2019. április 25.gyerekekkel járt itt 55Séta közben kanyarodtunk a borospincék felé egy fröccsre.
A felszolgáló kedvesen leszólított és a kiváló fröccs mellé felajánlotta, hogy étlapot is hozna.
Nem bántuk meg.
A kínálat kiváló, nem a szokásos rántott hús sült krumplival választék!
Mangalica steak, marhapofa pörkölt, minden úgy elkészítve ahogy az illik.
Az ár nem túlzó.
Gyerekekkel is kiváló étterem! Ajánlom mindenkinek!
2019. április 25.gyerekekkel járt itt 55Egy túra végeztével találtuk meg ezt a helyet első alkalommal. Azóta visszajárunk, sőt barátaink is elégedetten távoztak már innen.
Családias kis vendéglő, szezonban néha várni kell az asztalra emiatt.
A felszolgálók kedvesek, az ételre nem kell sokat várni.
Az adagok bőségesek, ízletesek. Ajánlom a helyi specialitásokat!
A hely tiszta, bár kissé ódivatú, de hangulatos.
Aki erre jár nézzen be!
2019. április 25.barátokkal járt itt 55A kastélyból kilépve bizonytalanok voltunk, hogy érdemes lehet-e itt ebédelni, hiszen ahol nincs konkurencia, ott a minőség nem szempont.
Pozitívan csalódtunk.
a felszolgáló jó fej , udvarias volt,
az étel megfelelő adag, jól elkészítve, feleségem azóta is emlegeti, hogy ott milyen jól elkészítették
Árak rendben vannak a szolgáltatással arányos.
2019. április 24.gyerekekkel járt itt 15 Barátokkal lehet, hogy jobban jártunk volna a szemközti mekiben. A felszolgáló flegma és lassú volt
Gyerekekkel voltunk, ők pizzát szerettek volna enni, felvették a rendelést és 45 perc múlva közölte a hölgy, hogy ma már pizza nem lesz, mert elfogyott a tészta. Amit a felnőttek rendeltek, ehetetlen volt.
A teraszon minden oldalon cigarettáztak, jeleztük a személyzetnek, hogy gyerekekkel nem szeretnénk a füstöt szívni, nem reagált rá semmit.
2019. április 24.gyerekekkel járt itt 35Egy családos hosszú hétvégére mentünk barátok ajánlásával.
A szállás kiváló, a személyzet kedves.
Az étterem azonban messze elmarad a szállástól.
Az ételek drágák
A személyzet figyelmetlen, többször kell szólni, ha szeretnénk valamit.
Az ételek minősége is javulhatna, nagy "műsorral" tudják tálalni, csak az evőeszköz marad le néha, illetve nem ízletesen főznek.
2019. április 24.gyerekekkel járt itt 35 Sokféle néven üzemelt már itt étterem. Most a tulajdonos a főszakács, ez a nyitáskor érezhetően magas minőséget is jelentett,
sajnos mostanában a nyitás után megnövekvő forgalmat már nem bírja el az étterem. A felszolgálók kedvesek, de lassú a kiszolgálás mert szinte mindig telt ház van.
Az ételek minősége kezd lecsúszni, néha kihűlt, vagy kiszáradt . Árban rendeben van. Jó lenne tartani a nyitáskori minőséget!
2019. április 24.gyerekekkel járt itt 15Éhesen érkeztünk a településre és a szállás elfoglalása előtt szerettünk volna ebédelni.
A felszolgáló nem köszönt. . .
Az abrosz piszkos. . a földön ételmaradék
Az étel nem volt átsütve, megfőve
Sokat kell várni amíg elkészül
Ami teljesen kiborított, hogy a felszolgáló a teraszról, és a szakács a konyhából a vendégek feje fölött szidta egymást anyázva.
2019. április 24.családjával járt itt 15A kastély látogatást követően gondoltunk egy ebédre.
Nagyon jó helyen van az étterem, talán ezért nem zárt még be.
A felszolgáló lelkes, de nagyon kezdő volt, látszott rajta, hogy elege van az egészből.
Az étel silány minőségű
Árak túlárazott minden
A rendelés fele lemaradt, de a számlán már ott volt, amikor fizetéskor szóvá tettem, ki akarta hozni utólag. . . borzasztó.
2019. április 24.gyerekekkel járt itt 25 Egy ismerősünket kérdeztük meg, hogy a közelben mit találunk vacsora helynek. Nagyon rossz döntés volt ezt választani. Az étel kritikán aluli, a felszolgálót a meccs jobban érdekelte mint a vendég. Gyerekekkel külön macera volt. Árban elfogadható, de cserébe egy középkategóriás pizzéria hangulata kapható csak.
A teraszon folyamatosan dohányoztak, a füstöt meg ránk fújta a szél. Nem ajánlom a helyet.
2019. április 24.gyerekekkel járt itt 55Családdal kerestünk egy helyet, ahol gyerkőccel is tudunk vacsorázni. A nyár leghidegebb napját fogtuk ki, de a személyzet figyelmes volt és egyből hoztak takarót a feleségemnek és a gyerkőcnek is.
Árak rendben voltak,
a kínálat bőséges
a személyzet figyelmes volt.
Előz napi étteremhez képest kiváló ellátást kaptunk.
Ajánlom jó szívvel mindenkinek!