2016. szeptember 10.a párjával járt itt 25Hangulatos kis terasznak tűnt. . . de aztán jött a fekete leves. Az ételek hogy is mondjam. . . nem az érkezett az asztalra amit az étlapról történő választás alapján elképzel az ember. . Párommal jártunk itt a két darab egy tál ételért egy mentes vízért és egy sprite üdítőért (hozzá teszem 0,25-ös üdítőkről beszélünk) 5060 forintot fizettünk ebből 3800 ft volt a két étel. .
2016. szeptember 10.a párjával járt itt 45Menüzési lehetőség, bőséges választék, kedvező árak, finom fagylalt mi kell még? :)
Nagyon jól éreztük magunkat. 2000 forintból úgy jól laktunk ketten, hogy alig tudtunk felállni az asztaltól.
2016. szeptember 10.a párjával járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat. A wellness részleg kifogástalan volt és egész napra elegendő programot nyújtott. A svédasztalos reggeli pompás volt, a bőség zavarában több perc tanakodásba telt,hogy mit válasszunk. Egyetlen apró gond volt az ágyak, puhák és kényelmetlenek, de ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat és szívesen meglátogatnánk újra a Hotel Villa Völgyet. :)