2013. április 29.a párjával járt itt 55 Az értékelés megírása előtt próbáltam végiggondolni, hogy tapasztaltam-e negatívumot a szálláshellyel kapcsolatban. De nem találtam. A környezet kellemes, ez a Bakonyban nem meglepő. A szálloda kívül-belül igényes. A szoba kényelmes volt és tiszta. A személyzet rendkívül kedves és figyelmes volt. A reggeli minden igényt kielégített.
A vacsoránál külön rendelt fél adag ételt nem tudtam megenni, olyan nagy mennyiséget kaptam. :) A wellness részleg nagyon szép, van külön medence kisgyermekek számára, ez engem most személyesen nem érintett, de jó volt látni, hogy komolyan veszik a gyermekbarát szlogent. összességében nálam ez a hétvége csillagos ötös. Egyetlen apróságot szeretnék megjegyezni, ezt mindenhol tapasztalom és sok embert érint. Innék tejes kávét, de sehol sem tartanak laktóz mentes tejet. Tényleg apróság, de megédesítené a napomat. . . :)