2022. november 4.gyerekekkel járt itt 25 Családommal szerettünk volna kikapcsolódni 3 napra Sopronban. A Fagus hotelben szálltunk meg. sajnos. Bár a szálloda kinézete és a szobák kívülről szépek azonban több probléma is fellépett a 3 nap alatt. 4 csillagos szállodában általában szokott
Lenni szappan és tusfurdo.
Itt már első nap azzal szembesültünk hogy elfelejtette feltölteni a takarító és a problémát csak úgy tudtak megoldani hogy egy pohárban adtak szappant. Ebedelni nem lehet a szállodán belül semmi nincs se étterem. Bár van ahol tortak vannak és egy darab szendvics Ja és bunkó felszolgáló. 15:00 a takarító meg nem járt a szobankban és ami fel volt töltve tiszta torolkozo az koszos volt. Eddig ilyeneket nem tapasztaltam 4 csillagos szállodában így ide biztosan nem jövünk vissza. Nem olcsó szállás ezért úgy gondolom nem nagy elvárás hogy a pénzemért picit jobban odafigyeljenek. Akik Sopronban jönnek biztos találnak ennél jobb szállást ennyi pénzért meg főleg!