2024. október 12.a párjával járt itt 55Átutazóban tértünk be férjemmel vacsorázni az Akasztói Halascsárdába. Többször is étkeztünk itt és sohasem csalódtunk. Kellemes étterem. Most is profi kiszolgálásban volt részünk. Az ételek finomak, jókora adagok. A személyzet és a felszolgálók kedvesek, előzékenyek. Az ár-érték arány is egész jó. Máskor is betérünk ide, másoknak is csak ajánlani tudom.
2021. július 5.barátokkal járt itt 15 A Kiskohász étterembe egykor, a pandémia előtt szívesen jártunk. Kedves volt a kiszolgálás, finom ételek voltak. Barátnőmmel szerettünk volna egy jót ebédelni. A teraszon foglaltunk helyet mivel be voltunk ugyan oltva, de még az oltási kártyánk nem érkezett meg. Mikor végre megnyitották az éttermet és a teraszt a vendégek előtt, örültünk, hogy végre kicsit kimozdulhatunk.
Megdöbbenéssel tapasztalatuk, hogy a megszokottól eltérően a pincérnő előbb figyelemre sem méltatott, vagy negyed órát vártunk rá, hogy oda jöjjön hozzánk, pedig alig voltak az étteremben vendégek. ( Valami ismerőse lehetett a szomszéd asztalnál, mert velük beszélgetett hosszasan). Már majdnem felálltunk, hogy elmegyünk. Amikor odajött jó sokára, akkor is nagyon bunkó és flegma volt. Az ételekben sem volt köszönet! Bár kívülről jól néztek ki, az íz és a készültségi fok elég nagy kivetnivalót hagyott maga után! A tárkonyos jércelevesben a "jérce" valószínűleg tavalyelőtti tyúk volt mert olyan kemény volt a húsa hogy alig lehetett elrágni! A tárkonyt pedig szinte nem is lehetett érezni a levesben. A főfogás is erősen kifogásolható volt! ! ! Borzas szűzérméket rendeltünk pikáns grill zöldséggel. Direkt megkérdeztem előre hogy a "pikáns" grill zöldség mit takar, hogy ugye nem csípős? Azt a választ kaptam a pincétől, hogy nem csípős egyáltalán, csak fűszeres. Mint kiderült, nem hogy csípős volt a grill zöldség, hanem egyenesen olyan erős hogy a barátnőm sem tudta megenni, aki egyébként szereti a csípőset. Még jó, hogy először ő kóstolta meg és szólt, hogy nehogy egyek belőle, mert neki is majd szétmarja a száját! Ami meg egyenesen felháborító volt, hogy a szűzérme, ami egyébként igen hamar megsül, teljesen nyers volt! ! ! Amikor belevágtunk a késsel, láttuk, hogy gyanúsan piros a hús és meg nyomtuk a villával, piros lé folyott belőle! ! ! Nem is tudtuk meg enni! ! ! Mikor kértük a számlát meg sem kérdezte, hogy ízlett-e az étel. Minden további nélkül visszavitte a konyhára a tányérokat, amin biztos, hogy látták hogy miért nem ettük meg a húst! ! ! Egy valamirevaló étteremben ilyenkor azt mondják, hogy nem kell kifizetni! De annyit legalább elvártunk volna, hogy visszajön és sűrűn elnézést vagy bocsánatot kér! ! ! Az árak is jóval feljebb kúsztak a megszokottnál! ! ! Mostanában biztos, hogy nem megyünk ebbe az étterembe! ! ! Kár érte, jó kis étterem volt anno.
2020. március 2.a párjával járt itt 55 A Bella Italia Étterem Siófok főterén a Plaza mellett található. Mivel februárban jártunk itt párommal, nem sokan voltak, így gyorsan megkaptuk a rendelésünket. Pizzát rendeltünk és meglepetésünkre pont, mint Olaszországban, nincs méret meghatározás (kb. 30-32cm-es). Nagyon finomak voltak a pizzák, ízre és kinézetre is nagyon hasonlítottak az olaszhoz.
(utoljára Triest-ben ettünk ilyen finomat! ) A desszertek is kiválóak voltak. A felszolgálók kedvesek, a kiszolgálás gyors, pontos. Az árak is egész elfogadhatóak. Ha Siófokon járunk, biztosan visszajövünk ide.
2020. március 2.a párjával járt itt 55 A Penthouse Étterem és Bár Siófok központjában a Plaza emeletén található. (az étteremmel szemben van a mozi, jó kikapcsolódási lehetőség) A mozira várva csak egy latte macchiato-ra és egy ásványvízre tértünk be párommal. A kiszolgálás kedves, gyors. Az árak egész barátiak.
Többféle meleg ételt is kínáltak, jól is néztek ki, gusztusosak voltak, de épp nem voltunk éhesek. Az asztalok-székek aránylag tiszták voltak. Meglepetésünkre egy ajándék zenei CD-t is kaptunk. Köszönjük.
2020. március 2.a párjával járt itt 55 Párommal vacsoráztunk itt 2020. februárjában. A Mala Garden egy nagyon ízléses, kellemes hangulatú étterem a Balaton parton, Siófokon. Az árak kissé magasak, de az étel minősége, a gyors és kedves kiszolgálás ellensúlyozza az árak színvonalát. Az ételek finomak, bőséges adagokat kaptunk. A desszertek igazán különlegesek és finomak voltak.
Ezt a remek éttermet ajánlom mindenkinek! (az egyetlen, ami kicsit fura volt, hogy kutyusokkal is be lehet jönni és két kutyus nagyon ugatta egymást :)))
2020. március 2.a párjával járt itt 45 Párommal 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a Club218 Golden Beach Apartmanházban. A címet hamar megtaláltuk, de kicsit nehézkesen jutottunk be, mert nem tudtuk, hogy ez nem egy "Hotel" és NINCS recepció. Tehát ez egy "LAKÁSAPARTMAN", 218 lakással, ezért a belső parkoló őre világosított fel, hogy telefonálni kell a "kapcsolattartónak".
