2016. június 3.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Véletlenül találtuk ezt a helyet a párommal,mi szeretünk felfedezni új helyeket. Ez egy kis bányász falu,ahol van egy kis múzeum is. Rendkívül nagy meglepetés volt számunkra,mert egy kis faluban nem is gondoltuk,hogy ilyen szép hely is lehet. A fürdő fenn a dombon az erdőben van. Ahogy belépünk nagyon elcsodálkoztunk a látványtól.
Teraszosan van kialakítva a strand,a medencéből le lehet látni le a völgybe, az nagyon szép. Jó volna ha minél többen láthatnák ezeket a helyeket.
2016. május 17.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Battonya a Román hátárnál lévő kis fürdő ahol megállt az idő talán a 80-90-as években. Még a büfé is a régi strandolásokra emlékeztet. Véletlenül találtunk erre a helyre ,de szeretünk felfedezni eldugott kis strandokat,nem mindig a luxus a legjobb. Talán három medence van,gyógymedence,sportmedence és egy tanmedence.
Nagy park tartozik hozzá ami ápolva van,szép zöld környezet. Úgy tudom ,hogy felújítás folyik. Május második felében nyílik ,feltétlenül fel keressük remélem nem veszti el a varázsát.
A televízióban láttunk egy bemutatott erről a helyről,és gondoltuk megnézzük. Ez egy kis fürdő Buzsák mellett. Amikor először voltunk itt éppen építkezés kezdődött,de zavartalan volt a strand használata. Azóta minden évben eljövünk, a felújítás már elkészült. Nagyon jó hatású gyógyvíz,mozgásszervi problémákra és egyéb bajokra javasolt.
Közép és idősebb korosztálynak nagyon ajánlom, a fárasztó mindennapok utáni gyógykúra. Csendes pihentető környezet. A fürdő mellett kemping helyezkedik el jól felszerelve. Nagyon felkapott a külföldi vendégek körében, főleg a németeknek. A személyzet nagyon kedves és segítő kész,bármiben segítenek. Mindenkinek kell egy kis csend és nyugalom, közben a megújulás.
2016. május 17.a párjával járt itt 55 Szinte minden évben elmegyünk Ráckevére a strandra legalább egy napra. Nagyon tetszik ahogy ki van alakítva a strand területe. A szabadban van úszómedence,élménymedence,csúzdásmedence , forró vizes gyógymedence és egy kevésbé melegvizesmedence is. Ha valakinek van kedve sportolni arra is van lehetőség.
A fürdőt patak veszi körül, talán a Duna egy kis holtága. A patak túloldalán kis fa házak sorakoznak,egy területen a fürdővel, egyszer majd kipróbálnám. A medencék mellet nyugágyak,vannak kellemesen lehet pihenni egy jó fürdés után, és egy jó ebéd és sör után amit a büfé sor biztosít. Aki teheti próbálja ki nem bánja meg!
2016. május 10.a párjával járt itt 55 Tavaly jártunk Hévízen ,ami csodálatos volt. A panzió csendes,tiszta barátságos ,nem zsúfolt. A szoba erkélyes és onnan a kilátás valami gyönyörű,a bakonyi hegység tiszta időben szinte előttünk hevert. A szállás szolgáltatásai a fedett medence és pezsgő fürdő medence ami esténként kellemes ellazulást biztosított.
A reggeli bőséges és nagyon változatos svédasztalos volt. Vacsorára pedig ízletes magyaros ételeket szolgáltak fel,hozzá egy pohár sör hangulatossá tette az estét. A tó fürdő kb egy kilométerre van. Napjainkat a fürdőben vagy a közeli városban ,Keszthely megismerésével töltöttük. A Balaton sincs messze, oda legközelebb kerékpárt is vinni kell egy kis túrához. Mindenkinek ajánlom ,hogy legalább egyszer látogasson el Hévíz városában.
2016. május 6.a párjával járt itt 55 Tavaly jártam az egri hotelben,ahol mindenféle kényeztető dolog van. A wellness részlegük csodálatosan felszerelt. Sajnos nem tudtam mindent kipróbálni,de legközelebb nem fogom kihagyni. Az infra-és a finn szaunát ismerem, de az illat szauna csodálatos lehet elvisz egy másik világba a paradicsomi hangulatba.
Ismerőseimtől tudom, hogy ezt nem szabad kihagyni. A szálloda tiszta, a személyzet kedves és segítő kész mindenben. Egy város nézés után jól esik egy kis kényeztetés,mindenkinek ajánlom.
nyári kikapcsolodás -
Castrum Termálpanzió & Kemping Lenti
2016. május 5.a párjával járt itt 45 Szinte nincs nyár, hogy ne mennénk 2-3 éjszakára a Lenti fürdőbe. A medence vize nagyon kellemes,a medence elég tágas és mindenki lökődés nélkül elfér benne. A szállás kellemes a nagy fák árnyékában. Az reggeli változatos ,de a vacsoránál aki felügyel az egy elégé zavaró egyéniség szinte a tányéromba mászik és nekem ez nem igazán jön be.
De már irányítani tudjuk! Ajánlom mindenkinek, mert ha valaki elfárad a strandolásba akkor sziesztázhat a szobájába, délután csobbanhat megint. A Panzió biztosítja a többszöri belépést a fürdőbe.
2016. május 5.a párjával járt itt 55 Cserkeszőlőn most először jártunk a Royal Panzióba,a s szálláson nagyon kedvesek voltak. Nekem az nagyon pozitív,hogy a szálloda a közeli fürdőbe kedvező áron vagy ajándékba ad belépő jegyet. Félpanziós ellátás járt a csomaghoz. A reggeli elegendő,és a fürdő területén volt az étterem ahol egész délután bármikor /13-18óra között/ lehetett elfogyasztani a második étkezést.
Ami nagyon finom,változatos és kiadós volt. A panzióba igénybe lehetett venni a jakuzzi fürdött is. Szívesen visszamennék, de nagyon ajánlom mindenkinek ezt a kellemes, nyugis, udvarias környezetet.
Royal Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelésüket,véleményüket!
Örömmel tölt el bennünket,hogy jól érezték magukat nálunk.
Várjuk vissza Önöket a jövőben is sok szeretettel!
Üdv: Royal Panzió
2016. május 12., Csontos Lajos, tulajdonos