2015. augusztus 11.a párjával járt itt 25 Már a megérkezésünkkor nem voltunk elégedettek a szobával amit kaptunk. Nem azt kaptuk, ami a szállásfoglaló oldalon fel volt tüntetve. "King size francia ágyas szobát foglaltunk, ami a szállodában nem is található. Minden szobában 2 heverő van összetolva, náluk ez jelenti a francia ágyat. Mikor ezt szóvá tettem elnézést kértek.
És ennyivel el volt intézve. A másik, hogy telefonon érdeklődtem a feláras balkonos szobáról. A recepción egy hölgy azt mondta, hogy szuper Balatoni kilátás van stb. Ennek ellenére nem, hogy kilátás nem volt, de maga a szálloda is merőlegesen épült, így 1 ablak sem néz a Balaton irányába sem. A feláras szoba amit kaptunk koszos, poros, a szúnyogháló szakadt. Mindenhol retro hangulat. Mintha a 60-as évekbe csöppentünk volna. A szobában pokolian meleg volt, még éjszaka sem ment le a hőmérséklet 37 fok alá. Pihenésre alkalmatlan. Ugyan volt egy 30 cm átmérőjű ventilátor, de semmit nem ér ha a forró levegőt keringeti. Lehet mobil klímát igényelni( mint a helyszínen megtudtuk azt is előre kell foglalni és összesen 5 db van 4000 Ft / nap áron) saját strandnak hirdetnek egy területet, (ahová 1000 Ft belépőt szednek a kapuban! ! ! ) ami tulajdonképpen a vitorlás kikötő, és a hajók között lehet lubickolni a koszos vízben, ha lejutsz a vastagon algás csúszós rozsdás lépcsőn ami a vízbe vezet. Mi másnap inkább elmentünk a 700 Ft os Kisfaludy strandra ahol szuper volt a víz és a strand. Még szerencse, hogy csak 3 napra jöttünk, egy hetet itt biztosan nem bírtunk volna ki. Tipikus "Zimmer Feri".
2015. augusztus 11.a párjával járt itt 55Nagyon finom ételeket szolgálnak fel és minden helyben és frissen készül. A pincérek gyorsak és figyelmesek. Mi Libacombot ettünk párolt káposztával és hagymás burgonyával ami nagyon ízlett. Desszertként somlóit kértünk, ami szintén friss és bőséges adag volt. Isteni finom a limonádé, amiből 2X is kértem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
2015. június 2.a párjával járt itt 55 Már 2X jártunk itt párommal. És degeszre ettük magunkat. :) Hatalmasak az adagok, és minden frissen készül. Mi először Hideg meggylevest ettünk ami isteni volt, másodiknak pedig mátrai borzast petrezselymes krumplival és uborka salátával. Zárásként jöhetett a nutellás palacsinta. Nagyon pozitív, hogy SZÉP kártyával is lehet fizetni.
Ha nem ajánlják akkor lehet nem megyek be és egy kocsmának hiszem kívülről, de nagyon kellemesen csalódtam. Mindennel megvagyunk elégedve és már várjuk, hogy megint mennyünk. Mindenkinek ajánlom! :)
2015. május 19.a párjával járt itt 55 3 napot voltunk a szálloda vendégei és nagyon jól éreztük magunkat. Érkezésnél volt egy kis gubanc a szobánkkal, (nagyon büdös csatorna szag volt, ami szerintem egy feláras szobánál nem a legjobb)de amint ezt jeleztük azonnal megoldották a problémát és átköltözhettünk egy másikba. Első nap bagett vacsorát kínáltak,nachossal.
A svédasztalos reggeli szuper, tényleg mindenki igényeit kielégíti a választék illetve a minőség. A gyertyafényes vacsora is nagyon finom volt, sőt még desszertet is kaptunk amire nem is számítottunk. :) A wellness részleg is nagyon szép és igényes, csak az 1 darab jacuzzi kicsit kevés AZ ilyen nagy mennyiségű vendégsereg számára. A strand illetve a kikötő nagyon közel van, 10 perces sétával a város sétáló utcája könnyen elérhető. Mi nagyon jól éreztük magunkat, remélem még visszatérünk. :)
2015. március 31.a párjával járt itt 15 2014. június 4-én párommal szállást foglaltunk a nyári nyaralásunk időtartamára Siófokra, a Tom Apartmans szálláshelyre 2014. augusztus 4-től 10-éig. Szállásunkat hosszú keresgélés után választottuk ki, a leírás alapján tökéletesnek látva azt.
