2014. szeptember 26.barátokkal járt itt 55Nagyon hangulatos, igazi falusi vendéglátást idéző, tornácos étterem, udvarán minden kiegészítővel, ami a paraszti élet mindennapjait idézi. Az ételek minősége kiváló, a kiszolgálás udvarias, igazi békebeli. Az adagok bőségesek, a kiegészítők, és edények harmonizálnak a hely szellemével. A tisztaság kiváló. Nagyon elégedettek voltunk mindennel, bátran ajánlom mindenkinek.
2014. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 55A kiszolgálás gyors és udvarias, a hangulat kellemes, az ízek és ételek minősége nagyon jó. Én nagyrészt menüt ettem, a mennyiség bőséges volt, még be is csomagolták nekünk a maradékot. Az a'la carte ételek is kiválóak voltak. Ár-érték arány kiváló. Semmi hibát nem találtam a helyben. Szívből ajánlom mindenkinek.
2014. június 23.gyerekekkel járt itt 55 Első sorban azért választottuk, mert van tiszai hajó kikötője, és jó hírét hallottuk a konyhának, és valóban remek ízek, guszta ételek, kellemes italok és kiszolgálás fogadott minket. A gyerek adag pont megfelelő mennyiségű volt és finom. A halászlé kiváló, a rántott béka még egy kis sót és sütést elbírt volna, de a tálalás és a köret kárpótolt ezért az apró hiányosságért.
A palacsintát frissen sütötték, plusz pont érte. Egyszóval: még megyünk a nyáron, és ajánljuk másoknak is. :-)
2014. május 23.gyerekekkel járt itt 45 Anyák napjára esett a születésnapom, és itt ünnepeltük meg. Az étlapon valóban a magyar konyha hagyományos ételeiből lehetett választani, ez rendben volt. A kiszolgálással sem volt problémánk, az adagok bőségesek, a maradékot kérés nélkül csomagolták be.
Viszont a kedvezményre jogosító kártyámat nem fogadták el, pedig az elfogadó helyek listájában benne volt, részben ezért jöttünk ide.
2014. április 23.családjával járt itt 55Azt bátran írom, hogy a béke szigete a megfáradt, éhes és szomjas túrázónak. Már a hely hangulata is nagyon kellemes, tetszenek a kissé elszeparált helyiségek. A fogadtatás kiváló, a kiszolgálás szintén hibátlan. Az ételek elkészülési ideje átlagos, viszont a minősége páratlan. Én elég kritikus vagyok, és mégis elégedett voltam mindennel. Különösen jól esett a könnyű főétel után a tökéletes Somlói Galuska.
2013. december 10.barátokkal járt itt 55A kiszolgálás első osztályú volt, remek a hangulat, különleges a környezet. Az ételek nagyon gusztán voltak díszítve, és pont jókor készültek el. Én halat ettem, kicsit lehetett volna fűszeresebb, viszont a köret hibátlan volt. Összességében elégedetten és jól lakottan távoztunk. Ár-érték arány is jónak mondható! Ajánlom mindenkinek!
2013. szeptember 12.családjával járt itt 35Gyorsétterem ellenére az ételek hidegek voltak, és nem frissen készültek. A kiszolgálással nem volt semmi probléma, kedvesen kiszolgáltak minket. A tisztasággal is meg voltunk elégedve. Az ízek nagyon el voltak találva. A dekoráció szuper. Környezet kellemes. Plusz pont, gondoltak a dohányos vendégekre is. :-) A hangulat kiváló volt, a terítés ízléses.
2013. augusztus 13.a párjával járt itt 35 Az első benyomás mint látvány pozitívan lepett meg, nagyon kellemes, hangulatos a terasz és környezete. A kiszolgálással meg voltunk elégedve, csinos, kedves, hölgy készségesen szolgált ki minket.
Viszont nem tudtak forró teát készíteni nekem, pedig az itallapon fel volt tüntetve :-( Mindkettőnk husiját túlsütötte a szakács(né), a gyümölcsös szósz nagyon savanyúra sikeredett, rizs helyett rizi-bizit kaptam, összességében hiányoztak az ételekből az ízek.
2013. július 1., kollégákkal járt itt 55 A kiszolgálás első osztályú, vissza hozta számomra azt a hangulatot amikor még a vendéglátás valóban szíves látás volt. Ma már ritkán az. A pincér udvarias és nagyon kedves volt, az ételek kiváló ízűek és az alapanyagok úgy tudom szintén hazaiak, ami nagyon dicséretes.
Nagyon kellemes meglepetés volt számunkra, hogy több árkategóriájú ételeket is találtunk az étlapon és így ki tudtuk választani a számunkra megfelelőt. Összességében kiváló minősítést adok :-)és ajánlom mindenki figyelmébe. Éva
2013. május 27., kollégákkal járt itt 55Az elhelyezkedése kiváló, tisztaság tökéletes, kényelmes volt a szobánk,a férfi éjszakai portás profi szintű felvilágosítással szolgált, a reggeli minden igényemet kielégítette, kiválóan megoldották a dohányosok részére fenntartott helyiségeket, egyáltalán nem éreztem a nikotin szagát, összességében ajánlom bárkinek.