2022. április 19.a párjával járt itt 55Kiemelendő az éttermi személyzet munkája Akik reggel 7 órától este 22 óráig folyamatosan talpon vannak a vendégeket szolgálják. Kedvesen, figyelmesen, udvariasan. Köszönet és tisztelet Nekik. Továbbá a konyhai személyzetnek akik minden étkezésre tudtak újat varázsolni az asztalokra.
Köszönjük szépen!!!
2016. július 18.a párjával járt itt 55 Egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában édesanyámmal és az Ő testvérével. A személyzet mindig mosolygott kedvesek voltak segítőkészek pedig az idő sajnos ellenünk volt mert szombaton egész nap esett az eső. Ennek ellenére mindent megtettek, hogy a vendégek kellemesen érezzék magukat. Egyetlen egy kifogásom lehet az Á.
nevű masszőr hölgy keze olyan mértékben erős, hogy másnapra kék-zöld foltok jelentek meg különböző testrészeimen, pedig én csak egy hangulatjavító aromaterápiás masszást szerettem volna. Kellene szólni a hölgynek, hogy ilyen módon ez nem biztos hogy kellemes tud lenni egy nőnek. Más kellemetlenség nem ért sőt kalapot kell emelni az egész társaság előtt, hogy ilyen jól állták az idő által előállt rossz helyzetet is. Szerintem senki nem unatkozott a vendégek is mind mosolyogtak ami azt jelenti hogy jól érezték magukat. Én és a családom nagyon szépen köszönjük ezt a hétvégét és további sikereket kívánunk.