2013. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 55Szuper, mindenkinek ajánlani tudom, tiszta, a medencéje kitűnő, a személyzet kedves, segítőkész. Az árba benne foglalt klimatizált szoba, a grillezési lehetőség, a sétány közelsége, a szoba makulátlan tisztasága mindenképpen hozzájárul egy felhőtlen nyaraláshoz a családdal. Mindent összefoglalva a szállással és a szolgáltatásokkal nagyon meg voltunk elégedve.
2013. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 15A képek sajnos nem a valóságot mutatják. A hotel lepukkant, koszos, szauna? ? ? mi nem láttuk, WiFi az nincs, kosz az van, de nagyon sok, a három csillag már a Kádár rendszerben elveszett mind. Ja és vigyázat a tulajnak állítólag több szálláshelye van, például Csenge Villa (mi is azt foglaltuk) és ezt kaptuk, volna, ha lett volna gusztusunk hozzá, persze a Csengére kifizetett foglalót nem kaptuk vissza az enyhe "félreértésért". Mindenki jobban teszi, ha messze elkerüli ezt a helyet!