Augusztus elején indulás előtt telefonon még pontosítottunk a szálláshellyel, különösen ügyelve a légkondicionált szobára, saját hűtőszekrényre, saját fürdőszobára, francia ágyra, melyre jóváhagyó választ kaptunk, miszerint ezek benne foglaltatnak az árban. Augusztus 4-én érkeztünk meg a szálláshelyre, mely már első látásra sem felelt meg a hirdetésben leírtaknak. A szobán (kb. 10-15 négyzetméter) egy körülbelül 50*50 cm-es kis ablak volt csak, légkondicionálónak nyoma sem volt, francia ágy volt meghirdetve, ehelyett két egyszemélyes heverő volt összetolva és egy franciaágyra való gumis lepedővel volt „összefogva”. A telefonbeszélgetés alkalmával ígért saját hűtőszekrény (ami önellátó szállásnál elengedhetetlen) a folyosón elhelyezett közös mini hűtőszekrényt jelentette, ebben tudtuk volna elhelyezni ételeinket, mely érkezésünkkor már tele volt, így erre nem volt lehetőségünk. A külön fürdőszoba (1 zuhanyzó+mellette a WC), a valóságban közvetlen a szobánk melletti közös használatú fürdőszobát jelentette, ahol még egészségügyi papír sem mindig volt. (direkt rákérdeztünk, hogy vigyünk-e )
Mikor ezeket a problémáinkat jeleztük a tulajdonos felé, az volt a válasza, hogy a visszaigazolásban / az interneten lévő leírás az egész apartman házra vonatkozik, nincs mindenhol légkondicionáló, két szobára jut egy hűtőszekrény és fürdőszoba. Ekkor felajánlásra került a szintén közös konyhában lévő nagyobb hűtőszekrénybe való pakolási lehetőség, mely közvetlenül egy másik lakrész mellett volt…Egyszer megpróbálkoztunk energia italt tenni a hűtőbe, aminek reggelre már hűlt helye volt. Nem beszélve arról, hogy a bérelt szobán fa ajtó volt igen nagy üvegfelülettel, illetve a közös terasz is közel helyezkedett el a szobához, így az apartman többi lakója ha este hangosan beszélgetett, hallgatta a zenét, csapkodta az ajtót, lehúzta a wc-t , zuhanyzott, minden áthallatszott. . (az ablakos oldalon pedig közvetlenül a szomszédos apartman ház terasza helyezkedett el, így onnan is rengeteg zaj szűrődött át). A szobában állandó volt a dohos szag, a kis ablak belső részén láthatóan penész foltok voltak. Szellőztetni lehetetlen volt. A szoba nem tartalmazott szinte semmilyen bútort, amire a személyes holmijainkat tehettük volna, így kénytelenek voltunk mindent a dohos szőnyegpadlón tárolni. Félve hagytuk strandolásaink alkalmával értékeinket a szobánkban, mert mint rájöttünk a fürdőszoba ajtajának kulcsával a mi szobánk is nyitható. Ha az interneten is ez a leírás szerepel, 100%, hogy NEM ezt a szállást válasszuk. Szerintem ezt hívják tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak. (És az már elenyésző a többi probléma mellett, hogy nem kaptunk számlát se semmilyen dokumentációt, hogy itt jártunk volna)
2015. március 31.a párjával járt itt 55 Gondoltuk eljövünk Gödöllőre. . . Hiszen itt fekszik ez a csodás hely nem messze a fővárostól, de még soha nem voltunk. Tettünk egy nagy sétát és megéheztünk. Betértünk erre a csodás helyre. Nagyon szép, hangulatos, és elegáns. Kicsit "alul öltözöttnek éreztük magunkat".
:)Nagyon finom "Grassalkovich 2 személyes tálat ettünk", ami még kettőnknek is nagyon bőséges és laktató volt. . . pedig szeretünk enni. Végül somlói galuskával koronáztuk meg ezt az isteni ebédet. Nagyon meg voltunk elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ár érték arányban kiváló.
2015. február 26.a párjával járt itt 55 Csodálatos 3 napot és 2 éjszakát töltöttünk el a szálláson. Voltunk már pár helyen, de ilyen luxusban még sehol sem volt részünk. A wellness egyszerűen mesés,tiszta és csendes. Minden lehetőség adott a nyugodt és kellemes kikapcsolódásra. Nekem a legjobban az alpesi széna szauna tetszett, ahol annyira nem volt vészesen meleg (kb.
35 fok), bent állt egy szekér ami tele volt szénával. Az az isteni illat. . . Hmmm még most is magam előtt van ha visszagondolok. :) Félpanziós ellátásban részesültünk, ami bőséges, és túlzások nélkül mindenki igényét kielégítő svédasztalos reggeliből és menü választásos 3 fogásos vacsorából állt. (2 féle menüsorból lehetett választani) A szobánk tágas, világos, modern, és tökéletesen tiszta volt, hatalmas és kényelmes francia ággyal. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom, remélem még eljutunk ismét ide!
2014. december 20.a párjával járt itt 55 Havonta többször is eszünk itt, mert megunhatatlan. Változatos finom ételek, folyamatosan újratöltött kínálat és állandó újdonságok. Múlt héten kipróbáltuk az étterem új helyben készített burgerét, ami veri az összes gyors éttermi hamburgert. Isteni finom buciban, rengeteg zöldség és házi húspogácsa található.
Ami talán gyenge a kínálatban, azok a desszertek. . . :S Mindnek más a formája, de hasonló ízűek. . :S
2014. december 20.a párjával járt itt 55 2014. szeptember 28-án itt ünnepeltük párommal az első évfordulónkat. Minden tökéletes, bőséges választék, gusztusos tálalás, barátságos személyzet és tisztaság jellemzi az éttermet. Lehetőségem volt különleges ételeket is kipróbálni, mint például a vadhúsokat és a sushit. . .
:) Nagyon tetszett, hogy lehetett helyben süttetni óriás palacsintát, hiszen imádom! Köszönünk mindent, már alig várjuk, hogy mehessünk újra! :)
2014. december 4.a párjával járt itt 552 éjszakát töltöttünk a szálláson,és nagyon jól éreztük magunkat! Tiszta és felszerelt szoba, bőséges svédasztalos reggeli, segítőkész személyzet, gyönyörű környezet. Busszal a város, illetve a vasút állomás nagyon könnyen elérhető. A szállás egy nagyon szép park mellett helyezkedik el, érdemes ott is sétálni egy kicsit, ha tehetjük. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)