kértünk, magunk főztünk, minden ennivalóról mi gondoskodtunk.
A gyönyörű kert tökéletesen alkalmas elvonulásra, kikapcsolódásra, pihenésre. A medence még ebben a hűvös időben is kellemes volt. A kastélyt meglátogattuk, gyönyörű a berendezés, igazi évszázados hanglat uralkodik. Köszönjük a szép hétvégét.
2018. április 19.barátokkal járt itt 55 Ide kikapcsolódni mennek az emberek. Nincs internet, sőt mobiltelefon térerő is csak ritkán. Van csend, madárdal, tiszta levegő, nyugtató vízfodor, békakoncert, napsütés. Hétköznap csendes, meghitt nyugalom, hétvégén gyerekzsivaj, jókedv, hancúr. Az erdőben még mindig járhatatlanok a turistautak, lassan megy a takarítás a tavalyi vihar után.
A személyzet kedves, külön kérésünket is teljesítették, a konyha remek. Hétvégén svédasztalos reggeli és vacsora, hét közben étlapról rendelhetünk a félpanzióhoz. A szoba tiszta, a fürdőszoba is megfelelő, zuhanyozós. TV, hűtő, törülköző rendelkezésre áll. Nagyon meg voltunk elégedve. (Szerencsések voltunk, hogy az éjszakát minden vendég alvással töltötte. ) Visszamennénk. Egyetlen hiányosság a Google keresőben van, mert nem jól jelzi az utat. . .
2017. december 6.egyedül járt itt 55 Adventi hétvégét töltöttem Egerben, ezt a szállodát válaszottam. Nem bántam meg. Bár a neve alapján wellnes-t vár az ember, de a fürdők és az uszoda miatt keta nevét. A szoba nagyon ízléses, kényelmes és ugyanakkor praktikus volt. A személyzet rendkívül udvarias, az egész szálloda tiszta.
A regeli átlagos, de a vacsora (a la carte) ízletes, bőséges, a kiszolgálás remek. Egyedül az első napon a reggeli körül voltak hiányosságok, de ez betudható volt az előző esti nagy létszámű rendezvénynek. Bár télen nem látszott elég jól, de a hangulatos kerthelyiségis vonzó. Kedvező az elhelyezkedés, mert mind a fürdők, mind a belváros, a vár könnyű sétával elérhető. Ugyanakkor a parkolás is megoldott az udvarban. Jó volna visszatérni.
2017. november 20.a párjával járt itt 45 Kétszemélyes rántott tálat rendeltem, ami éppen elég volt egy beszélgetős estebédhez. Kétféle csapolt sör volt a választék, de mire befejeztük az étkezést, az olcsóbb sör "elfogyott". Ez péntek este nem lehetséges, legfeljebb, hogy nem akarták az olcsóbbat kihozni. Ezt már több helyen tapasztaltuk.
A konyha egyébként remek volt, bár az adagot nagyobbnak gondoltuk. De friss, ropogós és omlós volt minden husi, a köret talán kicsit elnagyolt volt. A hely hangulatos, a galéria kifejezetten alkalmas baráti, meghitt beszélgetésre. A hely könnyen megközelíthető, bár a Szív utca innentől kissé sötét. Ez nem az étterem hibája, de valószínűleg ezért mérsékelt a forgalom. A kiszolgálás lehetne barátságosabb, de ettől még jól éreztük magunkat - az első csalódásig. Talán jobb lenne, ha nem érezné magát becsapva a vendég.