2016. augusztus 17.egyedül járt itt 35 A mai menünől sajnos lecsúsztam, ez még nem lett volna gond, választottam az étlapról. Sajnos nem teljesen azt kaptam ami rajta volt. A rántott karfiol helyett párizsiast kaptam (Zs. morzsa nem volt rajta) és nyers volt a karfiol, az étlapon szó nem volt párolt rizsről, csak zöld köretről, pont az volt a célom, hogy kevés szénhidrát legyen benne, nem jött össze elsőre.
Kértem még zöld köretet, kaptam is, bár az íze kifogásolható volt, vízben megbuggyantva és ennyi. :-( A karfiolt vissza kellett küldenem annyira nyers volt, hát másodikra sem volt ökéletes. Pedig korábban olyan finom Gundel palacsintát ettünk itt a párommal, hogy ezért jöttem ide. Sajnos ez most elrontotta a múltkori benyomásunkat :-(
2016. június 21.a párjával járt itt 55 A szállást nem elsőre találtuk meg, de később megértetem miért. Teljesen bent található, távol a hétköznapok, a közlekedés zajától. A szobánk balkonja a Kékesre nézett, gyönyörű kilárásban volt részünk. A személyzet előzékeny, kedves, kivétel nélkül mondhatom le a kalappal.
Az ételek kiválóak, bőséges a választék, egész nap kitartott amit félpanzióban kaptunk. Bőséges kirándulási lehetőség fogadott minket, éltünk is vele. Nagyon kellemes napokat töltöttünk ott, szívesen visszamenénk. Meleg szívvel ajánlom minden kikapcsolni vágyó terészetedvelőnek. .
2016. május 16.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes, valódi olaszos hangulat, kiváló, gyors, készséges kiszolgálás, friss, finom ételek, remek ízek, csak jókat tudok írni. Biztos, hogy visszatérünk ide. A hely ugyan kicsi, de jól kihasználható, minden kívánságunk teljesítették, idő szűkében voltunk, még is pontosan úgy végeztünk, ahogy terveztük.
Bőséges adagokat kaptunk, kedvesek voltak, alig várom, hogy ismét ehessünk itt :-)
2016. május 13.a párjával járt itt 45 Az első reggelen ért egy nagy csalódás, fél 7- kor ajtócsapkodásra ébredtem. Mint utólag kiderült a wellness részleg ajtaját csapkodták, és csak személyzet lehetett, mert 9-től volt nyitva. Aztán végte csend lett 8 körül így még szundikáltunk. Aztán (igaz 10 órakor estünk be) közölték, h már 10 óra, már nem lehet reggelizni.
Azért kértünk 2 bögre teát, azt megihattuk, bár még az összes étel kint volt. Nem valami rugalmasak :-( Semmi városi program nem volt a faliújságokon, bezzeg az összes plecsni ki volt rakva. Máshol mindíg találunk valami kellemes programot kirakva. A párom többször is beverte a lábát az ágykeretbe, ami 10 centivel volt szélesebb a szükségesnél. Azt gondolom többet nem megyünk ide, pedig az ételek rendkívül finomak voltak. Viszont hiába a szakács remek munkája, ha a személyzet többi tagja nem engedi, hogy 10 perccel tovább maradjunk az étteremben, vagy figyelmetlen a nyugalomra. Sajnos ez a hévége NEM ÉRTE MEG AZ ÁRÁT.
2016. április 27.a párjával járt itt 35 Egy vasárnap délután 4. helyként tértünk be az Egerben nagyon híres étterembe. Udvarias pincér fogadott minket, színvonalas, soknyelvű étlapról választhattunk, abszulut pozitív volt az első benyomásunk. Viszont feltűnően hamar hozták ki a rendelt ételeinket. A párom harcsapaprikása konkrétan csak langyos volt, össze volt állva, nem volt friss az tuti.
Az én libacombom meleg volt ugyan, de a bőre szottyos és puha volt, mint amit mikróban melegítettek. Szívesebben vártam volna még, egy jobban elkészített ételre. Teljesen olyan benyomásom volt, mintha egy életunt szakács, vagy konyhalány adta volna ki az ételeket. Szerintem egy ilyen helyen többet kell beletenni a konyhaművészetből. Vannak apró trükkök, amivel fel lehet frissíteni az ételeket, itt most sajnálták a fáradságot erre! :-(
2016. március 7.a párjával járt itt 55A párom remek ötletétől vezérelve tértünk be, eme remek helyre. Nagyon tetszett a berendezés hangulata, igazán Matyóföldön éreztük magunkat. Meglepetten tapasztaltam, hogy a hagyományos konyha étkei mellett, milyen remekül megférnek a paleo fogások is. Kedves kiszolgálás, remek ízek és ételek, tisztaság és nem utolsó sorban szemet gyönyörködtető díszítések fogadtak a tányérokon. Ide biztosan visszatérünk :-)
Rózsa Étterem válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük a megtisztelő, szép szavakat. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is!
Üdvözlettel: Rózsa Étterem
2016. május 24., Juhász-Buza Viktória, PR manager
2016. március 7.a párjával járt itt 45 Megfogott a hely hangulata, stílusa, ez kétségtelen. Nem vagyunk nagy étkűek, inkább csak csipegetünk, ahogy a madárkák a magyar emberekhez képest, ezért csak 2 ételről tudok írni, de az általunk választott ételek finomak voltak, bár csípősnek ígérték a párom tésztáját, azon még én sem éreztem semmi ilyesmit.
A kiszolgálás kedves volt, bár úgy éreztem szerették volna, ha még fogyasztunk, de nekünk ennyi elég volt egyszerre. Majd egy másik alkalommal.
2016. február 24.a párjával járt itt 55 Amikor megérkeztünk, gyönyörűen kivilágított portál tárult elénk. Nagyon tetszett az izósorokkal feldíszített kirakat is. A lobbiban kényelmes kanapék és befűtött kandalló fogadott. A személyzet kedves volt, a szoba kiváló, tisztaság, rendezettség jellemző az egész hotelre.
A vacsora finom és bő a választék, igazodtak a helyi rendezvényhez, (kocsonya fesztivál) és készítettek kocsonyát is. A reggeli szintén bő választékkal várt minket. A wellness minden igényünket kielégítette. Nagyon jól éreztük magunkat, bátran ajánlom mindenkinek.
2015. szeptember 3.gyerekekkel járt itt 55 Lányaim strandolás közben megéheztek, és lévén a legközelebbi étterem, gondoltuk kipróbáljuk. Kellemesen hűvös volt a teraszon, a rekkenő hőség ellenére. Az étlap kielégítő, a kiszolgálás profi, udvarias. Viszonylag hamar megkaptuk az ételeinket, frissek, ízletesek, bőségesek voltak az adagok.
Kétszer tértünk be a nyaralás alkalmával, egyedül a gyűmölcsös öntet a csirkemellen volt egy kicsit szokatlan ízű, de azért elfogyott. Jövőre, és még ősszel is visszatérünk ide. Mindenkinek ajánlom.
2015. július 9.a párjával járt itt 55 A hely trendi, fiatalos hangulata már akkor megfogott, amikor megnyílt, aztán télen törzshelyemmé vált, heti egy teázás erejéig. Voltunk itt szülinapon, rendezvényen, ebédelni, mindig elégettek voltunk a minőséggel és a hangulattal egyaránt. Az ételek nagyon finomak, a somlói már nem annyira, de az nem helyben készült szerintem.
Biztos, hogy ide még sokszor fogunk menni, akár enni, vagy inni, szórakozni szeretnénk. Ajánlom mindenkinek.