Aki telefonon megmondta, hogy mikor tud beengedni minket. Egyébként a bejutás után már nagyon meg voltunk elégedve. A hölgy nagyon kedves volt,mindent megmutatott, a lakást ahol megszálltunk, a fürdőszobát, konyhát. Elmondta, hogy tudunk be és kijutni az épületből és a Wellnessbe. Megmutatta, hogy hogyan tudunk a Wellness-be jutni az "A" lépcsőházból a "B" lépcsőházba ( ott található a wellness) úgy, hogy ne kelljen az udvaron keresztül menni, (mivel ilyenkor februárban igen hideg van). Így az alagsori parkolón keresztül simán át tudtunk menni. Lehetett fürdőköntöst bérelni. A lakás tiszta volt, az ágy (nekünk) kényelmes, nagy erkélyünk volt, ahonnan szép kilátás nyílt a Balatonra. A fürdő kicsi, de tiszta. A konyha felszerelt: ( bár mi nem használtuk, mert nagyon rövid időre jöttünk), mikrosütő, hűtőszekrény, konyhaszekrény edényekkel, poharakkal, tányérokkal, evőeszközökkel felszerelve, filteres kávéfőző, vízforraló és villanytűzhely. Még porszívó is volt a mosogató alatti szekrényben. Az egyetlen negatívum, hogy ilyenkor nyári idényen kívül nagyon kevés étterem van nyitva, de azért találtunk hozzávetőleg közel éttermet és reggelizőt is. Mindent egybevetve mi nagyon jól éreztük magunkat.
2018. április 26.a párjával járt itt 45 Az Aranyhordó Étteremben már régen jártunk, fel lett újítva, a terasz le lett zárva üvegfallal. Ide belépve jó hangulatú étterem benyomását kelti. Valentin napon hirtelen ötlettől vezérelve hívott meg a párom egy vacsorára. Kaptunk egy kétszemélyes asztalt, pedig nem jelentkeztünk be, és szinte az összes asztalon ott volt a "foglalt" tábla.
A párom allergiás mindennemű szárnyasra, de azért találtunk az étlapon olyat, amit ő is meg tudott enni és szereti is. Az ételek finomak voltak, az adagok is megfelelőek, az ár-érték arány is elfogadható. Kérésemre külön is hoztak egy kis edényben barna-mártást. Kicsit sokáig tartott, amíg az étel elkészült. A kiszolgálás is megfelelő volt. A mellékhelyiség tiszta volt. Kicsit jobbra számítottam, de nagyobb gondok nem voltak.
2018. április 26.a párjával járt itt 45 Ide belépve elegáns környezet fogad. Már többször járunk itt és szinte minden esetben megújult étlapot találtunk. Lehet, hogy vannak emberek, akik kedvelik, ha mindig más ételek fogadják az étlapon, de mi nem ezek közé tartozunk. Legalább is szeretjük, ha legalább egy-két fogás megmarad (pláne ami nagyon ízlett), de itt teljes körű váltást tapasztaltunk.
Alig találtunk kedvünkre valót. Azt vettük észre, hogy az ára drágább, az adag kisebb lett. A marhapofa leves igazán finom volt! (kár, hogy nincs az étlapon, csak a ház ajánlata volt aznapra). A főételek is elég jók voltak. A kiszolgálás aránylag gyors, a pincérek kedvesek, udvariasak. A pincér fiatalember nagyon előzékeny, még a kabátomat is lesegítette és a fogasra akasztotta.
2018. április 26.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Többször jártunk itt, és soha nem csalódtunk! Ide belépve kellemes magyaros környezet fogad. Népies díszítések, abroszok, terítékek. A halászleveken kívül sok más étel is szerepel az étlapon. Biztos, hogy mindenki talál magának, olyat amit szeret. Mi a párommal vacsoráztunk itt, a születésnapom alkalmából.
Ő halászlevet evett, amit kis bográcsban tálaltak, nagyon stílusosan. Én bélszín steak-et libamájjal, gombával, barna-mártással és krokettel rendeltem. Nagyon szépen volt tálalva és mindkét étel nagyon finom volt. Desszertnek áfonyalekváros palacsintát rendeltünk, ami szintén nagyon finom volt. Az ár-érék arány megfelelő, a kiszolgálás gyors és a pincérek mind nagyon előzékenyek,udvariasak, kedvesek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akár kettesben a kedvessel, baráti társaságok, gyermekes családok ebédje, vacsorája okán. A közelében lévő Duna-part pedig sétára, kikapcsolódásra igazán kellemes helyet szolgáltat.
2018. április 26.barátokkal járt itt 45 Barátnőmmel egy "csajos nap" közepén tértünk be a Corner Étterembe ebédelni. A belső térben, az épületen belül alig van hely, összesen 4 asztal van, meg egy pár magas szék (bárszék) a pultnál, a külső térben, ami télen egy sátorral van fedve, kb. 8 asztal van, ebből 3 csak 2 személyes. Ott kint télen elég hideg van annak ellenére, hogy fűtik.
Nyáron jobb a helyzet mert akkor még az előzőkön felül külső téren is vannak még asztalok. Az étel nagyon finom volt, de a kiszolgálás kicsit gördülékenyebb lehetne. Alig voltak az étteremben, de így is elég sokat kellett várni a megrendelt ételünkre. A menü egyébként elég olcsó (mi nem menüt ettünk). Van déli és délutáni menü is. Az a'la carte ételek is elfogadható áron vannak.
19 fotózott hely / 2 oldalon