2015. július 9.a párjával járt itt 45Kellemes lugasos teraszon foglaltunk helyet a párommal, nekem a viaszos vászon terítő egy kicsit meglepő volt, de bizonyára praktikus. Nagyon finom teát kaptam és friss citromot is hozzá. Az ételkínálat bőséges volt, és tükrözte az étterem nevét. A kiszolgálás udvarias, az ételeket viszonylag hamar hozták, bőséges adagokat kaptunk és az ételek íze is teljesen rendben volt. Összességében elégedetten távoztunk.
2015. június 23.a párjával járt itt 45Színvonalas környezet, tisztaság és meleg hangulat várt minket, guszta sütemények, az árak viszont irreálisak, a kiszolgálás nekem nem tetszett, ugyanis fél órával záróra előtt, és pár perccel az után, hogy kihozták a forró teát és az ihatatlanul forró kapucsínót, fizetették a párommal az egyébként sem szolid számlát. Finoman ugyan, de jelezték, hogy zárni szeretnének, fél 7-kor! :-(
2015. június 23.barátokkal járt itt 45 Kicsit kontrasztos a helyválasztás, a kiemelkedő színvonalú Dobos Cukrászdával szemben, de persze kell olyan hely is ahol a fiatalok nagyon éhesen, nagyméretű hamburgerrel lakhatnak jól. Én sajnos salátát ettem, és a sajt nem volt ám friss, annyi szent, viszont a baráti társaság többi tagja elégedett volt a hamburgerrel.
Jól laktak, és volt is benne anyag, viszont a tisztaság az hagyott kívánni valót maga után.
2015. május 27.a párjával járt itt 55A belső tér nagyon tetszett, alapvetően rusztikus, de mégsem ódon. A dísztéglák megfogtak. :-) Harmonizál a berendezés a hely hangulatával. A tea választékuk meglepett, ritka ahol ilyen sok féléből tartanak. A kiszolgálás kedves volt, és gyors, az ízek nagyon finomak. A leves kiváló volt, a pizza nem kevésbé, pont olyan, ahogy szeretjük. Az adagok kielégítőek, ár-érték arány megfelelő.
2015. május 15.a párjával járt itt 55Megújult belsővel és udvarias kiszolgálással várt minket az étterem. Csendes helyen választottunk asztalt, nyugodtan tudtuk beszélgetni, a felszolgáló jó időpontban állt mindenben a rendelkezésünkre, és ami ritka, mosolyogva szolgált ki minket. Az ízek finomak, az adagok bőségesek voltak. Desszertet is ettünk, a gömbpalacsintát nem tudtuk kihagyni.
2015. május 13.a párjával járt itt 45 A hely nagyon hangulatos, sokat változott, modernebb lett az évek során. A kiszolgálás jó volt, viszonylag gyors, az ételek bőségesek, csak lassan tudtuk megenni. Az ízek finomak, viszont a párom husiját még süthették volna kicsit. Zajosnak találtam azt a helyiséget, amiben mi ültünk, két baráti társaság is vacsorázott rajtunk kívül, alig hallottuk egymás szavát.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem ajánlom, csak inkább nagyobb társaságoknak, nem pároknak.
2015. május 12.barátokkal járt itt 55 Meglepetten tapasztaltuk, hogy foglalni kellett asztalt egy pénteki napon, délben. Nagyon hangulatos kerthelyiségben kaptunk asztalt. Figyelmes, profi kiszolgálásban volt részünk, annak ellenére, hogy telt házzal ment az étterem. A menüsor különleges volt, kielégítő kínálattal.
Az ízek harmonikusak, egyediek, a főétel elkészítése gondolkodóba ejtett, hogy hogyan kivitelezték, pedig jómagam is szakács vagyok. :-)
Nem tudtuk végig enni a menüsort, a desszert kimaradt. :-(
Visszatérünk még.
2015. május 9.a párjával járt itt 55Mindennel elégedettek voltunk, a felszolgáló akkor foglalkozott velünk, amikor arra szükség volt. Az adagok bőségesek, csak a felét bírtuk megenni, készségesen becsomagolták, amit meghagytunk. Nagyon gazdag, gusztusos a tálalás, az ízek finomak. Biztos, hogy visszatérünk édes palacsintát is kóstolni,:-)
Ajánlom bátran minden nagyétkű és finomságra vágyó vendégnek.
2015. április 20.egyedül járt itt 55 Általában egyedül érkezem, elfogyasztok egy sütit, teát, vagy mindkettőt. Úgy kéthetente megjelenek, és már törzsvendégként kezelnek. Nagyon hangulatos, nagyon finomak a sütik, kedves a kiszolgálás, bár mikor nagy a forgalom, akad némi hiba, de ez nagyon ritka, és megbocsájtható.
Nagyon szeretek ide járni, sokszor egy könyvvel érkezem és nézelődöm közben hogy sürögnek-forognak a lányok. Mosolygósak, udvariasak, kellemes az atmoszféra, bátran ajánlom bárkinek.
2014. december 1.a párjával járt itt 55Nagyszerű kiszolgálás, első osztályú ételek gusztusosan tálalva. A hangulat meghitt, a felszolgáló csak akkor foglalkozott velünk amikor éppen kellett. A borok kiválóak voltak, a desszert nem különben. A tea szálas formában került elénk, nem a megszokott filteres megoldásban, még ennek is magas volt minősége. Teljesen elégedettek voltunk mindennel.